НАЗОВИ МЕ ПО ИМЕ *ADINI SEN KOY* С ЕРКАН МЕРИЧ И ХАЗАЛ СУБАШЪ - STARTV - ТЕМА 4

• 146 241
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Добро утро!  Hug

Нова седмица - нови надежди и очаквания за нас!  Peace

Дано вече наистина усетим промяна!  Peace

Лу  Hug права си АСК е сериал за вписване в Гинес, ако има такава категория  Peace

Толкова силни чувства и емоции, такава тръпка се усеща с нашите ЗехОм, такава магия е...  Heart Eyes че впечатли толкова хора, които загледаха и следяха 180 серии, чакаха после 4 месеца и новите серии за да видят продължение, а...  ooooh! какво получаваме...  Sad

Новият сезон, ако върви като нов сериал би могъл и да си има пак добра публика, не казваме, че е толкова лош за гледане, просто... ние не виждаме нашата приказка, подмениха ни образите и ни объркват с нещата, които ни предлагат. Колкото и да мисля, и да се опитвам да оправдая продуценти, сценарий и режисьор... като не виждам и промяна, това ме дразни и разочарова.

Това е неуважение към публика и най-вече към Еркан и Хазал...  Sad
Не е нормално така да се загърби всичко от сезон 1, каквато и да е идеята на авторите би трябвало и да се вслушат в реакциите на хората, които толкова харесваха сериала.
Не е нормално, виждайки, че губиш основната си публика, тази която е станала причина сериала да добие такава популярност, губейки от свободното време да следи, разпространява и коментира АСК... да се търпи това положение без да се вземат мерки в нужната посока.

Ако има все още упорити и търпеливи като нас, чакащи завръщане на приказката ни, то... има и много хора, които се отказаха и други, които са на път и те да го сторят... затова пак пиша и аз, както и тези, които мислят за доброто на АСК - нужни са вече съвсем спешни мерки. Това, че рейтингът е добър успокоява екипа, но... той може да изведнъж да се срине, когато търпението се изчерпи напълно и...  тогава, загубилата интерес публика вече няма да се върне, дори и да оправят нещата.

Ядосва ме дори и това, че виждайки как хората недоволстват, официалната страница на сериала пуска кадри, с които да ни замажат очите и да не ни изпускат. Видяхме и вчера същото... Обичам и много харесвам такива кадри, подсказващи близостта на Еркан и Хазал, но... да ги използват за реклама и то при условие, че не им разрешават да говорят за връзката си...не е почтено към самите тях. Да не говорим и че ние също се чувстваме използвани... - държат ни сякаш на каишка и разчитат на такива,като нас, които пишем за сериала, за да мерят и рейтинг в соц мрежите...  Sad

Но...така е, аз лично все още не мога да оставя тази магнетична двойка и много искам вече да ми върнат приказката  Peace

Лу  Peace много си права и за снимките - да виждам как в свободни минути на сета Еркан използва да снима с телефона Хазал или после в домът му - котката и горящият огън... - как да не се радвам и да не ме топлят такива неща...  Heart Eyes

Дано тези акции в Туитър и инстаграм помогнат и за промяната, която така чакаме  Peace               

# 61
Добро утро!
Цвети Hug bouquet,

Цитат
Ядосва ме дори и това, че виждайки как хората недоволстват, официалната страница на сериала пуска кадри, с които да ни замажат очите и да не ни изпускат. Видяхме и вчера същото... Обичам и много харесвам такива кадри, подсказващи близостта на Еркан и Хазал, но... да ги използват за реклама и то при условие, че не им разрешават да говорят за връзката си...не е почтено към самите тях. Да не говорим и че ние също се чувстваме използвани... - държат ни сякаш на каишка и разчитат на такива,като нас, които пишем за сериала, за да мерят и рейтинг в соц мрежите...   Sad

