Фермата 3 - 2017 г. - Тема 8

• 54 882
  • 878
  •   1
Отговори
# 705
Да не забравяме, че по време на избора си за втори дуелист Ивона леко намекна, че не и се остава в тази мизерия.  Peace Peace
Това съм го пропуснала.
Тя постоянно твърди, че мястото и е на финала.

# 706
  • Буркина Фасо
Е, аЕ сега, циганка, та да реве, че я дискриминират, ако се изпокара нещо с другите. 😂
те сега нали не се карат Simple Smile
около мен има едни циганки. ако знаеш само как цепят дърва, как обработват заклани животни, как правят всякаква зимнина ...  просто една такава щеше да сложи в джоба си всичките кокони. а пък и силово са добре, така че нямаше да има проблем с тях  и дуелистите.

# 707
Понеже предаването стана доста грозно в последно време предлагам всеки да отговори на следното:
Ако ти би в предаването - сега- в този сезон- и си фермер какви щяха да бъдат правилата, които ще въведеш?
аз например бих изискала следното: задължително всички заедно сядат и стават за обяд, вечеря и закуска - последното ще им е много трудно.
и бих ги разделила на групички по 3 и всяка вечер, след вечеря съотвента група ще е задължена да представи 30 мин забавна програма пред останалите - вицове, песни, танци- да се забавляват заедно,

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 16:55 от gold__

# 708
Ще ги караш да се забавляват по задължение, щото ти така искаш? Да не са в детската градина. Joy Много ще са доволни, да знаеш. hahaha

# 709
  • Буркина Фасо
аз например бих изискала следното: задължително всички заедно сядат и стават за обяд, вечеря и закуска - последното ще им е много трудно.
и бих ги разделила на групички по 3 и всяка вечер, след вечеря съотвента група ще е задължена да представи 30 мин забавна програма пред останалите - вицове, песни, танци- да се забавляват заедно,
като гледаш момите и Гечо какви са царе в ставането сутрин закуската може да се слее с обяда.  Joy
а какво ще правиш ако има стачкуващи ?
а и кошници само за организирано ядене няма да дадат. кой ще копа и кой ще е в лайната ?

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 17:11 от 7002_ognob

# 710
Ето ме и мен, не съм се разписвала скоро, че все не остава време.
По повод на бъбречната криза, аз като имах такава, като ми се наложеше да стана от леглото, ходех сгъната на 2, а Дарина доста уверено стана и последва доктора. Майка ми също не можеше да стои права. Затова не хванах вяра на Дарина, че точно бъбречна е била кризата ѝ, по-скоро умствена Grinning Много, ама много мразя някой да манипулира с болежки. Моментално спирам да слушам и се изключвам от разговора, а съответния човек попада в списъка ми с ограничени контакти.
Гинчев ме разочарова, знаете защо Wink Франческа също вече слезе до дъното на личната ми класация. Марина, Виолета, Валерия и Елена никога не са фигурирали в нея, Ивона е отврат, а Дарина просто е жалка.
Само Калоянчик!
Ензим, моята свеки е много близо до образа на въпросната лелка, но няма да успее да накара мръхлите да бачкат, а ще си върши сама всичко безропотно, без да се прави на жертва. И в мъжките задачи ще се включи с охота. Само на дуелите няма шанс. Ако искате, я вземете с вас догодина във Фермата, много е кротка и няма да ви пречи Laughing

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 18:00 от pip4i

# 711
7002_ognob,  Ензим Бéндер исках да разбера ВИЕ какво бихте направили ако бяхте на мястото на фермера - ама във ваш си стил предпочитате да хейтите вместо внимателно да прочетете и отговорите?

# 712
Ааааа не.Свекърви тип Дарина не вземаме.
Ако съм вътре и съм фермер бих обсъждала поставените задачи с всички, бих чула и техните предложения кое как ще стане най добре , дори бих им дала свободата сами да изберат кой какво ще върши и с кого.
Свободното им време си е за всеки.Както и за фермера.
Сутрин на закуска ще се обсъдят задачите и на вечеря ще се сподели кое до къде е стигнало.

# 713
Голд, аз пък не съм жадна за власт и не си представям да съм Фермер.  Joy По-добре в сянка, като Ленето, по-добра съм в интригите и от нея.  Ако ти си ми Фермер, ще бойкотирам правилата ти, ти ще ме пратиш ратай и дуелист, а като се върна след дуела, ще ти направя престоя там непоносим.  Joy  hahaha Само да не се поболееш в края на управлението си.  Joy Не бой се, много внимателно прочетох за вечеринките, които ще ги караш насила да правят, безценно.  Mr. Green
Джоли, при теб ще работя, няма да има гражданско неподчинение. И ще ти се мазня, да не ме пращаш ратай. Joy

# 714
Ааааа не.Свекърви тип Дарина не вземаме.
Ако съм вътре и съм фермер бих обсъждала поставените задачи с всички, бих чула и техните предложения кое как ще стане най добре , дори бих им дала свободата сами да изберат кой какво ще върши и с кого.
Свободното им време си е за всеки.Както и за фермера.
Сутрин на закуска ще се обсъдят задачите и на вечеря ще се сподели кое до къде е стигнало.
това определено го очакваме от всеки един фермер и освен В Николов не виждам кой би могъл да го направи. Дано се лъжа!  Определено имат нужда от въвеждане на час за събуждане..
този големия будилник дето го разхождат напред назад явно не дрънчи...

# 715
Голд, аз пък не съм жадна за власт и не си представям да съм Фермер.  Joy По-добре в сянка, като Ленето, по-добра съм в интригите и от нея.  Ако ти си ми Фермер, ще бойкотирам правилата ти, ти ще ме пратиш ратай и дуелист, а като се върна след дуела, ще ти направя престоя там непоносим.  Joy  hahaha Само да не се поболееш в края на управлението си.  Joy Не бой се, много внимателно прочетох за вечеринките, които ще ги караш насила да правят, безценно.  Mr. Green
ама много познаваш.. точно преди час ми тръгна една песъчинка.. маммммммм....... да не си ми насреща. И точно понеже не ми се гледат скандали и разправии не гледам ББ, а Фермата. И точно заради това ми се иска и тука малко по-позитивно настроение, ама не би!

# 716
Защо само Вл.Николов да може .
То е нещо елементарно.Важно е да не тръгваш с рогата и да ги накараш да се почувстват значими, а не подчинени.И да имат нужната свобода.

# 717
Така е, седмиците на Алек и Яни бяха успешни, нищо че Яни доста ги юркаше. Но и двамата работеха наравно с другите, че и повече сигурно.
Голд, съжалявам, не знаех, че не разбираш от майтап...

# 718
да, спомням си Алек като беше фермер. Доста сериозно "им стъпи на врата:. Добра организация наложи! Много приятно ме изненада.

# 719
  • София
Алек ако не беше бозата с Валерия, си имаше огромен шанс за победител. Още не го отписвам де, зависи с кого би бил на финал евентуално.

Общи условия

Активация на акаунт