Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 78 117
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
  • Манчестър
Там съм резервирала, Аве, но тази година знаеш беше малко стресова за нас, финансово и емоционално. Още не са се улегнали нещата и може и да канселирам януари месец... Гледам и в Италианските Алпи на границата с Франция едни курорти. Никога не сме ходили на ски в Италия... Дори и да ни се размине тази година, поне ще помечтая Simple Smile Приятелят, на който показах качествено австрийските Алпи миналата година отдавна е резервирал всичко! Решил е тази година да не лети, а с електрическата кола да се придвижи. Жалко, че може би ще се разминем с него и няма да можем да го подкрепим в експеримента му. Голяма атракция ще е Simple Smile

Мисля,че ще успеете да отидете ...😀

Иначе към френската част на Италия - Sestriere, Sauze, Courchaval, са все добри курорти. Ама опитай Доломитите, на мъж ми там повече му хареса.

# 466
Здравейте от най-студенето място в Англия! Термометрите нощес са паднали до -11.5😲 Никой не помни толкова ниски температури последните години. Съответно течността за чистачките ми е замръзнала (по магазините продават само такава до -5/-6)😂.

Сутринта много се смях с майтапите по радиото заради снега в Лондон.

Как сте, дами? Разчистиха ли пътищата при вас? Как пътувахте днес?

# 467
# 468
Здравейте момичета,извинявам се,че така нахлувам в темата ви директно с въпрос,но не знам къде да попитам.Продават ли се в англ.аптеки някакви ефикастни имуностимулатори или хапчета за повдигане на имунната система.Благодаря предварително Blush

# 469
  • UK
В дрогерии/аптеки от рода на Boots би трябвало да има всякакви видове, както и в Holland&Barrett.

# 470
В дрогерии/аптеки от рода на Boots би трябвало да има всякакви видове, както и в Holland&Barrett.
Благодаря ти,но аз питах по-скоро за име на такова лекарство,което някой е изпробвал.Не съм задала правилно въпроса явно..

# 471
Здравейте,  дъщеря ми учи в Гилфорд, близо до ЛОндон, трябва да изпрати багаж от там, може ли някой да помогне с координати на превозвачи?

# 472
  • постоянно
Mim мога да ви пратя координати на младежа когото аз използвам .

# 473
  • София
Има още сняг при нас  в Ившъм и тук са в тих ужас,отказват планирани прегледи,интервюта и събития.Тотален хаос...аз пък обикалям и снимам снежна Англия,украсено е с лампички и вечер е страхотно.

# 474
  • UK
ВлизТе във фб групите за Англия.  Там страшно много реклами и обяви с отзиви има за превозвачи.
И при нас има още сняг.  Температурата е -5 всичко е стегнало в лед. Прави ми впечатление че и тук както в бг, никой не си чисти нито пред къщата, нито някой чисти уличките.
Съседа ни, сутринта, не излизал 3 дни се опита, да излезе с колата. Даже, не и почисти снега от прозорците. Въртя, въртя опитва вляво, вдясно hahaha накрая се отказа , та се прибра Joy

# 475
Не успя да се разтопи при нас. Леко над нулата беше през деня за кратко. Отдавна вече не ми харесва тукашния сняг и лед.Sad

# 476
  • UK
При нас вали яко дъжд в момента. Бяха опесъчили сериозно на нашата улица и по пътя за училището, сега е страхотна калотия навсякъде. 

# 477
Тъкмо влязох да питам за времето. Летим за Англия обратно в петък и после ни чака доста път с кола до от Лондон до Корнуел и се притеснявам дали са добре магистралите. Нашите гуми не са от най-читавите, но и в Корнуел сняг не вали, само дъжд и колата рядко се кара на други места. По бг новините казваха страшни работи за обстановката, отменени полети и тн. Дано се оправи до петък и се стопи снега.
И в София беше наваляло,вчера дори се заледи много, но днес едно слънце, едно пролетно време и сега е голяма кишавица. Поне се порадвахме и на хубав ден.

# 478
Ronka12, лек път! Поне при нас (предполагам и в цяла Англия) магистралите и главните пътища са много добре почистени и постоянно ги осоляват заради ниските температури.

# 479
  • UK
Тук няма сняг, само лед сутрин по колите и покривите. Вчера валя цял ден а днес беше супер слънчево и ясно, даже не е и толкова студено.

Общи условия

Активация на акаунт