написала си това, което снощи спестих. Не само не е почтено, но е и твърде елементарно като подход и всеки средно интелигентен зрител, който следи в мрежата, веднага го усеща. Не могат да ми замажат очите със снимки от реала, докато в сериала ми показват осакатените образи на Зехра и Йомер. Колкото и да се радвам на снимки извън кадър, не могат да компенсират усещането ми за нещо дълбоко сбъркано. Когато започне поредния нов епизод - той винаги е с кадри на Йомер, Зехра - вече зная, че тук ще напиша само едно изречение, защото като в забързан каданс всичко отлита за миг... и мястото им се заема от Сабах - Керем. #Cussing out Претупват Зехра и Йомер, сякаш нямат търпение да се отърват от тях, да ги махнат от екрана. Sad И това е въпреки, че феновете не спират да им напомнят какво очакват да видят в сериала. Знаят го много добре, убедена съм, че следят всичко с хаштагове, свързани с него. Отговори като този колаж, биха ме накарали да се почувствам неудобно, ако съм от екипа на авторите на сериала.

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 10:36 от LU4IQ

# 62
Привет и от мен, с пожелание за една усмихната и слънчева седмица Heart Eyes
Цвети HugЛу Hug

# 63
Ние чакаме нови снимки, а вижте те какво ни показват hahaha hahaha
Не сме виждали точно тази, Захарче вече е с палто, Йомер ухилен до ушите, сякаш е купил Бешикташ и го е направил шампион. Joy Joy Те да не смятат да зимуват на това място Rolling Eyes Wink

Ваня Hug wavey

Косата му започна да побелява Rolling Eyes ooooh!

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 16:06 от LU4IQ

# 64
Да не избяга... Wink

И две клипчета за тонус и като противоотрова срещу бандитите, с които се готвят да ни облъчват и в този епизод. Wink

https://vk.com/adinisenkoy_turk?w=wall-135859020_260119&z=vi … -135859020_260144

https://vk.com/adinisenkoy_turk?w=wall-135859020_260119&z=vi … -135859020_260142

Зехра влиза при Джанан, с парфюм я поосвестява, мръсникът носи вода.
Йомер на поляната - усмихнат, щастлив

говори с някого, после звъни на Зехра

- тя - сега съм с Джанан.

Четин отключи вратата без да го видят, защото Зехра е бясна, лудата се свести, извикаха такси и тръгнаха. Бандитът се хвали на приятеля си за голяма риба - братовчедката Зехра ще се омъжва за шефа на холдинг Йомер Керванджиоолу. Зехра и лудата на пейка, Зехра ѝ чете конско, но онази е упорита и пак се озъби. Звъни Салим (?), нищо важно... Зехра пак замаза...
Прибраха се, лелята бърборясва нейните си... Те се оправдаха, че ходили за покупки, Остават двете и Зехра заплашва лудата, че ще каже истината. Лудата го обичала. Зехра пита знае ли кои са майка му, баща му. Звъни Йомер, уговориха си среща.
Лудата си говори сама - Зехра ѝ завиждала Joy Joy Тя е решила - ще се омъжи за Четин каквото и да говори Зехра.
Зехра - Йомер на крайбрежната, хубаво, че дошли тук, пита я какво има, ще разкаже ли, тя - нищо, уморена била...Седят на пейка,

целува ѝ ръката към 20 сек.,

после - "Много те обичам", тя пак се изправи на нокти, с онази гузна усмивка и на ум си каза "и аз", а на него само "Йомер"...

Четин говори с Джанан, но е проследил Зехра и Йомер. #Cussing out С Джанан ще се видят по - късно.
В имението - Джеврие и Нихатови; Айше и Асия искат да видят Зехра, отиват в парка, Джеврие звъни на Йомер, пита го Зехра с него ли е... не разбрах какво му каза за Нихат - че слуша разговора ѝ ли...
В колата, в махалата... пак бабам ѝ е на устата, а Йомер я гледа с поглед, който трябва да се види...

