Скандалът с Кевин Спейси и спирането на сериала House of cards

• 14 618
  • 131
  •   1
Отговори
# 30
Надявам се все пак да има още един сезон, заслужава сериала да има завършек.

Може би, сега се възползват от скандала да повдигнат интереса... но пък от друга страна четох, че Нетфликс никога официално не били обявявали че сериалът ще има продължение, та може и да се възползват от ситуацията да теглят шалтера Simple Smile

# 31
Не че така са тълкувани действията му, а по-точно - не помни, но за всеки случай се извинява. И добавя, че ако се е случило, най-вероятно е бил пиян. Не звучи много добре.
На мен ми звучи като пиянска изцепка, изтълкувана грешно.

# 32
Сега четох, че още двама го обвинили, че ги бил награбвал/обарвал (не знам и аз как точно да преведа "groping")по  различни барове и стигам до заключението, че много нежни души има в този Холивуд  Laughing

# 33
  • София
Тези мъже, които последно го обвиниха не са били малки и беззащитни според мен. Това за мен е ПР на чужд гръб.

# 34
Добре де, как трябва един мъж да си търси партньор или партньорка?
Извинете господине/госпожо, ще може ли след като ви почерпя едно уиски да отидем в моята резиденция да се съвокупляваме?

Това по повод на ущипаните мимози в бара...

# 35
Като не четете темите във форума, няма да знаете. Беше публикуван подробен списък в друга тема, съдържащ всички елементи на сексуален тормоз. Това с бара и резиденцията според списъка е хардкор. Аз не разбрах в пълна степен що е сексуален тормоз, но горе-долу ми се избистри следната картина:
Мъжът стои в бара. Вижда жена, но гледа на нея все едно тя е Дуейн Джонсън-Скалата. Не я оглежда където не трябва, не я кани, камо ли да ѝ предлага нещо, което се прави между двата пола. Сега как после се случват нещата за да стигнат до резиденцията списъкът не казва, но помня, че ако по време на съвокупляването тя каже "Стига толкоз, не искам вече!" и той вземе че продължи, това си е изнасилване. Подозирам че между гейове е по-лесно.

Аз от няколко дни се чудя дали това че гледам мъже във фитнеса не ме прави сексуален насилник, защото не им гледам маратонките все пак. Дано скоро да не се надигне световна вълна от насилени от жени мъже.

# 36
В другата тема писаха някои психично болни и ежедневно "тормозени" (в главите си) индивиди; каквото са писали си важи само за тях.
Не ходя по барове, но предполагам, че в такава ситуация правилното е да попиташ обектът на желание дали е съгласен да се опознаете (а не да го ощипеш) - ако той/тя отговори с "Да" се черпите и преминавате към опознаване. Ако каже "Не" , разговорът приключва. Въпросът "Защо?" е тормоз.

# 37
  • София
Наистина ли питате винаги обекта на желанието си "Искаш ли...?" Grinning
Не си ли отива страстта така? Далеч от мисълта съм, че мъж не може да се защити от сексуално нападение от Кевин Спейси и че мястото на 14 годишен е на парти на същия.

# 38
Не, аз не ходя по нощни барове и не си падам по свалки с непознати.

# 39
Малкото гейче се е въртяло около батковците с цел да намаже някоя роля, и сега се прави на ущипана госпойца.
Нямам представа какъв е Спейси като човек, като актьор го намирам много добър. И се надявам да не рухне съвсем, дори и да е виновен. Все пак става дума за свалка, не за изнасилване.
Нямаше ли нещо като - невинен до доказване на вината?

И за Харви ми е леееко жал.
Щото тъй всички се оказват изведнъж в хотелската му стая,
сякаш дотогава са живели на Луната и хич не са чували какво правят продуцентите на актрисите.
Нека да се стигне до дело и да излязат малко детайли,
и тогава мога да си формирам мнение.
Дотогава няма как да повярвам 100% на няколко завехнали хубавици.

# 40
Всъщност, май са празнували премиера на мюзикъл, в който и двамата са участвали ( още един странен елемент - след като са се познавали от преди няма как Спейси да не е забелязал, че колегата му е прекалено малък).
Специално за Харви съм сигурна, че е имало актриси, които са се радвали на предоставения шанс. Но Гуинет Полтроу е била много лош избор - не е някоя изпаднала златотърсачка, а жена с добро образование и самочувствие, и доколкото помня, от богато семейство.

# 41
Точно на Гуинет-кукувицата няма да взема да вярвам.
Не беше ли тя, която беше казала, че любовта на мъжа се печели с една хубава свирка?
А за празнуването на мюзикъла мога да кажа - в този бизнес всички събирания и изяви, до една са с цел създаване на нови контакти, поддържане на такива и дерзаене за следващия мюзикъл, филм, пиеса и т.н.
Затова не може да изключим, че малкият педал се е опитал да бъде мил, че е и сигурно е флиртувал, което баткото-педал пък си го таксува като "Ела вълчо, изяж ме".

# 42
Не знам какво е казвала Гуинет, аз наскоро я гледах в едно вероятно доста старо интервю, в което каза, че изобщо не знае как да задържи мъжете до себе си, има тежък характер и всичките й връзки са неуспешни..

# 43
Дъстин Хофман обвинен в сексуален тормоз. Английски политик подава оставка, защото ДОКОСНАЛ по коляното радиоводеща...
Не, сериозно ви казвам, направо жива да не бях!

# 44
  • София
Боже мили Grinning

Общи условия

Активация на акаунт