Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 77 822
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Блу, имаме място в колата-заповядай с нас.

Ами до вас?
100 лири за тримата с Изиджет от Лутън до Inverness. Не стигнах обаче да проверям кола под наем или друг вид транспорт там, защото ММ ме отряза. Всъщност, неговото желание е Рим, но аз се дърпам за там, защото той обикновено е много уморен и където и да отидем, заради него го караме доста лежерно, а там има толкова за гледане, че трябва малко повече зор. Аз се бях навила за Прага.

# 646
  • Манчестър
Блу, имаме място в колата-заповядай с нас.

Ами до вас?
100 лири за тримата с Изиджет от Лутън до Inverness. Не стигнах обаче да проверям кола под наем или друг вид транспорт там, защото ММ ме отряза. Всъщност, неговото желание е Рим, но аз се дърпам за там, защото той обикновено е много уморен и където и да отидем, заради него го караме доста лежерно, а там има толкова за гледане, че трябва малко повече зор. Аз се бях навила за Прага.

Аз съм запазила за Рим 7 дена през есенната ваканция, точно защото има много за гледане и да не се уморяваме.

Също ще се отчетем и в Прага през Април, но само 4 дена.

Мен ако питаш , Тези дестинации ще са ми на 1-во и 2-ро място пред Шотландия.

# 647
Ау, да не ходите на Металика в Прага?
Никъде из ЮК не сме ходили, освен в Уинзор и Оксфорд и съответно без преспиване. Един филм, сниман в Шотландия гледахме и са замислих за ходене там. Но наистина предпочитам по-топло място, пък и в Европа също почти не сме ходили.

# 648
На нас бурята ни счупи оградата, мъжа я позакова малко, но е въпрос ма време да падне изцяло. Тук още духа и вали, дават го и през тази нощ да продължи.

Вие като ходите по почивки, моля разказвайте подробно, при нс пътуване не се очертава скоро. Отпуска няма да мога да взема април, а мъжът ми няма повече за тази година до края на март. После вече няма да мога да пътувам, а планове засега с бебето на път не ми се правят (каката е кошмар в колата, дано второто да не е такова).

# 649
Илейн, можеш ли да кажеш как минаха settled in sessions при вас. Аз нещо много се разочаровам досега от яслата. Ходихме лятото в една друга и там нямахме ограничения за времето, викаха ни по различно време, за да може да хване от обяда или закуската и да се покрие целия ден с тия няколко ходения. Сега имаме само по час, викнаха ни първо преди Коледа, уж да ги почва, после в последния момент лазаха да не ходим седмица м/у Коледа и Нова година и тя съответно беше ок и днес беше позабравила и едва я оставих. Повече време бях с нея, откакто първите пъти. После, тъй като ни казаха в 11ч, защото друго дете имали сетъл ин сешън сутринта, не може по-рано. В 12ч казаха да си я взимаме, защото било време за обяд и тя не може да остане. Утре пак ще ходи, но ММ ще я води.

# 650
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ронка
Скрит текст:
седмицата в която трябваше да започне ( тя ходи само в четвъртък и петък до обяд, само когато съм на курс е цяла седмица целодневно) ходихме първо в понеделник двете за 2 часа през които ме разпитаха какво харесва, как протича денят ни, определихме менюто й заради алергията и поиграхме. Следващото ходене беше в сряда пак следобяд, тогава я оставих 2 часа сама, беше плакала доста, но я заварих гушната в едната учителка и гледаха децата на двора. Сега си плаче всяка сутрин когато я оставям, но когато влезнем в стаята гушва първата госпожа която види и ми казва чао Simple Smile. Имат електронни досиета и ни пускат снимки и клипчета какво прави там, като цяло е спокойна и си играе, но я оставям с плач и когато я взимам в момента в който ме види пак плаче. Аз съм доволна от градината забелязвам че е научила доста неща от там, а и отношението на персонала е много добро. Няколко пъти закъснявам с по 10 мин на обяд когато я взимам и няма никакъв проблем,

# 651
Илейн, към какво е алергична? Ние тъкмо се отървахме от на дребния алергиите тази година.

Блу, влакове, автобуси и самолети има до тук-не го мисли идването 😉

Ронка, малкият като почна имахме 1 посещение двамата за час и после 2 посещения сам. Пак беше около Коледа и държаха да са в последователни дни и да няма прекъсване. Като го оставих сам, ми казаха да се мотая наоколо и те ще преценят кога да ме викнат. Единят ден откара 2-3 часа като остана за междинната закуска с плодове.Не е присъствал на обяд на пробните посещения. Плачеше малко при оставянето, но те веднага го гушваха и забаламосваха. Имаше период, в който включваха компютъра и като ни отключваха вратата веднага пускаха любимото му филмче и аз се измъквах без да забележи. Много е важен подхода на учителите. Успех и бърза адаптация!

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 13:23 от Pampers

# 652
  • Истински се вижда само със сърцето.
Памперс към млечни продукти  и адаптирани млека и белтък. Почна да я израства лека полека, но предпочитам аз да контролирам нещата в къщи. В градината се съобразяват, дават и овесено мляко на закуска и заместват или не дават когато има нещо, което не бива да яде.
Наистина подхода на персонала е много важен - моето дете едвам дава да и вържа плитки, а любимата и госпожа и плете косата на страхотни сложни прически Simple Smile

# 653
И аз забелязвам такива проявлениея с някои учителки,но в къщи е абсурд да се случат😉 Каквото не успяваме ние да го накараме, споделям с тях и съответно става.

А що касае алергиите-мога до утре да ги хваля. Детето така и не разбра, че е алергично и в нито един миг не се почувства различен.

# 654
За много години! Живи и здрави! За празниците имахме гости от България,наши приятели дойдоха. Изкарахме си страхотно. Ходихме до Йорк точно в големия сняг,та не можахме кой-знае колко да разгледаме.Видяхме Катедралата и музея на железниците. Но града много ми хареса и планирам следващо ходене,но когато е топло времето.
  За лятото мислим да отидем в Турция на почивка,не сме ходили до сега. Чувала съм,че ол инклузив-ът и обслужването им са много добри. Насочете ме към някой курорт,който ви е харесал.

# 655
  • постоянно
Ди,
ние ходихме в Кемер/ Анталия . Sherwood Kemer нещо си беше. Ол инклусив  за първи път и много ни хареса. Но отидохме през Август и беше Прекалено Горещо. Прекалено - 40+ всеки ден - измрях

# 656
  • UK , Somerset/BG Veliko Tarnovo
Ние ,миналата година в края на май (халф търма) бяхме в Анталия,в Ефталия Марин.Времето беше перфектно.10слънчеви дни,Т 27-30С.Хотелът беле чисто нов.Единствено забележка имам към плажа ,доста каменист,има и едри камъчета на влизане в морето,без аква обувки не става.

# 657
  • постоянно
аква обувките са 5 паунда, изобщо да не ви спира че има камъни в морето . Водата в Анталия е приказно чиста , но и много солена .

# 658
Здравейте! Искам да ви попитам от кои мобилни оператори ползвате и доволни ли сте? Знам само lycamobile, lebara, talk talk и О2. Вие кое бихте ми препоръчали? Целта ми е добро покритие на интернета, минути, разбира се, евентуално минути към чужбина и искам да си купя и нов телефон с новата карта. Благодаря Simple Smile

# 659
Аз съм с Lyca. До сега с нета и с покритието проблем не съм имала. За £10 получавам 2гб, 500 мин в Европа и 500 мин в Англия. Не съм вземала телефон на лизинг.

Общи условия

Активация на акаунт