Отговори
# 180
Хи хи хи, ама ти не бъди такава подмолна де  Wink
А за фанфарите, мисля че малко мъже ги надуват при двете чертички. Обикновенно им трябва време да свикнат с мисълта. Радват се, но вътрешно, без да го показват. Това са мои наблюдения  Thinking
И аз на моя му съобщих по същия начин  Blush никаква романтика - връчих му теста, а той го гледа и се пули  Laughing Laughing Laughing обясних аз, че има 2 чертички и съм бременна, а той ми каза - ще се радваме като се почви хубава втора чертичка  Laughing Laughing Laughing почувствах се по същия начин като тебе, но бързо осъзнах, че просто го е страх да покаже радостта си  Tired
Стискам палци всичко да е наред и скоро да се похвалиш, че сте го видяли на УЗ  Hug

# 181
Аз да се намеся малко неадекватно,но е не6то което отдавна ми се иска да споделя с вас и си мисля,4е 6те е добра помо6т.

Та нали знаете твърдението което всеки ни повтаря по хиляди пъти: "Не го мисли толкова това бебе,за6тото колкото пове4е го мисли6 толкова по_трудно става.Трябва да си напълно спокойна за да може6 да за4ене6,6те стане когато най_малко го о4аква6".
Или пък всеизвестната история как една жена дълги години не можела да има деца и ба6 когато си осиновили взела 4е забременяла,понеже се била отпуснала.

Е ли4но мен тези теории о6те пове4е ме травмираха.С една дума ПРИТЕСНЯВАХ СЕ ОТ ТОВА 4Е СЕ ПРИТЕСНЯВАМ.
Казвах си,ама 6том за да стане бебе се иска спокойствие и не трябва да мисля за бебе, то тогава аз изоб6то няма да успея да забременея понеже само бебе ми е в главата.И така това о6те пове4е ме травмира6е.

И така след аборт, открита ендометриоза, диагноза "бебето трудно 6те стане" и хилядите притеснения които изпитвах,вманиа4ено мерене на Т....и да си призная нито веднъж изпитано удоволствие от секса....то си бе6е живо бебеправене с цел.....аз забременях и то от първи опит.

Така 4е моми4ета не се стресрайте с теории,4е ако си нервна не ставало,4е ако не се отпусне6 нямало да стане...дрън дрън.
като се сетя аз как се бях нервирала....Не се притеснявайте ако сте притеснени или от силно желание за бебе....еми 4ове6ко си е.....
Действайте си и 6те стане при всяка сигурна съм.
Ами това е от мен....доста време го мислех,4е ми се иска да го споделя с вас....
  bouquet  bouquet

# 182
Момичета, извинявам се, че ви безпокоя тука и точно вас, но не знам към кого да се обърна..., а вас чувствам много близки. Току що говорих с приятелката ми (моя кръсница) и ще ми се пръсне сърцето от болка. Мъжът й я пребил до безобразие още преди няколко дни - била в болница. Сега я заплашва с насилие и дори със смърт. Поиска ми съвет, а  аз не знам какво да й отговоря... Къде мога да пусна тема - нищо във форума не ми изглеждаше подходящо... newsm45 newsm45 newsm45 Помогнете ми...моля ви!

# 183
Лошо....имаше една агенция  за закрила ли беше...Надин или нещо подобно, сега ще се разтърся из нета, споменавало се е в други теми, ще потърся....какво да прави приятелката ти ли-като начало да не се прибира при този изрод #Cussing outда си събере багажа и да бяга при нейните родители!Дано да ги има всъщност и дано да са насреща...

# 184
Пиши в "Дом и семейство"

И моя съвет е да се махне час по скоро от него!

# 185
# 186
dididi ужасна работа, аз имам приятелка, която приятеля и от време на време пребива и съвета който и давам е да се маха, веднага, предлагала съм и дори да дойде у нас, докато си стъпи на краката, ама тя все го оправдава... докато сама не реши, че има нужда от помощ никой не може да й помогне.  Sad
Ним радвай се докато му трае ентусиазмът, защото ще мине Mr. Green А щом има 2 чертички, значи има бебе, спокойно, глези се и се оставяй да те глезят Hug
Bimba24 ако това ще е някакво успокоение за теб и аз се притеснявах постоянно и накрая пак забременях, а се притеснявах, защото имам един мисед в 16 седмица, и през цялата бременност се притеснявах и пак имам живо и здраво бебе... Знам, че има теории според които тревогата вреди на забременяването и на бебето, ама аз не вярвам, като реши бебо да дойде и се закачи, всичко ще е наред. Hug

# 187
  • София
Момичета, бях на лекар, той не видя плодно сакче, но е и доста рано. Каза, че виждал петно и лигавица, но е рано да се правят заключения. Каза, че Sure Check не е достатъчно достоверен и му се е случвало 2 пъти да дава фалшив положителен резултат, при което той търси извънматочна, а се оказва, че бременност няма. За това ми даде утре да повторя с Sure-vue, освен това предвид болката ниско долу и предишния неприятен опит ми предписа Утрогестан вагинално, Магнерот и Папаверин хлорид. Това ОК ли ви се струва или въпросът ми не е за тук?

# 188
Направи кръвен тест Ним!

# 189
Пенелопа, благодаря ти много! Изпратих й телефона на Анимус. Може би ще отиде там... Ох, момичетааааа, какво ли няма на тоя свят....

# 190
Ним, на мен ми се струва ОК, ти ако си бременна в коя гс трябва да си? Нашето полдно сакче го видяха в 5 гс, след доста голямо закъснение, нали имаш втора чертичка радвай се и се надявай. Стискам ти палци Hug

# 191
Нимче-рано е за сакче наистина.Що наистина не направиш и един кръвен.
Ди-така е в живота.Прочетох ти темата в семейство, дано откликнат с още идеи и места за такива пострадали жени.Съжелявам за приятелката ти, но тя трябва да се справи с това, защо е търпяла толкова време, че и детето са настроили срещу нея-това  е зле...

# 192
  • София
Ами не искам да правя кръвен тест, защото предпочитам просто да се опитам да се успокоя, да се отпусна и да си мисля за хубави неща. Миналия месец тоя кръвен тест с тоя резултат не ми помогна особено, само тичах, бързах, чудех се, дадох куп пари и накрая си ми дойде. Сега предпочитам да пия лекарствата, които лекарят ми препоръча и ако е рекъл Господ, другата седмица още няма да ми е дошло и ще видим сакчето.  Praynig

# 193

Та нали знаете твърдението което всеки ни повтаря по хиляди
Не се притеснявайте ако сте притеснени или от силно желание за бебе....еми 4ове6ко си е.....
Действайте си и 6те стане при всяка сигурна съм.
Ами това е от мен....доста време го мислех,4е ми се иска да го споделя с вас....
  bouquet  bouquet

Благодарим за хубавите думи и че сподели с нас твоите притеснения!
  bouquet

И аз най-много се притеснявам от това, че много го мисля. Но какво да се прави, такава съм си! Много го искам и много го мисля - постоянно!

А на теб лека и безпроблемна бременост!

# 194
  • София/Варна
И аз много го мисля и сега ме избива на рев, защото ми закъснява и съм 100% сигурна, че бебе няма newsm45

Общи условия

Активация на акаунт