Отговори
# 135
Живачен наистина е по-добре, ама е по-лесно със дигиталния е по-лесно Blush
Аз два пъти чупих живачен, в леглото, та реших да не си правя майтап със съдбата и си купих дигитален, какъвто имаше в аптеката, дадох 11.40 лв.
Гера, и аз съм ЗА лекар, по-скоро по възможност, а и да не се притесняваш още дълго време, да стане ясно какво ще излезне накрая Heart Eyes

Момичета, като ви дотежи, изливайте си мъката или тук, или си поплаквайте, ама не го дръжте в себе си и говорете за това, По-лесно ще ви е. А и такива емоции за вреди за здравето Hug

# 136
И аз съм чупила живачни и от година минах на дигитален. Моят е 7 лева и е много добър. Немски е и утре ще ви пусна името, че го забравих.

# 137
  • София
Жабче  Wink има руски.
Аз също съм чупила много термометри, най-вече сутрин, когато го мия в банята (все още сънена) и въпреки това ги предпочитам.
Ползвала съм дигитални, даже имам няколко, но винаги се съмнявам дали измерената БТ е вярна и винаги проверявам с живачен (особено в дните на предполагаемата М. ,когато всяка десета е от значение). Затова от доста време меря само с живачен.

# 138
  • Някъде там...
Мдааа, току що установих че и моят е руски  Laughing Как съм нацелила значи без да искам  Wink

# 139
Здравейте Hug
Аз уж до скоро се подвизавах тук, ама напоследък все насам ме тегли. От няколко дни ви чета и реших да кажа ДЗАК, за да не помислите, че се спотайвам. Та така не съм сигурна, че съм готова за второ бебе, всичко все още са само прокрадващи се мисли и завистливи погледи към бременни кореми, но май това е началото Embarassed А Гого е само на 6 месеца, ужас Confused

За сега само стискам палци за вас и събирам смелост Naughty

# 140
OOo, Никси, добре дошла отново сред нас  Hug И аз си мисля, че още ти е раничко да се подвизаваш тука, ама след някой друг месец дано не ти се налага да се появяваш даже, а да се местиш директно в отчетните  Heart Eyes Ти си знаеш най-добре де  Simple Smile Hug
Гери, какво ти е зацапването, я го опиши... и аз имах някво такова зацапване (то по-скоро си беше течение) като забременях, което започна седмица след зачеването и продължи около 2 седмици. Имаше много странен цвят - между кафяво и червено, абе неопределено  Crazy
Стискам ти палци, дано да е хубава новинка  Hug

# 141
_MEGI_ моя е новичък купих си го специално за измерването. Мен ме е страх от живачния, защото меря темература в 6.30 и пак заспивам и понеже съм един сънливец smile3507 мога да заспя и с него и да го счупя. Иначе аз термометъра не го мия в банята със сапун, ами го почиствам с тампон за лице напоен със спирт. Като стана към 8 си записвам температурата в графиката (термометъра има и памет) и си го почиствам и прибирам. Та купих си го от Технополис и беше със средна цена спрямо другите (аз когато има избор винаги взимам от средно скъпото). Термометъра е немски, марката е beurer, но както казах ползвам го от десетина дни и  още не ми е правил номерца. Иначе в Технополис имаше избор от поне пет марки, а в Техномаркет Европа нямаше никакви.
Никси, добре дошла и успех.. знаеш му реда! thumbsup

# 142
Добър вечер, мили дами! Днес имахме годишнина с моят мил съпруг - 8 години голяма  Two Hearts любов! 1dating Беше много вълнуващо! Мъжът ми видял в нета някъде, че 8 години е " бронзова сватба " и ми подари много интересна малка пластика - бронзова - на две прегърнати тела. Много ми хареса! Сега отивам аз да го възнаградя за старанието...  luvbed luvbed luvbedАко мога поне два пъти да му благодаря, а може и повече... Другото го зарязвам... Имам известни съмнения за термометъра ми и другия месец ще пробвам с друг - живачен. А може и едновременно с два или три и да водя 2-3 графики... Като си нямам друга работа... Wink

# 143
Ди-честита годишнина-дълги години да сте заедно и все така да се обичате!И за 9-та да си имате ревящ подарък! Laughing Hug  bouquet

# 144
Пенелопченце, видях ти графиката сега, виждам че спада температурата, но не се отчайвай, радвай се че графиката ти е много хубава този месец - ясно изразено ову, достатъчно дълга лутеална фаза, абе супер ти е. Спадът по принцип вещае лелка, но това ти го казвам не за да те разочаровам, а да знаеш кога да си я чакаш по принцип, но от сърце ти желая ако не този, то в близките месеци да те пропусне Heart Eyes Ще видим как ще се развият нещата в близките 1-2 дни.

# 145
Знам, Стеф, благодаря ти-и аз след първоначалното ошашкване  накрая си дадох сметка,че графиката ми е чудна.Очаквах още днес да ми дойде-наболява ме, а сутринта не съм мерила,защото станах в 4  CrazyПредполагам утре ще цъфна Confusedчакам вече с нетърпение да идва и да се маха...

# 146
Добро утро, момичета   bouquet

Станах аз рано рано, но положението се обърка още повече, тетста е отрицателен! Cry Cry Cry
Вече съвсем се побърках и аз и сега ставам, обличам се и отивам до Шейново и който е на смяна да ме предкежда! Като стигна в офиса ще пиша какво е станало.

# 147
   Gera , съжелявам за теста , но все още нищо не се знае .
Добре ще направиш ако отидеш на лекар . Ако не друго , поне ще ти изяснят положението , за да не се притесняваш излишно.
Стискам палци за добри новини . Hug

# 148
Отидох в Шейново и пред кабинета усетих нещо и отидох до тоалетната да се проверя и видях, че ми е дошло  newsm45 smile3518 newsm45 smile3518
Все още си плача, толкова бях повярвала за пръв път в живота ми закъснява и то точно в момент, в който толкова много го искам, но какво да се прави....

# 149
Гера Tiredжалко, съжелявам.Нареви се и вдигни глава-нов цикъл, нов късмет.... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт