НАЗОВИ МЕ ПО ИМЕ *ADINI SEN KOY* С ЕРКАН МЕРИЧ И ХАЗАЛ СУБАШЪ - STARTV - ТЕМА 4

• 146 246
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!
Никой нищо не казва за двете хубави новини - Йомер ще строи нов дом за тях двамата със Захарче newsm68 newsm68 Не стъпва на земята, направо ще литне от щастие Laughing Laughing

Другата е, че сватбата е след седмица - следващия понеделник може би, дали? hahaha

Но до тогава - още гадости. Sad И така - поне до края на тази седмица. ooooh!

Озет 212: "Действия"

"Смутно но потихоньку путь к браку Омера и Зехры продолжается. Предательский план Четина продолжает работать изо дня в день. На самом деле, извне видно, что Четин попытается завладеть доверием Зехры, чтобы завладеть деньгами Омера. Наша чистая Зехра даст разрешение Четину на отношения с Джанан еще до свадьбы. Зехра пойдет на уступки Четину, и поэтому начнутся большие ошибки. Зехра и Омер отправятся в компанию, чтобы выбрать свадебное платье. Конечно, Зехра возьмет с собой Джанан, чтобы тетя ничего не заподозрила. Джанан не понравятся свадебные платья, которые так прекрасны для Зехры. Но Зехра выберет то платье о котором мечтала. Джанан не только является причиной проблем с бизнесом Омера, но и вестником плохих сюрпризов Омера."

Цвети, Нинка, Ваня Hug bouquet

Рейтинг

http://www.ranini.tv/reyting

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 09:27 от LU4IQ

# 76
Здравейте,момичета!Днес сме в очакване на новия епизод,вчера "Аз доволен",но днес ,за разлика от теб,Цвети,нямам очакване за  романтични и въобще хубави моменти...

Лучи,не бих казала,че Зехра не отвърна на чувствата и емоциите,вълненията на Йомер.. HugТрябва да имаме предвид,че нейният характер е друг,за нея прошепването на името "Йомер" е напредък...а вчера дори два пъти.ехеее,рекорд.. Simple Smile Simple SmileА и Йомер знае това,познава си я и затова каза: " И аз те обичам! " Освен това не трябва да забравяме,че тя е от "махалата",нейният манталитет,на хората въобще от там е друг,при тях има 'неписани правила",които и Зехра спазва,нищо,че вече година живее в друго семейство и среда..Моето мнение е такова,още повече на мен тя си ми е слабост.. BlushНо не мисля,че съм чак субективна.. Grinning

Приятно гледане..до после..Нинка,Ваня, Hug

# 77
Привет, момичета АСК !   

Лу, Hugи двете новини са много хубави!За свадбата имам надежда да я видим скоро,, за къщата , която СуперОмер ще построи за Захарче, незнам как ще стане, в смисъл дали ще я видим,с това темпо на развитие на сериала....Освен, ако няма
 пак  някакакъв скок във времето.... Знам ли, вече всичко очаквам от този екип....

Открих нещо в една от руските групи, незнам колко е вярно.....
Цитат
[quote
ЭРКАН МЕРИЧ|ХАЗАЛ СУБАШИ|ТЫ НАЗОВИ
вчера в 23:54
Действия
❤Новый женский персонаж в " Ты назови".❤

Актриса Джансу Пелин Озгюн присоединится к сериалу, где исполнит роль девушки по имени Мюге.

#Премьера #хазалсубаши #эрканмерич #ВсеТолькоНачинается
#adinisenkoy #Тыназови #ZehMer
[/quote

Коментарите на групата са ,че спящата красавица Зехра , най-после ще се събуди.......

Както казах, незнам дали е вярна информацията им,но може да видим ревнивата Зехра...Stuck Out Tongue Winking Eye
Докато пиша, Вили на хоризонта....
Вили,:hugs:
Цвети:hugs:
Лек следобед на всички , които по един или друг начин се отбиват в групата!
с очакване на новата серия и разбира се с АСК в сърцето!

# 78
Аааа,Нинка,не знам дали искам такава красавица да предизвика ревност у Зехра....Може и да стане по забавно,ама...От друга страна,когато човек има любима на сърцето нищо не може да му я отнеме,така че съм сигурна в Йомер,аз,ама не и сценаристите..ха-ха..

# 79
Ами,Вили:stuck_out_tongue_winking_eye: и аз съм сигурна на 100% в Омерчик,въобще не ми е минало през ум, да се съмнявам в него,ама може сценаристите да са намислили да "завъртят" покрай него някоя засукана мацка и нашето момиче да яхне метлата!
Спомням си от първи сезон,че Захарчето даде заявка че става доста солена,когато ревнува.Помним сцената с часовника в офиса на Омерчик!
Ако въобще "вкарат "такъв елемент,може би тази " мацка",ще се върти около него,колкото Зехра да ревнува!Но Омерчик е железен!
Епизодичен пълнеж,евентуално!
Обаче,си мисля че тя /новия образ/ ще бъде различна ,няма да е от махалата....Stuck Out Tongue Winking Eye
Това сигурно преди сватбата ще бъде,ако въобще ще има такова развитие....гадая само!

# 80
ооо  нека я вкарат Зехра определено има нужда от подбутване а и стига с тия махленски образи те вече са в повече.Забравихме Омер от каква класа е с какви хора общува .

# 81
Вили Hug, сравненията, които направих между Зехра от първи и втори сезон, са за да покажа огромното несъответствие, което се появи сега, с новите сценаристи. Единствените ѝ притеснения тогава бяха семейството ѝ, най - вече баща ѝ да не разбере за брака, за да не го разочарова. И преди тук се писа за Ясемин и Корай - след годежа си ходеха из махалата хванати за ръчичка и никой нямаше никакви притеснения. Сега Зехра трепери пред леля си, пред Салим, оправдава се пред Джанан, сякаш не е на 23 г., а на 15.
И двамата са ми любимци и такива ще си останат - заедно, като двойка. Желанието ми да бъдат живи хора, а не фантазии на разни задръстеняци, каквито са сегашните сценаристи, може и да е субективно, но то почива на всичко, което е първи сезон. Те не се влюбиха един в друг в първия епизод на втори сезон, нали? Имат дълга история и развитието на образите би трябвало да следва логично тази история. Да, ама не. В еп. 31/211 чухме отново "Йомер", но аз чакам сватбата и живота им след нея с надеждата, че ще разкарат всички отрепки, които ни натресоха, ще разкарат махалата и забрадките. На тяхно място ще дойдат нови, като тази в поста на Нинка. Дали ще е "лоша" или "добра", няма да гадая, но поне на снимката изглежда нормално. Laughing Шюкран и Корай изчезнаха с пристигането на анадолските леля и братовчедка. Като си заминат, идва новата, неизвестно в каква роля. Продуцентът няма никакво намерение да плаща на повече актьори от тези, които са основни образи - Йомер, Зехра, Айше, Нихат, Джеврие, Керем, Сабах и от време на време фигуративното присъствие на Салим и Асия.

Това не е ли селото, в което вече бяха? Сега се появи от сета.

Ако всички ще гледате сега, може би ще е излишно да пиша разказ по картинка?

# 82
Лу:hugs:
Никога не е излишно да пишеш разкази по картини от епизодите!
Напротив,даже са ми по интересни от самата серия,защото там има и твои разсъждения,които аз винаги чета с най- голямо удоволствие!Чакам ги винаги с нетърпение,въпроса е дали имаш възможност,защото това си изисква доста време!
Лично аз не гледам онлайн,но дори и да гледах,пак щях да чакам твоите резюмета,защото ,както казах,в комбинация с твоите разсъждения,се получава супер!Удоволствието е за нас!
А това е за теб!

# 83
Лучия пиши ако имаш възможност.Така преразказан сериала е по интересена и с подбраните клипове си е направо красота.

# 84
Лучи, и аз искам да пишеш,ей на,чак сега влизам..и нищо,ама нищо не съм видяла..каних се,каних и пак не успях...

# 85
Нинка Hug, благодаря!

Урааа, Зехра е инат, знаете ли?! Laughing Laughing Не успя гадината да я прилъже, тя звънна на Джанан, не отговори, но пристигна / снимката от сета, всички мислехме, че двамата са дубльори /. Лудата тропа с крак, иска да пазарят тримата, но не става. Тръгнаха си двете, а онзи побесня - сега се спасила, но... Двете се карат по пътя, Зехра се сърди, че лудата я излъгала, тя пак повтаря да не казва на майка ѝ, Зехра - това ще е за последен път. Звъни Йомер, за роклята, забравила ли е, не, ще се видят. Тримата плюс моделиерките - избират роклята, Зехра иска да е проста, Джанан протестира, Йомер - с всяка рокля ще е много хубава.

