Нова седмица - нови надежди и очаквания за нас!

Дано вече наистина усетим промяна!

Лу

Толкова силни чувства и емоции, такава тръпка се усеща с нашите ЗехОм, такава магия е...

Новият сезон, ако върви като нов сериал би могъл и да си има пак добра публика, не казваме, че е толкова лош за гледане, просто... ние не виждаме нашата приказка, подмениха ни образите и ни объркват с нещата, които ни предлагат. Колкото и да мисля, и да се опитвам да оправдая продуценти, сценарий и режисьор... като не виждам и промяна, това ме дразни и разочарова.
Това е неуважение към публика и най-вече към Еркан и Хазал...

Не е нормално така да се загърби всичко от сезон 1, каквато и да е идеята на авторите би трябвало и да се вслушат в реакциите на хората, които толкова харесваха сериала.
Не е нормално, виждайки, че губиш основната си публика, тази която е станала причина сериала да добие такава популярност, губейки от свободното време да следи, разпространява и коментира АСК... да се търпи това положение без да се вземат мерки в нужната посока.
Ако има все още упорити и търпеливи като нас, чакащи завръщане на приказката ни, то... има и много хора, които се отказаха и други, които са на път и те да го сторят... затова пак пиша и аз, както и тези, които мислят за доброто на АСК - нужни са вече съвсем спешни мерки. Това, че рейтингът е добър успокоява екипа, но... той може да изведнъж да се срине, когато търпението се изчерпи напълно и... тогава, загубилата интерес публика вече няма да се върне, дори и да оправят нещата.
Ядосва ме дори и това, че виждайки как хората недоволстват, официалната страница на сериала пуска кадри, с които да ни замажат очите и да не ни изпускат. Видяхме и вчера същото... Обичам и много харесвам такива кадри, подсказващи близостта на Еркан и Хазал, но... да ги използват за реклама и то при условие, че не им разрешават да говорят за връзката си...не е почтено към самите тях. Да не говорим и че ние също се чувстваме използвани... - държат ни сякаш на каишка и разчитат на такива,като нас, които пишем за сериала, за да мерят и рейтинг в соц мрежите...

Но...така е, аз лично все още не мога да оставя тази магнетична двойка и много искам вече да ми върнат приказката

Лу

Дано тези акции в Туитър и инстаграм помогнат и за промяната, която така чакаме