Фермата 3 - 2017 г. - Тема 8

• 54 848
  • 878
  •   1
Отговори
# 780
  • Разпиляна във въображението
И аз съм за Ивона. Нито една от двете виждам на филана, затова ми е все едно.

# 781
Ако падне Ивона довечера, ще умра от кеф.  Twisted Evil

# 782
Не съм за нито една от двете.Все ми е едно.
Обаче искам Вила да бие и да съсипе стратегията на дървения филисоф.
А и забелязвам една лееека промяна във Вила към добро./ боооооже какво написах аз/
Сега дали се дължи на Яни, дали е игра от страна на Вила не знам, но е факт.

# 783

Злобааа!  Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing

# 784
Тази вечер съм за Ивона - най-малко бойкотиралата в крайна сметка  Peace Peace Peace Силно се надявам да бие.
Та точно Ивона даде старт на бойкота.И то не за друго а само и само да провокира и дразни Дарина.Самата Ивона си го призна.
И работи според мен с цел да отърве дуела след отказа на Гечо, надявайки се да пратят него на дуел.
Но всичко го запопна тя.Много е лесно да палнеш искрата и след това да се правиш на разкаяна.

# 785
  • Разпиляна във въображението
Ивона не пална искрата. В крайна сметка нали останалите бяха решили да подкрепят Дарина, поне работещото мъжко тяло? Защо не си удържаха на думата? Гечо направи по-голям скандал от нея. Много по-силен.

# 786
Всички се сещате, предполагам аз коя съм.

# 787
Аз така с Калоян Smiling Imp Joy

# 788
  • Буркина Фасо
Ако падне Ивона довечера, ще умра от кеф.  Twisted Evil
пиши ме като наследник в завещанието. имаш малко над час на разположение  hahaha
нали се разбрахме ,че Ивона трябва да излезне за да я взема Simple Smile
утре Дарина да е отново фермер

# 789
Всички се сещате, предполагам аз коя съм.
Уауууу коя си .Хихихи

# 790
Оххх, не мога да спра да го мисля Яни, двете му любимки дуелистки! Едната му пълни главата, другата очите Simple Smile

От гледна точка на играта, по-интересно ще ми бъде, ако Ивона отпадне, защото миисля, че ще избере Елена за фермер, но иначе няма да сядам на никоя скамейка тая вечер, права ще стоя Simple Smile

# 791
Оххх, не мога да спра да го мисля Яни, двете му любимки дуелистки! Едната му пълни главата, другата очите Simple Smile

От гледна точка на играта, по-интересно ще ми бъде, ако Ивона отпадне, защото миисля, че ще избере Елена за фермер, но иначе няма да сядам на никоя скамейка тая вечер, права ще стоя Simple Smile

При водещите викаш най-добре?  Grinning Grinning

# 792

При водещите викаш най-добре?  Grinning Grinning
Там, там, с моя хронометър, че на водещите все не им излизат сметките! Simple Smile

# 793
  • Вестерос
Искам да си ходят и двете

Коя си Биляна?

# 794
  • София
И аз искам да знам коя е Биляна. 😝

Иначе довечера ще стоя и аз права. Докато при Виолета има развитие на образа, при Ивона няма никакво след излизането на Владо Николов. Тъй че нека Виолета да остане, да инспирира Яни за песни. 😂

Общи условия

Активация на акаунт