Фермата 3 - 2017 г. - Тема 8

• 54 860
  • 878
  •   1
Отговори
# 765
Надявам се следващия фермер да е Елена!
Ще е интересно!

Мнооого интересно! Няма да могат и да заколят животно и ще умрат гладни.
Не съм съгласна, че Дарина нямало какво повече да направи. Едната вечер защо се разсърди и си легна без да каже дума на никой! В крайна сметка тези които са на основния бряг не са виновни, че нея я няма цял ден и цяла вечер, защото рине обора! Тя си избра ратаите!

# 766

Не съм съгласна, че Дарина нямало какво повече да направи.

Ей тука се къса нишката  Wink  Имаше много какво да се направи, но от самата Дарина освен ирационално поведение  друго не бих очаквала.  т.е ако беше друг някой фермера в тази ситуация можеше да се очаква реакция, ама от нея -лично -не
Не става за фермер, работи бавно ама дайте сега да я убием с камъни за това?
Ами другите, които хич не работят са ОК, така ли?

Марина сама ли взе работата с пердетата или имаше и някой друг с нея?

# 767
Дарина трябвало да шие с Марина, така се били разбрали. И още някоя, не запомних. Но къде ти Дарина ще стигне до шиене с нейната организация на Собствената ѝ работа. Посочѝ кой и къде е казал, че оправдава другите, че не работят, аз думи в устата не обичам да ми слагат. 😂

Който и да е фермер оттук нататък, не вярвам да се повтори тази анархия, която беше при управлението на Дарето. Кво ще правят без храна и цигари, ей. 😂

Последна редакция: нд, 05 ное 2017, 14:44 от Ензим Бéндер

# 768
Дарина трябвало да шие с Марина. И още някоя, не запомних.
Така е.Ама тя даже не знаеше колко плат имат.
Тя самата не е взела участие в работата разпределена за нея.

# 769
И Станислав много поства във ФейсбукУ, негови снимки с гаджето му. Явно Фермата е свършила.

# 770
И Марина поства. Снимки с Альона и Мишо

# 771
  • Буркина Фасо
Спирит, да!  Joy  Joy Ама вчера ме обявиха за страшен хейтър, заедно с Бонго, ъъ, грешка - ognob Mr. Green , а сЪрце юнашко, пардон - хейтърско, не трае.  tooth
а стига хейтърила с чужди никове. ако имаш слабост към някой си Бонго му пиши на лични и се разберете. моето никче е видно в цял свят и не съвпада с оня. за мен ти си Ензим въпреки , че ми приличаш на въглехидрат , но ... hahaha  дайте български еквивалент на  тоз хейтър.
бъбречните кризи  са различни , но под общо наименование. аз съм имал периодично такива и знам какво е. когато е по-силна човек не лежи по простата причина , че не може да си намери подходящо място. за секунди му е добре изправен , за секунди - търкалящ се по земята. у лево , у десно ...всички посоки сменяш  и така докато премине. често се случва при първоначален ехограф да открият 1-2 песъчинки , но ако те приемат в болницата и на следващият ден отново те ехографнат се виждат и скалички. а те не са се образували за една нощ.  имал съм и по-леки кризи което не ми е пречело да хвърлям къчове по дансинга. все пак това е някакво движение Simple Smile  
така че трудно може да преценим какво и е било на Дарина. обикновено жените преувеличават и се презастраховат. за справка - здравните теми у форума. каквато и да е Дарина тя е човек като всички във фермата. оказва се , че там не всички са човеци. не всички са родени да бъдат фермери или пък ратаи. но след като са се хванали на тази игра трябва да я играят. ако не са съгласни с правилата може да получат санкции. за това те избират да се изложат , но да не ги санкционират. ние не сме участници и не знаем какви договори са подписвали, какво трябва да бъде тяхното поведение. ние сме едни сеирджии.
в началото ни казаха , че Ласкин го е уапала една пчела и той се предаде. но не вярвам това да е причината той да напусне. в същото време би ми било интересно  ако той беше останал до ден днешен как ли щяха да се развият събитията ?

