Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 78 100
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
  • Манчестър
Има ли човек желание и възможност , ще го направи.

Няма ли , ще донесе от 9 кладенца вода....😀

# 271
Има ли човек желание и възможност , ще го направи.

Няма ли , ще донесе от 9 кладенца вода....😀

Да, така е. Но когато в уж деликатната молба не даваш линк към въпросните календари, нито споменаваш специфичното около тях, а само после скромно потвърждаваш, че са показаните от друг, другия някак губи желание да направи услуга. Така мисля, така се почувствах. И сигурно и други мислят като мен, дори и да не го напишат.
Желая на Бу да си намери календарите и да е доволна.Simple Smile

# 272
  • До хладилника, който обичам
Не са се продавали онлайн, че да дам линк; аз ги видях на чужда снимка. Но разбира се, приемам, че си се почувствала неприятно по тая причина.
Хората са различни.

# 273
  • UK
Оставете ги сега тия календари, аз имам друга молба.

Кажете ми, моля, какъв домашен интернет да прекараме, сега сме на sky, но офертата ни изтече и вече плащаме 29 на месец за неограничен интернет на най-ниска скорост и  домашен телефон, какъвто нямаме. ТВ гледаме фрийвю. Много са ми тези пари. На Върджин не искам, защото на мой приятел му правят проблеми, че тегли нелегални торенти.

# 274
  • някъде в орбита...
На Върджин не искам, защото на мой приятел му правят проблеми, че тегли нелегални торенти.
Мислех, че всички правят, щото легален контент на торентите не знам да има...

# 275
Talk talk ползвам аз. Плащам пакет, телефон и Интернет (+фрийвю, което не гледаме) £20; за телефона плащам отделно £7.5 бууст за разговори към мобилни и стационарни телефони в Европа и Америка, че това ми трябва. Доволна съм, нямам забележки. Нормален Интернет.
Торенти не съм теглила скоро, защото плащам нетфликс, но каквото съм теглила, не е имало проблем.

# 276
  • Манчестър
Аз съм на Върджин, нямам проблем с торенти, щото не тегля нищо.

Плащам около 50 лири, но това са line rental, телефон, интернет, ТВ с кутия и безплатни обаждания до много страни на домашен и мобилен. Почти същото плащах и на ТалкТалк, но се преместих заради качеството на нет-а.

Плюс безплатен мобилен телефон (контракт no handset).

# 277
Talk talk ползвам аз. Плащам пакет, телефон и Интернет (+фрийвю, което не гледаме) £20; за телефона плащам отделно £7.5 бууст за разговори към мобилни и стационарни телефони в Европа и Америка, че това ми трябва. Доволна съм, нямам забележки. Нормален Интернет.
Торенти не съм теглила скоро, защото плащам нетфликс, но каквото съм теглила, не е имало проблем.

И ние сме на TalkTalk. Без добавката за разговори в чужбина, защото са ми в пакета на мобилния. Преди бяхме в пакет с телевизия и оптичен Интернет. Телевизия не гледаме от години. Решихме да пробваме по-слабия Интернет. Ами супер си е! Единствено, ако качвам снимки ми отнема малко повече време от преди, но не е болка за умиране, а таксата ми е по-ниска. Customer services им е на ниво. За какво ли не съм им звъняла последните 2,5г.

InaV, всички правят проблеми, ако те засекат. То не доставчикът на Интернет те проверява. Има си структури за това.

# 278
  • UK
На нас никой не ни е правил проблем на sky за две години, аз затова не смея да ги сменя. Наистина си мислех, че е от доставчика. И ние тв не гледаме, ама филми гледаме. Simple Smile
Бу, ще ми кажеш ли повече за Нетфликс? Какво е това? Чувала съм го, мислех си, че е тв канал. Ще видя офертите на talk talk, благодаря ви.

# 279
Като абонаментна услуга за филмотека Simple Smile Има много филми, сериали (но не всичко, което ще ти се иска). Един огромен за мен бонус е, че дава право на 5 профила. Всеки член на семейството си гледа през своя (детските могат да се ограничат по възраст, което също е удобно). Нетфликс предлага нови неща съобразно това, което гледаш, отделният профил позволява да се персонифицира по индивидуалния вкус, без да си пречим.
Плаща  се за брой екрани, т.е. дали искаш да може едновременно да се гледа на 1, 2 или 4 екрана. Аз плащам за два, защото освен нетфликс, имам и абонамент за амазон прайм, което включва и прайм видео (същия принцип, без отделните профили), та все има кой какво да гледа, даже и четиримата да гледаме едновременно.
Имаме и BBC player, но почти никога не остава ред за него, а жалко, има хубави филми.
Но времето не стига Simple Smile

И амазон, и нетфликс имат 1 безплатен месец, можеш да видиш дали ще ти хареса и ако не, да спреш абонамента.

# 280
  • UK
Уау, звучи много добре, благодаря, ще разгледам всички споменати услуги.
Вчера пуснах Сам вкъщи на децата, шестгодишният се попика от смях, ние никога не пускаме тв, но понеже е голям и хубав вързах компютъра към него и гледахме всчики заедно на голям екран, първият ни семеен филм беше. Simple Smile  Малко се изненадах неприятно на изобилието от думички (глупаци, задник и т.н.), никакъв спомен нямах за тях, но ги преживяхме някак, дано не са ги запомнили.

# 281
Ако си пускаш пробен абонамент за амазон прайм, можеш да се възползваш от безплатните бързи доставки на артикули, маркирани с prime, също така в момента тече седмицата на черния петък. Само после не забравяй да канселираш, ако не ти хареса, иначе дърпат годишен абонамент (има и месечен, но е по-скъп). Ще ти драсна на лични нещо за прайм след малко.

# 282
  • Оптимист по принуда
Аз да ви кажа да гледате Aquitted по 4od. 2 сезона са. Много хубав сериал и уникални фиорди и природа.

Каква е тази интернет телевизия, знаете ли?

# 283
  • Bristol
И с Амазон прайм и Нетфликс по-често не намирам филмите, които ми се иска да видя,а сериали гледам да избягвам. Но моите деца са супер доволни от Нетфликс. Ние имаме акаунти за три устройства. Единият е на сина, той живее в друг град,  вторият на приятелката му и тя е в друг град и третият е наш, на телевизора ни в къщи. Преди се връзвахме към акаунта на сина, но ако ние гледаме, той не може и обратното. Основно дъщерята го ползва да гледа разни тийн сериали.
Интернета на Върджин, според мъжът ми, е най-добрия, но не е най-евтиния. Много зависи за какво точно го ползвате. Аз нямам претенции, но моят мъж до скоро често работеше от къщи. Поддържаше билинг системи на мобилни оператори по целия свят, прехвърлят големи файлове, следят процеси, конфигурират сървъри дистанционно и за това Върджин, като най-надежден и бърз беше избран. Но не са много хората, на които им трябва чак такъв Интернет.

# 284
  • York
Аз като цяло не съм фен на телевизията, филми гледам от време навреме, с годините все по рядко. Ако мога да съм навън, предпочитам да съм навън. Ако сме си всички в къщи е много трудно с 8 - годишно и бебе да седнеш, да се отпуснеш и да гледаш филм. Правим някакви жалки опити, но не става, наяждам се с пуканки набързо и ставам да си намирам работа, че всички коментари и въпроси ме влудяват... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт