И все пак сравнително лесно тръгна на ясла. На 2 год. и 3 месеца е. За една седмица вече влиза самичка и не плаче. Проблемът в свързан със спането там. Сама съм я гледала, без помощ от баби и беше изключително кърмено дете. Не е оставала да спи при никой. Преди известно време започна да спи при нас с баща и. Ние нямаме проблем с това. Старая се максимално да използвам тези моменти на близост, защото с времето нещата ще се променят. Но в яслата категорично отказва да спи. Дори не желае да легне сама в леглото. Започват истерии. И сестрата ми се обажда да ходя да я прибирам на обяд. За да не я стресираме излишно. Но аз след 3 седмици започвам работа и съм страшно притеснена, ако тя не започне да спи там. Не знам как ще съчетавам това да я гледам и да работя, нищо че ще е следобед. Наистина е много привързана към мен, защото е свикнала да легна до нея и така заспива. Дали от това идва проблемът?
Днес като я взех за пореден път на обяд, тя беше много усмихната, играела с децата, хранела се сама. Но как доближихме спалното помещение и и го показах, избяга навън при вратата.
Бихте ли ми дали насоки, съвети или просто да споделите опит.
Благодаря предварително на всички изчели проблема ми и на тези, които ще се включат.