пп. да си скрия ли текста ?

# 772
Може да го скриеш, да, червеното много дразни, особено частта, в която ме обиждаш на въглехидрати.  Crossing Arms  hahaha  hahaha Не е по темата.  hahaha

# 773
Мнооого интересно! Няма да могат и да заколят животно и ще умрат гладни.
Не съм съгласна, че Дарина нямало какво повече да направи. Едната вечер защо се разсърди и си легна без да каже дума на никой! В крайна сметка тези които са на основния бряг не са виновни, че нея я няма цял ден и цяла вечер, защото рине обора! Тя си избра ратаите!

Ми що да говори, като видя, че никой не иска да я чуе и като говори вместо да слушат и да правят квото им казва, те я бъзикат и надприказват (Станислав примерно обяснява повече и от нея. Кво да направи Дарина като му казва кво да прави а той отговаря Няма да го направя, направи го ти сама като толкова знаеш). Да ама Дарина не може сама всичко да направи. Казва им кво да правят и отива да оправи животните щото няма свестни ратаи. Да - сама си ги е избрала ама това не променя факта че са идиоти. Като са влезли във фермата и са приели условията значи трябва да ги спазват - като си ратай слушащ фермера и изпълняваш. Те и скапаха фермеството, а не тя сама. Тя им каза какво да вършат и очаква да го свършат. Ама като не искат какво да направи. И да им стои на главите пак няма да работят, а ще я подиграват. По-добре  поне животните да оправи да не страдат, па простите хора да си простеят - сам човек е безсилен срещу безумието на тъплата

# 774
Цитат
Да ама Дарина не може сама всичко да направи.
Голяма грешка виждам тук - не всичко, тя нищичко не може да свърши сама - защото не може и ужасяващо неорганизирана. Първо - в обора не е била сама. Второ - ясно, че навеси и парници не може да прави, но защо не се погрижи за нещастните сладко и перденца, а си легна обидена и гладна. Поне тези задачи да бяха изпълнени, но не, тя не е участвала в тях, не ги е и контролирала. Като вижда, че няма да се свършат, да беше участвала в изпълнението им, не е тежка работа. Ако беше всеотдайна, каквато се опитваш да я изкараш, щеше и по нощите да шие и сладко да прави, не да се фръцва обидена.
Ако животните бяха в ръцете на Дарина, щяха да се изпоразболеят, също така.

# 775
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз не съм вярвала,че ще го кажа..но и аз съм за Виолета.
Дарина - инфантилна,все се изкарва Св.Мъченица,вечно неразбрана и неприемана...чак е досадна,ама мега досадна.От друга страна,толкова мързеливи фермери без да поемат инициативи за работа,няма как да бъдат ръководени от жена като нея.И да,нарочно я съботираха.
Тази година кастинга,с малки изключения,е провал.И това е така,защото половината са влязли там,защото са роднини/приятели на продукцията,вместо да избрат истински хора от селата или млади,мотивирани такива да научат селскостопанска работа.

# 776
Тази вечер съм за Ивона - най-малко бойкотиралата в крайна сметка  Peace Peace Peace Силно се надявам да бие.

# 777
Тази вечер съм за Ивона - най-малко бойкотиралата в крайна сметка  Peace Peace Peace Силно се надявам да бие.
+1

# 778
Аз си мълча, че иначе ще изляза най-големият хейтър Joy

В началото бях за Ивона, а сега сякаш вътрешно усещам, че искам Виолета да победи в дуела. Вероятно върху възприятието ми са повлияли положителните кадри от общуването й с Яни. Подозирам, че Вили разбра, че не може да пробие между двойката Алек и Валерия и да разчита на подкрепа от тяхна страна и се преориентира към по-лесна плячка - Яни милият сигурно само майка му го е наобикаляла така ☺ и все пак са ми приятни за гледане дори подбудите й да не са напълно чисти,  предпочитам тя да остане.

# 779
Твърдо за Ивона съм тази вечер, дано да победи в дуела.

Общи условия

Активация на акаунт