Хомеопат и гастроезофагеален рефлукс ?

• 5 064
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
И аз си мисли че това може да не е само от рефлукс асобедно ако не повръща чак толкова много ,по скоро може да има колики и би трябва да давате нещо като чайчета или капки или просто още от сега свиквате детето да се разнася непрекъснато с вас и после става още по трудно отвикването .    Да не би кърмата да не я засища и да плаче от глад ,да ви е много течна примерно кърмата и от там да идва целия проблем? Ако я нахраните с ам пак ли плаче по толкова много .

# 16
Ходихме при прехвалената доцент Пантелеева, която за платен преглед от 50лв и отдели 6 минути и викна следващия. Каза ни да пробваме с повдигнато легло и носене след хранене, лежане по корем преди кърмене, нещта които като цяло си правя, цял ден животът ми е съсредоточен в тези действия за да не повърне и накрая тя пак повръща. Детето си надава, даже повече от нормално, но е задържала вода в ухото от повръщането и има раздразнено гърло, хъркане и кашлица-диагноза от УНГ. Понеже си мислехме, че са колики първия месец давахме и чайчета и всякакви капки и топли компреси на коремчето. Никакъв ефект. Тя не повръща на фонтан, но се гъне, гади й се, стене много през нощта.

# 17
Опитай с адаптирано антирефлуксно мляко. Дори и да не повърне, храната може да се върне в хранопровода и това причинява дискомфорт. Спокойно ли се храни или и тогава се гърчи? Да няма друга причина? Възможно ли е да има някаква непоносимост към млякото? Когато бяхме на преглед във Варна, чух доцент Георгиева да обяснява на една майка, че ако се наложои ще я вкара в болница, за да направят тестове и да видят кое ще е най-подходящото мляко за детето (бебенце).

# 18
  • София
На мен ми прилича много на непоносимост/алергия - големият ми син беше така като бебе. Връщаше кърма през цялото време по малко или по много, не спеше хич, само ревеше, пръцкаше, гърчеше се... Никой нищо конкретно не ми казваше. Оказа се алергия към кравия белтък, израстна я след втората година диета. Пооправи се след захранването, иначе като съвет към теб - щом кърмиш, спри абсолютно всичко млечно и телешко, резултати чакай обаче поне след две седмици.

# 19
На мен ми прилича много на непоносимост/алергия - големият ми син беше така като бебе. Връщаше кърма през цялото време по малко или по много, не спеше хич, само ревеше, пръцкаше, гърчеше се... Никой нищо конкретно не ми казваше. Оказа се алергия към кравия белтък, израстна я след втората година диета. Пооправи се след захранването, иначе като съвет към теб - щом кърмиш, спри абсолютно всичко млечно и телешко, резултати чакай обаче поне след две седмици.
и аз за точно тази алергия си мисля ,но авторката не казва дали е давала друго мляко овен кърма и да види как ще е.Дано да не е това  ,че много трудно го израстват децата .

# 20
За да изключа тази алергия от месец живея на картофи, ориз, маслини, свинско, пилешко и авокадо. Никакви млечни, никакви яйца, никакви домати, бобови, цитруси и ядки. Само на кърма е, наддава много добре, с наднормено тегло я водят дори и не виждам причина да и махам кърмата.

# 21
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
моето дете връщаше дори докато го кърмех, излизаше от носа.... ooooh!
има специална поза за кърмене, не знам как се нарича, бебето е по-изправено.
оригвах го на няколко пъти по време на кърмене.

при нас надигнатото легло помагаше, нощем не е връщал.

можеш да пробваш да кърмиш по-често, да не пие много кърма, че да излиза...

Общи условия

Активация на акаунт