Фермата 3 - 2017 г. - Тема 8

• 54 880
  • 878
  •   1
Отговори
# 720
Не знам дали Алек беше искрен накрая, но много хубаво го каза, че всички са виновни за кошниците.

# 721
Ааааа не.Свекърви тип Дарина не вземаме.
Ааа, ама те нямат нищо общо, разликата между тях е от земята до небето. Свеки работи като вол, а иначе е кротко писенце, гласът няма да ѝ чуете Wink
Аз няма да идвам, 'щот' не искам да съм фермер, не ставам за управител, но съм добър изпълнител. И песни ще пея, ако фермера каже, стига компанията да е добра, пък ако някой засвири и на китара, ни мож' ма накарате да млъкна Stuck Out Tongue Winking Eye Като в лафа: "Дай му 50 да почне, после 500 да спре" Satisfied
Ако бях фермер бих възлагала задачи, в които хората са добри. Който може да готви, предимно ще готви. Още не мога да проумея в тази ферма защо се въртят на готвенето. И после - чай от леща с 2 кофички брашно вътре Joy

# 722
Няма значение колко искрен е бил Алек, опита да ги умиротвори, да не разкъсат нещастната Дарина. И ми хареса, браво на момчето.

# 723
  • ново
До скоро се чудех с какво Гечо ги е спечелил на кастинга, сетИх се Smiley Като са видяли какви моми са подбрали, са се сетили, че ни една от тях явно не може да готви, та са избрали Гечо по диплома.

Аз не съм свекърва, нито лелка, ама кокошки мога да коля, кОпам, сладко правя, кова пирони....не мога да плета (интриги мога обаче), тъкала съм на стан, направо си ставам.

Евала на Алек за признанието, макар че и той участваше в цирка, поне си призна.

На дуела съм и за двете (да отпаднат) Smiley

# 724
Тъкането по далечен спомен, след като стана е подреден е само мятане на совалката и дърпане на бърдото, какво толкова му се бутаха, на най- лесното. И какви ьакони писа непрекъснато Дарина, товс не го разбрах, исвн тези в началото за поведението на масата

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 19:25 от sunrise_67

# 725
  • Буркина Фасо
7002_ognob,  Ензим Бéндер исках да разбера ВИЕ какво бихте направили ако бяхте на мястото на фермера - ама във ваш си стил предпочитате да хейтите вместо внимателно да прочетете и отговорите?
еееее  не така де. поне някоя българска дума да беше използвала вместо "хейтите"...
само да не ни обвиниш , че сме привърженици на Путин или на Тръмп.  Laughing
по въпроса ти: отстрани ни е лесно да правим прогнози и да си изготвяме стратегия , но ако сме вътре надали ще постъпим така. за себе си съм наясно , че водещото в подобен формат е яденето и парите. няма как да не се яде и всички са за парите вътре. бих разделил месоядните и вегетарианците, пушачи и непушачи. на съответните групички им поставям задачите за деня. ако пушачите не изпълняват задачите с чиста съвест бих предложил на  Бети (тя е мой човек) да не дава кошницата с тутуна. вегетарианците ще са с предимство в копането , а месоядните - в обора. но всички ще се изреждат да обслужват животните. те нямат вина и не участват във формата. ако си отгледат буренията защо да не я консумират ? само да си я приготвят. така ще е и с мръвкарите. оттам изниква и необходимостта от 2-ма готвачи, но без да имат помощници. и за коването ще намеря начин да разпределя хората. нооо ... ако решат да стачкуват нямам подходящо решение. признавам си , че ще съм безсилен. за това ти и зададох подобен въпрос , но отговор не получих.
ако човек е в реалността  има някакви решения, но във формата не виждам. не можеш да ги уволниш, не може да ги набиеш ...  може би заради това в началото фермерите имаха успех. но след като видяха , че всеки може да прави/неправи каквото си иска, може да стачкува и нещата загрубяха.

# 726
В този ред на мисли, аз се изненадах, че за първи път чуват думата "совалка" при стана.. не са чак толкова малки.. поне в училище не са ли чували/ учили за това??

# 727
Във фермата няма вегетарианци! Има такива, които не ядат животно което познават, но месо от магазина ядат!
За Дарина какво да кажа, за мен си беше театър цялото нещо. Нямала съм бъбречна криза, но пък цистита ме държи от октомври до април, та имам някаква бегла мисъл за какво става въпрос.
Жените казаха че Гечо бил женомразец, но изпълниха всичко при неговото управление, значи Дарина си е виновна за това отношение. Гинчев много правилно и го каза пред всички, ако беше преглътнала егото си и беше пратила за ратай някой друг мъж, щеше да държи жените под око. Еми и аз не знам колко е кг сливи като няма везна не мога да гадая, а и по принцип ако са им купили 10кг, нали после са изчистили костилките, значи няма да са пак 10кг. А за боровинките правилно ли чух че са 13лв/кг?

# 728
  • София
11 каза за Бети.

# 729
Да бе, да им бяха дали една везна за това сладко - и плодовете,  и захарта насипни, не всеки може да прецени колко е кило от даден продукт.
ognob, точно това е най-големият проблем, ако решат фермерите да стачкуват, че не можеш да ги накараш да работят, ни наказания можеш да им наложиш, ни награди да им предложиш.

# 730
Да бе, да им бяха дали една везна за това сладко - и плодовете,  и захарта насипни, не всеки може да прецени колко е кило от даден продукт.
Бас държа, че и с мерки и теглилки пак биха оплескали пейзажа.

# 731
Със сигурност. 😂 Те го забравиха в пещта, докато стана на кехлибар.

# 732
  • София
Промото за утре: http://fermata.btv.bg/video/videos/tazi-nedelja-dvata-svjata-vav … -pomezhdu-si.html

Нещо не виждам каруца, дали нещата ще приключат бързо-бързо този път 😄

# 733
  • Буркина Фасо
достатъчно е да се опита това , което готвиш. не ти трябват кантари.
а и за сладкАта се знае как се пробват дали са готови.

Промото за утре: http://fermata.btv.bg/video/videos/tazi-nedelja-dvata-svjata-vav … -pomezhdu-si.html

Нещо не виждам каруца, дали нещата ще приключат бързо-бързо този път 😄
Скрит текст:
да бе. нали казах , че Ивона ще я взимам  и тя бърза да излезне от фермата  hahaha
а пък и по моловете я мяркам

# 734
  • София
Скрит текст:
Взимай си я де, ама искам поне малко да се понапине преди това. 😂

Общи условия

Активация на акаунт