ето

Вкъщи казва на Салим, че трябва да отиде в имението, оня направи такава физиономия като че ли ще прелюбодейства. Не дадоха отговора му. Зехра отива при лудата, пита я дали се е обидила #2gunfire #Cussing out
Нашите все пак дойдоха в имението, всички ги чакат.

На Айше ѝ домъчняло за тях, малко ги вижда.
Лудата звъни на Четин... утре ще се срещат, тя нещо му разказва...

Зехра - Йомер в стаята, той е много близо до нея, тя настръхва, хваща брадичката ѝ,

ще я целуне, тя е пред припадък, той получава смс и... пак се размина, Зехра сяда на леглото, за да не падне. Joy Joy

На следващия ден - разделят се, Йомер стигна до колата, но се върна,

целуна я по бузата,

а тя - "Йомер", - с влажен поглед, който с голямо усилие вдигна от земята...

пък той - "Аз също те обичам" Joy Joy Нали разбрахте, той вече сам си отговаря. В това време онзи изрод Четин ги наблюдава. Лудата го чака в кафенето, звъни му, телефонът му е изключен. И този мръсник тръгва към Зехра.
След Вестел - ясно е, онзи боклук се изтъпани пред Зехра в целия си "блясък" #Cussing out Наоколо уж има хора, но не са близо, та не зная какво е замислил. Той кола няма, така че за отвличане е несериозно да се говори. Освен пак да я излъже нещо, защото знаем си - Зехра каквото и да говори на лудата, не е по - малко доверчива от нея. Само чака емче, за да лапне.
Ето тази нейна физиономия много ме дразни, ама много. Както е писала ВаняA - светата дева. Mr. Green Rolling Eyes

Нова е, и Еркан я публикува в инстаграм. Явно има кампания за утешаване на недоволните зрители.

Надявам се да не затрият поста ми. ooooh!

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 19:39 от LU4IQ

# 65
Да не избяга... Wink

И две клипчета за тонус и като противоотрова срещу бандитите, с които се готвят да ни облъчват и в този епизод. Wink

https://vk.com/adinisenkoy_turk?w=wall-135859020_260119&z=vi … -135859020_260144

https://vk.com/adinisenkoy_turk?w=wall-135859020_260119&z=vi … -135859020_260142

Зехра влиза при Джанан, с парфюм я поосвестява, мръсникът носи вода.
Йомер на поляната - усмихнат, щастлив

говори с някого, после звъни на Зехра

- тя - сега съм с Джанан.

Четин отключи вратата без да го видят, защото Зехра е бясна, лудата се свести, извикаха такси и тръгнаха. Бандитът се хвали на приятеля си за голяма риба - братовчедката Зехра ще се омъжва за шефа на холдинг Йомер Керванджиоолу. Зехра и лудата на пейка, Зехра ѝ чете конско, но онази е упорита и пак се озъби. Звъни Салим (?), нищо важно... Зехра пак замаза...
Прибраха се, лелята бърборясва нейните си... Те се оправдаха, че ходили за покупки, Остават двете и Зехра заплашва лудата, че ще каже истината. Лудата го обичала. Зехра пита знае ли кои са майка му, баща му. Звъни Йомер, уговориха си среща.
Лудата си говори сама - Зехра ѝ завиждала Joy Joy Тя е решила - ще се омъжи за Четин каквото и да говори Зехра.
Зехра - Йомер на крайбрежната, хубаво, че дошли тук, пита я какво има, ще разкаже ли, тя - нищо, уморена била...Седят на пейка,

целува ѝ ръката към 20 сек.,

после - "Много те обичам", тя пак се изправи на нокти, с онази гузна усмивка и на ум си каза "и аз", а на него само "Йомер"...

Четин говори с Джанан, но е проследил Зехра и Йомер. #Cussing out С Джанан ще се видят по - късно.
В имението - Джеврие и Нихатови; Айше и Асия искат да видят Зехра, отиват в парка, Джеврие звъни на Йомер, пита го Зехра с него ли е... не разбрах какво му каза за Нихат - че слуша разговора ѝ ли...
В колата, в махалата... пак бабам ѝ е на устата, а Йомер я гледа с поглед, който трябва да се види...