Джанан поиска да говори по тел, Йомер ѝ посочи, отиде зад тях, по чий тел ще звъни, не разбрах. Някаква жена, която ще организира сватбеното тържество, Зехра не иска, лудата излиза, въпреки протеста на Зехра. Двамата с Йомер водят дълъг разговор, двубой - какво да е тържеството, Зехра успява да го убеди, че баща ѝ ще е доволен, ако не прекаляват. А като му каза "Йомер", как да не се предаде, направо се разтопиии  Laughing Joy

Какъв късмет имал с нея, държи я за ръцете, хубава сцена, влиза лудата. После тримата в Салим. Джанан излезе в другата стая, а нашите - навън. Лудата говори с Четин, излъга я, че е на съвещание; идва майка ѝ, тя лъже, че ще се види със Сабах, карат се. Накрая майка ѝ отстъпва. Четин злорадства. #Cussing out

Зехра и Йомер пристигат в имението, тя тръгва да влиза, но той я спира, да се поразходят... и тръгват в обратната посока, край къщата, някъде отстрани спират. Не разбрах какво говорят, но става дума за къща, Зехра описва как си я представя... Лицето ѝ напомня на онзи момент от първи сезон, когато описа на Йомер как си представя предложение за брак. Grinning Толкова сладко му го разказа и сега. Но да знаете, че не съм сигурна дали точно за дома им става дума, хванах само няколко думи и затова така си мисля. Той още не е казал за онова място, ще я изненада, но вероятно ще чакаме до петък. Grinning

Дълъг разговор, Йомер изглежда доволен, тя обича и море и планина. Идват Айше и Асия. Мазният Четин #Cussing out звъни на Зехра, Йомер тръгва с Айше и Асия към къщи,

а Зехра чува от мазника, че Джанан била при него... Звъни на лудата, тя виси в някакъв парк и чака възлюбения, не вдига тел, а звъни на Четин. И той не вдига тел. Зехра звъни на леля си, няма Джанан у дома, на кафе със Сабах; звъни на нея - няма я и там; вече е сигурна, че е с Четин. Влиза вкъщи и казва на Йомер, че трябва да си тръгне заради Джанан, той предлага да я закара, но ние вече знаем, че тя продължава да крие от него и да го лъже, за да забърка успешно поредната каша, от която сама няма да се измъкне - пак той ще я спасява. ooooh!
Джанан край къщата в която е Четин, вижда, че Зехра пристига и се облещва, патка заспала... Веднъж е  изгоряла, но явно не е било достатъчно, та сега пробва втори път. Зехра - какво правиш, Джанан - казва го на себе си. Лудата - какво правиш, Зехра - също на себе си.
След Вестел - мазната гадина, както предположих, но не споделих, защото не исках да идентифицирам подсъзнанието си с мръснишките замисли на Четин, е подготвил стая с легло, две осветителни лампи и камера. В джоба на сакото си прибра шишенце с бяла течност. С компромат ще изнудва Зехра за пари, а може и Йомер.
На вратата се звъни и той като отвори, се облещи. Допускам, че лудата може да е изпреварила Зехра, но като че ли ще е нещо друго - много изненадан беше бандитът. #Crazy

meri-7, за възможност - имам, но днес разговорите бяха дълги и сигурно интересни, превод няма, а аз пиша по интуиция, защото познанията ми по турски език са микроскопични. ooooh!

Новият ФРАГМАН, от който се вижда, че бандитът вече си иска парите от Зехра #Cussing out #Cussing out Все пак мисля, че е снимал Джанан, а не нея - поне така ми се иска, защото заради парите и Йомер ще разбере. Praynig ooooh! ooooh!

https://video.twimg.com/ext_tw_video/927929305656647680/pu/vid/1 … 3fwyy-cZqQYhL.mp4

Днес нямаше много снимки, и коментарите в туитър като че ли бяха по - малко от вчера.
Вили Hug, надявам се поне малко да задоволя любопитството ти. Blush

# 86
Лучи,благодаря,не малко ,а мноого ми помогна.. Hug bouquet
https://twitter.com/toprakkrall/status/927935683666370560
Мислех,че днес ще ни занимават само с този Четин и Джанан,но то имало и романтични моменти..За този мазник поне да бяха избрали някой красив мъж,че поне да не ми е толкова противен като визия,а не само като характер. #2gunfire

# 87
Лу, отново страхотен разказ, това е за теб newsm51
Невероятно удоволствие за очите и душата Heart Eyes

# 88
Благодаря,Лу:kissing_heart:
Явно скоро няма да се отървем от Джанан и Четин!Ясно,че трябва някаква интрига да има,ама поне да не е толкова махленска...На по-високо ниво,ако е,ще бъде по-интересно!
Вили,и на мен ми е адски антипатичен Четин...а, като спомена хубав мъж..Stuck Out Tongue Winking Eye

# 89
  • Русе
Здравейте!  Hug

Лу  Hug благодаря за насоките  bouquet, за такива, като нас дето не можем винаги да видим серията онлайн ( цяла или на части) много ни помагаш до излизането на превода.  Peace

Картинки много виждам, ама... трябва и да знам кое какво означава де, долу горе поне.  Simple Smile

Имаме и фрагман... - даже и с руски превод вече

https://inkphy.com/media/BbNCCjmgYNs

Другото... ще коментирам след превода на серията...

Общи условия

Активация на акаунт