Фермата 3 - 2017 г. - Тема 8

• 54 829
  • 878
  •   1
Отговори
# 30
  • Вестерос
Че трябва да я слушат Дарина, а не веднага да почнат да мрънкат кой какво не правел.

Елена и Ивона изпростяха с тъпите изказвания, че им била взела правата и свободите, това било свободна ферма и т.н. Нямало навън вечерен час... Aлоууу това е Фермата, не слободията България.

# 31
Яни как се кротнал между жените.

# 32
Мъжете как й се мазнят за да не направи мъжки дуел. Жените постъпват много глупаво в момента.

# 33
  • Вестерос
Хах Ивона я били прекъснали, айц!

# 34
Хах Ивона я били прекъснали, айц!
Въх каква обида.
Ха жените откачиха от яд.

# 35
  • Вестерос
Да, защото не можаха да ѝ се качат на главата

# 36
  • Пловдив
Не й се мазнят мъжете, бяха в нейния ъгъл и й помага ха, независимо, че беше почти сигурно, че е аут. Някои от правилата на мен са ми излишни, други подкрепям - за цигарите, за еднаквото ставане и лягане например. Ме може някой да "има нужда от 12 часа, за да се наспи" и да спи цял ден, а друг рано буден като Марина, да тегли цялата работа. Щото, тоо, няма нужда от сън, нали. Абе днешните млади са просто... Интересно ми е кои ще са ратаите. Иво на е почти ясна, но мъжа... Алек или Гечо май са кандидати, ама Гечо беше предната седмица, ТА Алек остана единствен кандидат.

# 37
  • Вестерос
Дарина ще прати мъж да е ратай, който не е бил. Сигурно Алек.

# 38
Гинчев и Станко подкрепиха Дарина на дуела.Сега гледат че на жените им се стъжни и затова още повече ще подкрепят Дарина.

# 39
Крайно време му е на Алек.

# 40
Гледам у ФейсбукУ нещо пишат - Андрей добре им го каза.
Пропуснах, какво им е казал?

че типично по български първо започнаха за казват кое и защо не може да стане,  а не мислят какво и как да направят!

# 41
Стасик няма да е ратай. Много гадно с царевицата.
Ай да видим кокилите. 😂

# 42
Гледам у ФейсбукУ нещо пишат - Андрей добре им го каза.
Пропуснах, какво им е казал?

че типично по български първо започнаха за казват кое и защо не може да стане,  а не мислят какво и как да направят!
Мерси.

# 43
  • Вестерос
И аз ти отговорих, пък Grinning 

# 44
Яни как се кротнал между жените.
Скрита лимонка си е той Wink

Общи условия

Активация на акаунт