ето

Вкъщи казва на Салим, че трябва да отиде в имението, оня направи такава физиономия като че ли ще прелюбодейства. Не дадоха отговора му. Зехра отива при лудата, пита я дали се е обидила #2gunfire #Cussing out
Нашите все пак дойдоха в имението, всички ги чакат.

На Айше ѝ домъчняло за тях, малко ги вижда.
Лудата звъни на Четин... утре ще се срещат, тя нещо му разказва...

Зехра - Йомер в стаята, той е много близо до нея, тя настръхва, хваща брадичката ѝ,

ще я целуне, тя е пред припадък, той получава смс и... пак се размина, Зехра сяда на леглото, за да не падне. Joy Joy

На следващия ден - разделят се, Йомер стигна до колата, но се върна,

целуна я по бузата,

а тя - "Йомер", - с влажен поглед, който с голямо усилие вдигна от земята...

пък той - "Аз също те обичам" Joy Joy Нали разбрахте, той вече сам си отговаря. В това време онзи изрод Четин ги наблюдава. Лудата го чака в кафенето, звъни му, телефонът му е изключен. И този мръсник тръгва към Зехра.
След Вестел - ясно е, онзи боклук се изтъпани пред Зехра в целия си "блясък" #Cussing out Наоколо уж има хора, но не са близо, та не зная какво е замислил. Той кола няма, така че за отвличане е несериозно да се говори. Освен пак да я излъже нещо, защото знаем си - Зехра каквото и да говори на лудата, не е по - малко доверчива от нея. Само чака емче, за да лапне.
Ето тази нейна физиономия много ме дразни, ама много. Както е писала ВаняA - светата дева. Mr. Green Rolling Eyes

Нова е, и Еркан я публикува в инстаграм. Явно има кампания за утешаване на недоволните зрители.

Надявам се да не затрият поста ми. ooooh!
   И да го затрият,аз вече го копирах...
Днес на мен серията  ми хареса,имаше моменти на ЗехОм повече,целувка(нищо,че е по бузата),обичам те,"Омер" и то два пъти,а и другата двойка беше забавна..Ей богу ,този мазник не мога го понасям,както и брат'чедката Джанан..но без лоши няма филм...особено турски...

# 66
Вили Hug, благодаря!
Мисля, че това ще е признанието в любов на Зехра - назова името му. Grinning Но продължавам да недоволствам и ми се струва, че тези две сцени - отново с времетраене от секунди, са написани заради феновете, които заливат туитър с емотикон подобен на този #Cussing out Чакам с нетърпение превода, защото настана едно мълчание по отношение на сватбата... Rolling Eyes

https://video.twimg.com/ext_tw_video/927573573618814982/pu/vid/6 … ymG9Z2kSxGMXC.mp4

# 67
Лу, огромно благодаря bouquet за всичко споделено.

# 68
Пропуснала съм да напиша колко много се зарадва Зехра и с какво облекчение въздъхна като чу прозвъняването за съобщение от телефона на Йомер.

ето Mr. Green

https://www.instagram.com/p/BbKXAoHnL9n/?taken-by=xzehraomer

Може ли да гледа с този поглед жена, която изглежда така като че ли умира от страх да не би да я докосне. Mr. Green

На пейката

https://www.instagram.com/p/BbKU4n-nLW9/?taken-by=xzehraomer

https://www.instagram.com/p/BbKVqmWHtK5/?taken-by=xzehraomer

На финала

https://video.twimg.com/ext_tw_video/927585245536423936/pu/vid/6 … v5ifHay42ELZz.mp4

В пост #49 има една снимка от събота, от сета - сега обърнах внимание - от тяхната стая е. Wink

# 69
  • Русе
Здравейте!  Hug

Днес изгледах серията на пресекулки, но по-важните неща хванах, та... това + разказа на Лу  Hug навързах доста.

