Случки зад волана

• 535
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте,

Създавам темата, провокирана от това, че в много други теми обсъждаме какво ни се е случило днес по пътя към работа, към детската градина или където и да е, когато сме зад волана.
Нека споделим забавни, странни или дори дразнещи ситуации на пътя, които ни се случват неизбежно.
Мисля, че можем да обсъждаме и различни конфликти на база ЗзДП и кой прав, кой крив.
Надявам се, че ще се посмеем, но и ще бъдем полезни на по-неопитни шофьори!

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 22:53 от Pipi_921948

# 1
Съмнявам се да се смеем, но може да започнеш с такава случка която сте обсъждали

# 2
  • Пловдив
Точно такава тема трябваше за "женския бой" в присъствието на Карлос Насар на магистрала "Струма" по Нова година. Между жената на масажиста му и едни мои познати. Мъжете шофирали, а жената на масажиста налетя да бие жената на моя познат.
Вместо това случката я обсъждахме в "Звездни компромати", докато единствената присъстваща звезда, Насар, игра ролята на публика.

Ще има за какво да се смеем според мен в темата.
Скрит текст:
Освен ако не се появят дами като една майка на дете от класа на дъщеря ми, която, възмутена от това, че намирам за нещо смешно забравена и дълго отлежаваща на някой чин кутия с мухлясал сандвич, изразено в смайлче - реакция на пост, ме нападна словесно в групата на класа във Фейсбук, почти както жената на масажиста нападна, но физически, моята позната. Каза ми, че простотията ми нямала граници, че повече нямало да търпи и че защото възпитаните като нея мълчат пред такива като мен, затова простотията се шири.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 10:28 от Магдена

# 3
Магдена, а защо са се сбили жените на магистралата? Странна случка – както си карат колите, изведнъж спират и почват да се бият. Засичане с колата ли е имало, каква е причината?

# 4
  • Пловдив
Моят познат карал с максималната разрешена скорост в лява лента и не давал на масажиста да го изпревари, макар че оня активно му присветвал отзад. Това е напълно в стила на моя познат, не вземам становище дали е разумно и коректно, или не, той и на автобуси не дава път, щото нямали предимство, а графикът им не бил негов проблем. Оня все пак го изпреварил в някакъв момент и за "наказание" (явно) му набил рязко спирачки отпред, принудил го и той да набие. Нашият при първа възможност му върнал по подобен начин и му направил знак да спрат в аварийната - да си ударят два шамара като мъже ли, не знам. Така било "прието в маймунарника" според него. При спирането жената на масажиста изскача и се нахвърля да бие първия излязъл човек от колата на моите познати - жената, слязла от дясната седалка, с думите: "Ще ми утрепете децата!". Това се вижда на клипа от видеорегистратора на познатите ми, качен от тях самите в нета. По техни думи обаче при разминаванията преди това уплашената за децата си побойничка им е показвала среден пръст през прозореца.
Насар слиза от трета (май) кола, стои там, но не се намесва.

Няма утрепани, няма физически пострадали, имаше малко сеир по новинарските сайтове.

# 5
Това е напълно в стила на моя познат, не вземам становище дали е разумно и коректно, или не, той и на автобуси не дава път, щото нямали предимство, а графикът им не бил негов проблем.
Тези са ми любими... Joy

# 6
Благодаря, Магдена, и аз подозирах нещо такова.

# 7
Да "регулираш" чужда скорост е работа на КАТ. Определено не е ок. Не коментирам случилото се нататък, прочетох по диагонал, защото за мен подобни боеве са отвратителни.

# 8
Въобще тази мания, да учиш другите на пътя как да карат е доста необмислена практика.
Дайте случки...че ми е интересно

# 9
А, много е показателна случката за ситуацията по нашите пътища. Даже и е минала на по-висше ниво. Вместо два примата да се млатят кой на кого е отнел предимството, имаме два примата, които са си премерили... хм, израстъците, но впоследствие са се млатили жените им, за да защитят селск..., така де, семейната чест.
Чудя се дали вече не е дошло времето, когато жените ще опрашват любовниците на мъжете си, сакън да не се изпотят горките... И да не станат за резил, оставяйки любовницата неудовлетворена.

# 10
Виж, малко офтопик.
Всички с документ за правоспособност за шофиране са чели едни и същи книжки. Явно едни са го научили една идея по-добре от други
Заради вторите най-често започва меренето

Общи условия

Активация на акаунт