Детската градина - всичко, което ни вълнува - 20

• 44 170
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Каква точно е тая гад?

# 706
  • София
Moraxella е единственото, което разчитам. Написано е на ръка. След това има още две думи. Ако съдя по това, което ми излиза в гугъл е Moraxella catarrhalis ,третата дума си остава загадка за мен. Напоследък била разпространена в детските градини.

# 707
  • shumen
Аз тази вечер го взех към 17.00 часа и имаше доста деца.Моя пък от скоро е на вълна да го вземаме пръв,но това няма как да се осъществи.

# 708
Нашата градина пак е в сборна група. Почти цял месец......само ни извиват ръцете.

# 709
Сега има много болни. при нас в петък бяха около десетина деца. Има и много спрени - като моето например, като превенция от грипа. Явно за това са сборни...намалели са децата.

# 710
  • София
При нас също не са много. А от днес и моята я спрях, че вчера подкашля леко и вдигна не висока температура вечерта. Интересното е, че групата е под карантина, но след 6 часа децата, които не са взети ги водят в друга група Bowtie. Нали след 6 пак са един вид сборни. То вярно, че заразата дойде от дете от друга група, когато пак бяха сборни след празниците, та вероятно 2 групи са сега под карантина. Твърде вероятно е и за цялата градина да са обявили. Не съм гледала в другите групи има ли лепната бележка.

# 711
Няма да са обявили и в другите групи, ама става яко мазало с това смесване. Правят си каквото си искат, контрол няма и изобщоооо....

# 712
  • Варна
При нас нещата са както обикновено. Няма, като видях, кой знае какви липси в групата.

# 713
  • shumen
При нас не са сборни групи.За сега са доста деца.
Миамим,това със смесването след 18.00 и мен винаги ме е ядосвало.

# 714
  • София
И при нас явно няма болни дечица, вчера са били 30 деца в групата. Дано са здрави. Grinning

# 715
При нас има 16 болни деца в групата днес. Моето е леко сополиво и затова е у дома.

# 716
  • shumen
При нас баща ми го води,но каза,че сутринта е имало 15 деца сутринта.

# 717
За празнуване на РД на детенцето ви какво носите в ДГ за почерпка.Торта -абсурд  Naughty А и нещо за повдигане на настроението на децата -мисля картонени шапчици да им взема ,други идеи?

# 718
Аз правя картонена торта - има цяла тема за тях. Иначе може сокчета, шоколадови яйца, някакви сладки. За аксесоари се носят балони, свирки, шапки.

# 719
Няма да са обявили и в другите групи, ама става яко мазало с това смесване. Правят си каквото си искат, контрол няма и изобщоооо....

И аз съм на това мнение. Вчера понеже от нашата група били само 9 деца ги смесили с другата 1-ва група, които са били 16. Днес пак сборна. Да не говорим, че някои от родителите във фейсбук се оплакват , че децата не приемат
добре това смесване . В една от смените ги гледа друга, непозната за тях, учителка, има и други деца...

Общи условия

Активация на акаунт