Вили  Hug днес сме  Wink ''АЗ ДОВОЛЕН''  Simple Smile Peace

Лу  Wink а мен тази физиономия на Зехра не ме дразни - от самото начало знаем, че тя не показва чувствата си и аз не очаквам, няма да е логично сега, на този етап тя да каже на Омер, че го обича...

Помня също и заглавието на сериала ''НАЗОВИ МЕ ПО ИМЕ'' това е най-сигурното нещо, което запазиха от сезон 1 до днес - произнасянето на името ''ОМЕР'' от Зехра е нейнот признание в любов. Тя досега го беше произнасяла само веднъж в 180 серия на ръба на скалата, след като Омер и каза, че много я обича и той тогава го разбра като отговор и потвърждение на същото - тя също обича. Затова днес Зехра даже два пъти му каза името - единият път беше с добавката и на ум, но... втория път каза само ''Омер'' и той продължи ''и аз те обичам'' . Показа и, че знае, какво му казва, а това за нея не е малко, така тя вече по-лесно ще продължи и с думи, и с други действия да му показва чувствата си.

И... това аз го усетих гледайки само, без да разбирам и думите им напълно - това са моите любими ЗехОм, които ми липсваха - усещам ги какво си казват без думи, само от погледите, докосванията и недоизказаните неща...

Тук не само погледът на Омер говори... - този на Зехра му отговаря достойно.  Heart Eyes

А тук...  Crazy омекнаха и крачката на Зехра, както и предната вечер в спалнята...

https://inkphy.com/media/BbKdleQBryL

Та...видяхме, че плахата и дърпаща се досега Зехра вече е друга, осъзнала е и чувства, и какво следва, беше готова за целувката, а като я гледам и после как наблюдава Омер... не виждам изобщо място за критика.  Peace

# 70
Цвети Hug, като гледаш целия епизод, ще видиш, че тя продължава да се парализира от страх. Неестествено ми е. Виж колко е различна, когато е на разстояние от него. Даже бих си помислила, че флиртува с този поглед. Не може ли да го гледа така и когато ѝ целува ръката.

В първи сезон - още тогава Зехра много ясно осъзна, че обича Йомер и го призна преди еп. 159, но в него Йомер изгледа клипчето - изненада, което Мерт му изпрати. Още тогава тя се вълнуваше и се питаше - ако ми каже / че я обича /, какво ще отговоря. В последните епизоди бягаше от него, защото се притесняваше и за мен това беше съвсем приемливо и разбираемо. Колко пъти я даваха с отнесена, усмихната физиономия да си спомня какво ѝ е казал... Ясемин засече това изражение и още някой, не помня кой. И колко пъти си задаваше въпроса - какво очакваш Зехра, после се самоубеждаваше - това е само игра, скоро ще свърши... Когато чу /подслуша / думите на Йомер в телефонния му разговор с Демир, че той не се съмнява в чувствата си към нея, толкова много се зарадва, че забрави накъде е тръгнала. Тогава тя се страхуваше единствено от това, че не знае какво да отговори, когато той ѝ каже, че я обича.
Накрая Йомер реши да отидат някъде, от където няма да може да избяга. Laughing Laughing  И тя се съгласи, защото вече беше сигурна в чувствата му и защото - подозирам - беше решила, че ще му отговори. Така поеха към Кападокия. Обаче ТРТ1 обърка всичките им планове като се отказа от тях, от сериала. Много жалко!

В нито един епизод от първи сезон няма нито един поглед на Зехра, който с малко да напомня това, което виждам сега. Нито един. Има толкова снимки, в които двамата се гледат по 2 мин. от 3 см разстояние и нито той, нито тя отместват погледи, не мигват, толкова са съсредоточени в това, което виждат срещу себе си. И това са все ситуации, когато са сами, не играят игра заради останалото домочадие.
В следващата снимка Алев виждаше само Йомер, Зехра беше с гръб към нея, и погледът ѝ е много изразителен Wink

Спирам със сравненията, защото е нелепо 6 месеца след времето, за което писах, Зехра тепърва да се самоуверява, че обича Йомер. Та тя се съгласи  доста преди това да се омъжи за него, но тези сценаристи решиха да я плашат с бабам и традициите му. И я върнаха там, където никога не е била. ooooh!

