Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 78 146
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
  • Манчестър
Миа -къде спяхте т.е в кои хотел? Аз търся нещо семейно и като гледам повечето плажове не са добри. В същото време имат толкова история, че без проблем го преглъщам плажа. Simple Smile
Ave- и аз това се чудя, дали да не изчакам до след Коледа, но пък от друга страна, тези който си заслужават не излизат на оферта често. Абе и аз незнам какво искам , не е лесно Simple Smile

За кой дестинации те интересува? Аз ги гледам всеки ден...Grinning

# 301
  • UK
Момичета, къде ги гледате тези оферти за почивките?

# 302
  • Манчестър
Момичета, къде ги гледате тези оферти за почивките?

аз гледам:

www.tui.co.uk
www.airtours.co.uk
www.skytours.co.uk

плюс и местна травел агенция.

# 303
  • На острова
Ние обикновенопътуваме с Thomson или Thomas Cook. Това лято обаче бяхме с travelrepublic. Трябва да се гледа, защото има разлика в цените за всин и същ хотел, през различните агенции.

Правили сме си и през booking.com, с билети отделно.

За Малта - хотел Fortina Spa в Слиемa. Има външен и вътрешен басейн, аз не ползвам, ама малкия обича. Има хубаво Спа, тоест масажи. Но гледката е един път, ние винаги си плащаме за гледка. Наблизо има шопинг център със супермаркет - винаги трябва да имаме големи бутилки с вода, разни плодове, гризки.

За жалост една от красивите природни забележителности на Малта Azure Window, тази година се срути: https://www.google.co.uk/amp/www.telegraph.co.uk/travel/destinat … ses-into-sea/amp/

Последна редакция: ср, 22 ное 2017, 20:27 от ~Миа~

# 304
  • След завоя в дясно
Ние последно ползвахме https://www.loveholidays.com/ нямаше проблеми.
Ave Virgin ще ти пратят писмо или еmail да те уведомят предварително за честитката т.е. няма как да ги забравиш Simple Smile

# 305
  • York
Зарибих се и аз да ровя из сайтовете за почивки.
Много ме изкушава една Гамбия Февруарската ваканция. Ще свиквам семейния съвет тази вечер  Laughing

# 306
Гамбия не ми звучи като много сигурна страна, но не съм поглеждала какви са препоръките за пътувания дотам.
Аз следя билетите за 3-4 места в Европа за майския халф търм, че тогава имаме един инсет дей. Великденската също имаме, но тогава обмислям за България. Много дългосрочни планове за почивки още не са за нас.

# 307
  • York
Гамбия не ми звучи като много сигурна страна, но не съм поглеждала какви са препоръките за пътувания дотам.
Моя приятелка британка отива на там през Март за осми път. Само добри отзиви съм чувала от нея, но тя е с приключенски дух и не е фен на лукса.  Peace

# 308
Гамбия през очите на българин за нетуристически престой от три месеца: http://patepis.com/?p=51037. Мернах набързо няколко неща, които може да са важни за хубава почивка: ваксини, дъждовен период, ислямски празници и подбор на хотел - за да не спира тока, се ориентирайте към повече звезди!
За семейна почивка може би трябва да изберете препоръчан от агенцията на база all inclusive, но във всички случаи си мисля, ще е добре да разучите какви храни и напитки са безопасни за консумиране, чешмяната вода с какво качество е, дали може да се ползва за лична хигиена и миене на плодове, зеленчуци... за да е приятна почивката в крайна сметка. Сигурно има и други неща, за които изобщо не си давам сметка.

Чак сега видях, че имате отзиви от приятелка. Значи, имате информация от първа ръка. Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 17:09 от Agent007

# 309
Не разбирам аз от лукс и не търся такъв. Но с две малки деца, едното от които бебе, не бих се чувствала много приключенски настроена. От друга страна, като ходим някъде в непозната страна, искам да мога спокойно да се мотая сред местните, а не да стоя само в комплекс.
Но щом имаш препоръки от позната, на чието мнение се доверяваш - идете. Пък после ще разкажеш.

# 310
  • Истински се вижда само със сърцето.
И аз съм като Блу, в Гамбия с деца не бих тръгнала Simple Smile
http://www.mfa.bg/index.php?page=120&staticpage=findanembass … &posolstvo=38

# 311
  • York
Това, че искам, не означава, че ще бъде одобрено от съпружеското тяло  Laughing

Дори и да не е сега, определено влиза в листа ми с места за посещение.  Wink

# 312
  • Истински се вижда само със сърцето.
Понякога няма лошо Simple Smile а съпружеското тяло може и да те изненада  Mr. Green

# 313
  • Манчестър
Аз следя билетите за 3-4 места в Европа за майския халф търм, че тогава имаме един инсет дей. Великденската също имаме, но тогава обмислям за България. Много дългосрочни планове за почивки още не са за нас.

За Великденската ваканция билети за БГ съм купила преди 2-3 месеца още . За майската ще се разминем, много са скъпи и не си струва.

При нас се правят дългосрочни планове , защото отпуските са на база first  come, first served. Дори на работа им казах,че ще отварям тетрадката за 2019 г. Знам датите на всички half terms плюс кога искам да ми е морската почивка. Плюс като запазиш,рано през туроператор , плащаш депозит и после имаш много време да си платиш остатъка безлихвено.

# 314
  • постоянно
Не си причинявайте подобни дестинации с деца -мизерията е навсякъде извън хотелите  , липсата на каквато и да е хигиена , страха да ядеш след като видиш “хлафилните “ камиони с които носят продуктите . Не дай си Боже  да ви се наложи да ползвате доктор в провинцията -Ще оцените Бг и Английското здравеопазване . Била съм по работа и в Гамбия , Замбия и Индия -никога повече , явно не съм авантюрист по душа 😂

Общи условия

Активация на акаунт