Фермата 3 - 2017 г. - Тема 8

• 54 877
  • 878
  •   1
Отговори
# 735
  • София
То не било толкова трудно да се ползва " скрит текст", а?  Wink

Според мен Яни ще е новият фермер, който и да си тръгне.

# 736
  • Буркина Фасо
То не било толкова трудно да се ползва " скрит текст", а?  Wink
Скрит текст:
по-лесно е отколкото да се клюкарства, но и двете не ги одобрявам.  hahaha

# 737
Скрит текст:
По принцип никога не дават 5та игра за съспенса, дават я само по време на рекламите след като са приключили първите 4 игри.

# 738
Според мен Яни ще е новият фермер, който и да си тръгне.
И аз на това се надявам. И да прати Станко ратай и дуелист вече.

# 739
  • София
Ха дано! Само дано не предизвика Калоянката тогава. Еххх дилеми, дилеми 😄

# 740

Днес Альона я качи, Марина много хубава.

# 741
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
малииии  .... сега ще има негодувание. женско  Joy

# 742
  • Ню Йорк
Всичко стана ясно Wink

# 743
Хора, темата вече ще бъде седмична, извинете ме за новата, която беше изтрита по мое желание. Нова тема ще пускам вече всеки понеделник.

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 22:38 от Ензим Бéндер

# 744
  • София
То те нашите си бяха почти седмични така и така. Grinning

# 745
  • Буркина Фасо
що не привлечете фермерите да пишат тук ? виждам , че ги следвате навсякъде  Laughing
и аз съм за Дарето - нов фермер.

# 746
  • София
"Бяга в Германия без да знае и дума немски и без да има каквито и да е контакти там. Взима цялото си семейство – съпругата си, майка си, баща си, сестра си."

Зачетох се във визитките сега, явно този, който ги е писал ги е писал наизуст.  Laughing

# 747
"Бяга в Германия без да знае и дума немски и без да има каквито и да е контакти там. Взима цялото си семейство – съпругата си, майка си, баща си, сестра си."

Зачетох се във визитките сега, явно този, който ги е писал ги е писал наизуст.  Laughing

Да и за Калоян пише, че е израстнал в Садово, а то е Садина Joy

# 748
Дарина от 1 ден НЕ ми хареса. Но после установих, че говори много ясно и логично и наистина прави каквото може. Вие как бихте реагирали, ако сте фермери и давате конкретни указания, но вместо да ви слушат ви се подиграват и бойкотират. Жената наистина не можеше нищо повече да направи според мен. Поне аз в нейната ситуация не знам какво повече може да се направи от това да разпредел задачите и да иде да рине и дои понеже и ратаите я бойкотират. Няма как да ги накараш насила да си свършат работата особено ако са решили да те бойкотират. Издразних се, че и стопанката я нападна - тя не успя да разбере проблема на Дарина и да се постави на нейно място, а направи най-лесното - нападна я. Всеки може да е лидер ако думите му се слушат и следват. Дарина може единствено да говори и всичко, което каза беше правилно. Просто си бяха решили да я дразнят и не и оставиха никакъв друг избор. Гадове, не понасям такива хора, които се обединяват срещу един само за да му гледат сеира и да злорадстват и да се чувстват силни, не защото са силни, а защото са много. Дарина реално е по-силна от всеки от тях поотделно, защото не се обезличи ставайки една от стадото, а избра да понесе всичките неволи в името да бъде себе си и да следва своите разбирания за правилно и грешно както и да изрази открито мнението си. А за бъбречната криза - при положение, че са намерили камъни не е ли логично да получи болки? Не вярвам да си е измислила, че са намерили камъни и лекарите, които НЕ са ги намерили да я гледат как лъже публично - не вярвам да е толкова проста и да се излага с такива плитки и лесно доказуеми лъжи пред цяла България. Много са гадни хората, отвратена съм за пореден път от липсата на всякаква човещина и разбиране, от агресията, от патологичното желание да унижиш другия, да го смачкаш и да му се кефиш на агонията. И да го правиш пред цяла България - тия хора освен че са зли нямат и никакво достойнство нито мозък за да схванат колко много се излагат себе си, а не Дарина. И в крайна сметка кого наказаха - себе си. Нека сега седят гладни да им дойде акъла. Ама той за съжаление няма да дойде, защото когато човек е тъп то е задълго

Последна редакция: нд, 05 ное 2017, 10:54 от Skrekkelig

# 749
Бети не нападна Дарина, а и каза най голямата истина, че случващото се сега е резултат от поведението на Дарина от самото начало.
И съм съгласна абсолютно с нея.Дарина олекна в очите на другите и сама се постви в ситуация на неуважение и..колкото и зле да звучи на подигравки
Как да се държат с жена на 51 г.която има поведение като от детската градина.Дарина не изслуша никога никой. Не само докато беше фермер , а изобщо.
Вечно разсърдена, обидена, демонстративно отказваща да се храни и после пък се сърди че не е яла.Това какво е питам, как да се държиш с такъв човек.
Да не говорим за това колко е мудна, но хайде да речем не всеки е бързак.
И да може и да я е боляло , да има едно камъче, но тя излъга, преувеличи , това е дразнещо.
Дразнещо е да лъжеш или да използваш здравословни проблеми за лични цели.
НЕ одобрявам поведението им, НЕ го харесвам , но ...да речем че ги разбирам...донякъде

Последна редакция: нд, 05 ное 2017, 11:11 от djoleva

Общи условия

Активация на акаунт