Новият еп. 211 с рус. суб.

# 71
  • Русе
Лу, аз отдавна писах, че не одобрявам начина и решението да ни върнат така назад с усещанията за Омер и Зехра, но... в тази серия аз отново ги усетих. И на онлайна, макар откъси да видях, и сега като цяло - не виждам препарирана Зехра. Харесаха ми и двамата - той с копнежа си и това, че от няколко серии се опитва да я накара да се отпусне, да повтори дори след него, че му липсва, той повтаря и че я обича и дори прие името си от устата и за нейното признание... Ако му бяха сложили по-рано тези реплики и действия на Омерко отдавна да сме забравили и тази плашлива Зехра. Видяхме я и че се усмихва след всеки негов по-близък напор, тя е вече по-спокойна, по-уверена, и дори готова за повече близост.

Аз не видях парализирана от страх Зехра и в трите по-близки сцени с Омер в епизода - на пейката, в спалнята и накрая при целувката на улицата. Нещо повече - усетих как дъхът и секна, поема си въздух и се оглежда притеснена, а... после идва и усмивката...  Heart Eyes Това е нейната любов - не съм и очаквала бързо да му се хвърли на врата, това дори и да стане - ще отнеме време, не се забравят лесно задръжки, като тези на Зехра.

Тук ме ядоса режисьорското решение...  ooooh! няма никаква логика след един такъв момент, когато двама влюбени са прекъснати в нещо, което и двамата желаят, да си останат насаме в една обща стая и... да ни ги дадат на сутринта на улицата вече...  Mr. Green Моята фантазия мирна не стои - цяла нощ в една стая... леглата ли са местили, пак ли продължиха да се гледат, както си знаят или... нещо друго се случи  newsm78

# 72
Привет,момичета АСК!:hugs:
Благодаря Ви за всичко споделено днес в темата!
Лу,благодаря за страхотното резюме и серията,Цвети,Вили,Ваня:hugs:
Момичета,аз не мога да свикна с това поведение,което наложиха на Зехра в новия сезон/филм.
Не мога да свикна с този образ!
Хазал се справя прекрасно с "новия" си образ,но аз не мога да го приема!
Не мога да приема,че една млада жена,която ще се омъжва след една седмица,/да не говорим,че от повече от една година е в тази "роля"/се държи по този начин.
Всичко разбирам,представена е като скромно ,свенливо момиче,и т.н.,но прекалено преекспонираха и това!Попрекалиха...
Ако продължават да съсипват сериала,не съм сигурна,дали Хазал и Еркан ще могат да го спасят!

# 73
Добро утро Heart EyesЩастлив вторник и много поводи за усмивки и настроение със Зехра и Омер Heart Eyes

# 74
  • Русе
Добро утро!  Hug

Днес започвам денят си с още повече надежда за нови и хубави моменти в АСК.  Peace
След снощната серия съм по-спокойна - могат и добре да построят сцени и действия  Simple Smile, само трябва да ги има  Peace

Чудя се...  Thinking дали нарочно точно в този момент в сериите избраха добре позната рокля от първи сезон. Ркля, която навява спомени и на Омер, и на нас зрителите  Simple Smile Какво ли ново ще се случи и днес?  newsm78 Надявам се да е хубаво, не ми се иска този Четин да успее лесно, дори много ми се ще да го сложат бързо на мястото, което заслужава.  Peace

А в серията снощи много ми харесаха и други образи - сцените Сабах/Керем и... притеснената Джеврие - сама или в комплект с Нихат ( разсмяха ме  Laughing)

Хубав ден на всички и... много интересна да е серията довечера!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт