НАЗОВИ МЕ ПО ИМЕ *ADINI SEN KOY* С ЕРКАН МЕРИЧ И ХАЗАЛ СУБАШЪ - STARTV - ТЕМА 4

• 146 517
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Привет момичета АСК!:hugs:
Вера,:hugs:аз отдавна съм се отказала да гадая режисьорската концепция.Както каза Лу:hugs: от тези сценаристи,толкова!
Не,че не се ядосвам,не ,че не се надявам...
Но,така или иначе наивните,мили,забавни моменти от миналия сезон ги няма .Няма го и това,което ни пристрасти към този сериал,истинската АSK...
Изтърваха нишката и запратиха сериала в погрешна посока.
За пореден път ще кажа,че ако не бяха  Хазал и Еркан,........
Помните ли готвенето им,Омерчик тука пак беше сърдит и ревнив....Heart EyesStuck Out Tongue Winking EyeHeart

# 661
Току що изгледах преведения 176 еп.С риск да ви отегча це цитирам--Океш на Ом./Зехра като подарък влезе в нашия живот.Трябва да знаеш цената и./Хед./.Израстна пред очите ни строг като стена..../.Ок..../.Но за всяка стена има светлина.Зехра стана светлината за ОМ../ Мерт/Зехра те върна отново към живота.....тя стана мост между теб и живота.Пази я Омер....тя е лисващата ти половинка --не забравяй това/      Дали някога ще се върне тази приказка? В..а.

# 662
Нинка Hug, те почти не се хранят вече, какво готвене Laughing Частната телевизия, освен чай и кафе с по някоя бисквитка, друго не отпуска Mr. Green

От Еркан - една загадъчна къщурка Wink

Вера bouquet, не ни остава друго, освен да се надяваме Grinning Мюге сега ще разстрои Айше с лудостите си - още драми...

Йомер, ядосан говори, Зехра се разплака,

https://www.instagram.com/p/BcsF2CKnwvO/?taken-by=omerxzehra

https://www.instagram.com/p/BcsGeXInxo6/?taken-by=omerxzehra

той излезе, тя седи и плаче, дойде Йозге, успокоява я, донесе ѝ вода, дойде и Селин и успя да им каже, че е въпрос на живот... Йозге влезе при Йомер, после и Зехра... дълго говори той - тя само го моли да не сключва сделката, падна на колене,

той я пита пак пари ли иска и колко. Тя получи смс от бандитите.. Преди това каза на Джан, че иска да знае всичко за Зехра - къде ходи, какво прави. Нааааай - после Laughing Laughing Зехра си тръгна с Джан, дойде Саджет, не зная за какво говориха, но е за сделката.
Джанан и майка ѝ, тя не вдига тел на този, който ѝ звъни.
Някой звъни на Саджет, мисля, че е бандитът, Йомер ще има съвещание, онзи си тръгна. Йомер се замисли Rolling Eyes
Джанан излезе, срещна се с Четин #Cussing out Пак я лъже за Зехра - била враг, змия, тя обаче си тръгна ядосана.
Зехра в колата, Джан вижда, че не е добре, тя си говори мислено - какво ще прави...
Джанан в офиса при Сабах - говорят за майката на Джанан, иска кафе, идва Керем.
Пак разтягат локуми, хабят време, нищо не се случва Sad
Зехра се прибра в имението, посреща я Хедие, болна ли е, не. Взе списъка с покупки - Джан май ще пазари. Rolling Eyes Тя в стаята, разглежда сватбения албум, спомня си танца им. Звъни на главатаря. Не успяла да разубеди Йомер, но има друг план Rolling Eyes Излиза да се срещне. Главатарят звъни на Саджет, Зехра има план - му казва.
Джанан остана да чака Сабах, тя пък отиде при Керем да го пита какво се е случило. И той мълчи като Зехра.
На входната врата я чака Джан hahaha hahaha Тя не знае за поръчката на Йомер. Не може да се отърве от него Wink
Джанан придума Сабах да излязат да хапнат - но идва и Керем. Ядосва се, че и той е с тях, тръгна си.  Двама опитаха да се лигавят със Сабах, тя извади тупалката, дойде Керем. Натупа ги, извиниха ѝ се. Така се прави. hahaha Хапват сандвичи, гледат се, времето тече. Mr. Green
Джан пита къде отиват - в махалата. Но спират и тя слиза, Джан звъни на Йомер, в това време Зехра взе такси, изпуснаха я. Слезе от таксито, бандитите я чакат, прибраха я, Джан видя, телефонът е на ухото му, тръгна след тях.
В катакомбите - иска да убият нея... Главатарят ръкопляска - каква голяма любов и... Йомер приближава ъгъла и наднича иззад една стена - сцената от фрагмана. Зехра е с гръб към него и доста далеч.
Нихатови с Мюге не следих. Джанан успя да чуе тел разговор на Керем за истинските родители на Сабах.
След рекламите - повториха последната сцена, в която тя казва / според руския превод /, че ще направи всичко, което е по силите ѝ. Изглежда той чу, но не чу, че е готова да умре. И какво е по силите ѝ, че да го направи. Няма власт, взеха милиона. Единствено могат да го изнудват чрез нейния живот, но пък той вече е там, готов да се бие. hahaha hahaha
Извинете, че се смея, но то е заради сценаристите. ooooh! ooooh! Даже и в нагласяването са толкова слаби, че ме разсмиват.

https://www.instagram.com/p/BcsDAoDAdK6/?taken-by=startvadinisenkoy

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 18:31 от LU4IQ

# 663
Лу:hugs:
Нямам търпение да свърши тази "екшън" седмица! Не,че се надявам да имаме седмица на любовта после,ама тази трудно я понасям...

# 664
Нинка Hug, ще свърши, но вероятно ще продължи в болница. Cry
Тръгва си от кабинета му

Знаем какво прави той, когато е много ядосан Mr. Green и си спомни сцената, в която тя падна на колене

Качва се в колата на бандитите и Джан я видя

# 665
Лу   Hug  страхотна си  Peace  много благодаря и за днешното резюме  bouquet
 : :sigh:05:  На този епизод и утре да му направят превода хич няма да ме е яд   Stop   hahaha
 Wink   Поприведох си с ГТ и някои коментарии в ТТ и дори ...  разбрах с изненада колко много турски думички и без превод вече знам   smile3555  Joy
Скрит текст:
Zehra ya yok artık#AdınıSenKoy
Çok şükürrr 👏👏👏😂😂 aksiyon başlasınnn #AdınıSenKoy
Ben hemen geliyorum 😍 ne güzel dedin öyle Ömer 😍 #AdınıSenKoy
Kaç Zehra Kaç 😂😂😂😂😂😂  #AdınıSenKoy
ayy senaryoya bak laf atma klasikleri #AdınıSenKoy  
Скрит текст:
можете да видите класическия сценарий #AdınıSenKoy

Şaka gibi ama maalesef öyle #AdınıSenKoy
Скрит текст:
Като на шега, но за съжаление #AdınıSenKoy  
Wink  На тази снимка от сета виждам много добри намеци от феновете било за Йомер, а може да са и за Еркан и Хазал  Joy Joy Joy

#Crazy А Йомер да не би да е построил вече мечтаната къщичка на Зехра   newsm78 Crazy

От Еркан - една загадъчна къщурка Wink

Praynig Praynig Praynig   Дано като избягат от бандюгите ЗехОм да се покрият и минат в неизвестност там   и изпълнят фенските желания Crazy  А новоизлюпения полицейски комисар от СЦ   Naughty  ги излови всичките и ...   Crossing Arms "господ здраве да дава на ръцете му" ...   Praynig

Stop  Като последно слагам това фенско желание  Peace  с едно от тези гифчета за следващите епизоди  Heart Eyes  което споделям безусловно  ... и не само аз   Wink   Laughing
Ben çok özledim bu zamanları. Ömer’in tatlı intikamlarını, Zehranın şaşkınca nefesinin kesilişlerini..🖤🖤 #AdınıSenKoy

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 20:30 от dai4e

# 666
        Първо да се оплача,че сме само на новата версия,а аз не мога май да качвам снимки ...Отделно емотикончетата...А може и да е временно,а да не би да е само при мен?Като сложа повече от едно емотиконче и второто отива най-отпред..
     И днес се разминахме с романтиката,то и утре,ама ха дано другата седмица...Ерканчо качил снимка от една хижа,къщичка ,дано там вече се оправят и онези отношения,за които мечтаем,целувки,милувки,ПБН ...Angry
Лучи, скоро не съм ти благодарила за това,което правиш за темата и лично за мен....Heartpulse
Цвети,Нинка,Вера,Дет..Flowers Hibiscus

# 667
Линк за старата версия на бгмамма

http://old.bg-mamma.com/?board=401

Дайче Hug bouquet

Вили Hug bouquet гледам "Ти си моята родина" Grinning

# 668
Здравейте момичета Hug
Благодаря за всичко и специално на Лу Hug bouquet bouquet Heart Eyes
Тези серии са ми толкова тежки,че нямам муза за писане,особено след това падане на колене тая вечер-изобщо не мога да го преживея това ужасно унижение Cry Бея ще рони кървави сълзи утре и нататък след всичко,което и причини на Зехра ooooh! Садистично си мечтая да не спи дълго време от кошмари и угризения,нищо че Зехра ще му прости веднага #Cussing out Само като се сетя за колието и подивявам #2gunfire Ако не дадат подобаващо извинение,ще ги стрелям ония забрадените СЦ ,дето в главите има само драма,екшън,унижения,болка и сълзи #2gunfire Такива са засега емотиконите,дано утре са различни,освен ако не прострелят Зехра Tired
Лека вечер,момичета Sad

# 669
  • Русе
Добро утро!  Hug

Хубав ден да е днес и дано вече започнат да оправят кашата, която ни забъркаха с нашият АСК.

След поредната тежка доза, а и тази упорита нова версия на форума... снощи не ми се пишеше изобщо.  ooooh!

Но... нали утрото е по-мъдро от вечерта..., a и с линка за старата версия  bouquet -  сега съм на линия.  Peace
Дотегна ми вече да гледам това, в което превръщат Омер и преди снощната серия писах, а след нея вече съвсем... Нормални ли са тези сценаристи, толкова принизиха този образ - какви са тези съмнения и обиди към човек с когото си живял 1 година, имали сте толкова толкова екстремни ситуации, а сте тръгнали във връзка поради други причини и сте се влюбили и вече признали любовта, без да я консумирате дори... Как може няколко дочути реплики толкова да объркат Омер, че да започне да обвинява обичната жена за всичко лошо, което му мине през ума. Как дори веднъж не се опита и да си спомни нещо друго и продължава да гради своята измислена теория, без да вижда нищо друго, а и си позволява да е толкова жесток и безсърдечен със Зехра.
Не ми се мисли какво ще е осъзнаването му... Наясно съм и че тя ще му прости веднага, но... на нас зрителите, които виждаме и знаем всичко... дали ще ни е така лесно  ooooh!

Дали ще успее някой ден Омер да изтрие горчилката в мен и да мога отново да го харесвам както преди?  newsm78
Не зная какво трябва да измислят за да мога да забравя това...

Този поглед, тази болка на това невинно и добро същество, паднало на колене пред този грубиянин... Душата ме боли... ама май вече само за нея - защото тя се бори за двамата и дори повече за него, докато той... - роб на своята драма я гази и обижда, няма сърце за болката и, не усеща чувствата и... и  Sad мисли само за себе си...  ooooh!

Ако и днес отново я обвини без да се огледа и ослуша... съвсем ще се провали като образ...

Цитат

Дайче  Hug тази снимка е от сета на сезон 1, малко след серията, в която ЗехОм спориха покрай играта с Ася как ще се казва бебето им Дуру или Бурджу, та... фенове, които ходят на сета подариха на Еркан и Хазал това шише с послания - забавни спомени...

А сега и още нещо от последно посещение на фенове на сета, тази снимка излиза малко по-късно от другите, ама...

# 670
Добро утро! Hug

Цвети Hug, Дет Hug, в 60 серии от новия сезон новите автори ясно показаха, че НЕ продължават историята, която гледахме в първи сезон, а измислят нова. ooooh! Rolling Eyes
Все още не съм гледала епизода с превод. ooooh!

Рейтинг Sad

http://www.ranini.tv/reyting

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 15:09 от LU4IQ

# 671
                              Добър да е денят на всички в темата!   Успешен  и пълен с много любов.                                                             Цвети!Много харесвам това .което споделяш.Няма да се повтарям за СЦ--техните извращения.За Омер--не се доверява на никого заради предателството на майка му.Конкретно в случая--той не знае защо Зехра е тук с тези съмнителни хора,.защото не прочете писмото.Както винаги не чу всико, а това, което отново ще го накара да си мисли   какво ли не.Ако се спасят  с малки наранявания едва ли ще се довери на Зехра докрай. Ако  я ранят    ще го измъчва въпросът защо тя иска да умре .?Тук вероятно Сабах ще му разказе всичко и той ще осъзнае вината си.Според мен има  много неща да си изясняват двамата.Зехра все още не може да осъзнае колко голяма и безмилостна   и жестока е битката  в бизнеса.Дано Омер   си даде сметка за лоялността на своите служители--има къртица сред тях.Не случайно старите хора казват -- на слепия не показваш, на глухия не разказваш , на глупака не доказваш.Вярвям  че въпреки всичко двамата заедно ще преодоляват  всякакви трудности пред тях.Най-красиви в любимия са неговите очи.Най хубавите моменти в живота--когато тези очи те гледат с любов!!!!Вера

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 11:18 от 12345ds

# 672

Вера bouquet

Вчера, по подразбиране писах какъв ще е планът на Зехра, но после го изтрих, защото не разбрах всичко, което тя каза на бандитите. Имаше снимки и клипчета от сета, от които се виждаше, че е простреляна на улицата. Или бандитите са ги настигнали докато бягат или Йомер е успял да я пренесе навън. Дано само не се налага да чакаме до следващата седмица ooooh! Джанан дали ще успее да скара Сабах с Керем?

Голямо закъснение днес ooooh! Rolling Eyes Що реклами изгледах Mr. Green

Бандитът се ядоса, събори Зехра, Йомер изскочи, раздаде няколко тупаника и насочиха пистолета към него,

държат Зехра, някой стреля - сцената от фрагмана. Джан отвън чу изстрела, звъни и само казва - ало, полиция, двама бандити го удариха и завлякоха някъде.
Айше намери космите по сакото на Нихат и ризата с червилото ooooh!
Джанан каза на Сабах, че чула нещо, но не каза какво, тръгна си ooooh!
Стрелбата е във въздуха, Йомер ги размята, избягаха...

Някой се обажда анонимно на Айше - Мюге, кой друг.
Доведоха Джан при бандитите...
Керемови
Йомер и Зехра още са в катакомбите, държат се за ръка, чуват какво вика главатарят. Скриха се зад дъски,

тъкмо един бандит да ги открие, друг го извика. Измъкнаха се към друго помещение, тя не иска да остане сама, но пак бандит с пистолет, Йомер се справи, много трудно, но успя. Отидоха в някаква стая, няма излизане от там, нещо му има и на ръката. Зехра скъса шала си и го превърза. Джан успя да се развърже и да излезе през едно прозорче. Моли го да ѝ прости, той си спомня припадъка ѝ... телефонът му първо нямаше обхват, после го изгуби някъде.
Главатарят бесен, че не ги намират. Разбраха, че Джан е избягал, споменаха полиция.
Йомер и Зехра спорят, той ще си търси телефона, тя не иска да остане сама, но остана, той не го намира, връща се назад, главатарят и още един я намериха и отведоха...
Някаква се домъкна в кафенето, където е Нихат, а вероятно Мюге прати там Айше - да ги свари и да види, че той ѝ "изневерява".

Наглярката седна на масата му, Мюге наблюдава от друга маса. Прегърна го и го целува, Мюге снима, Айше гледа. #Cussing out #2gunfire
Йомер се връща, Зехра я няма. Бандитите го викат по име, държат пистолет до главата ѝ, Йомер ги гледа от същото място, където се появи вчера за първи път - вижда ги в гръб.
Джанан се домъкна при Керем, Сабах я няма. Ще говори с него - чула всичко - за родителите ѝ...
Зехра моли Йомер да не се появява, той успя да докопа един кол, натръшка всички, но главатарят държи Зехра и пистолета до главата ѝ. 46 минути серийка - толкова родиха 13 сценаристи Sick

След рекламите - повториха последната сцена и отвън дойде още един бандит с пистолет.

Тази е за освестяване след напрежението в катакомбите ooooh! #Crazy

Ранени няма Grinning Засега ooooh! Но пък бабата вече е в имението.

ФРАГМАН

https://www.instagram.com/p/BcupE5vnAJl/?taken-by=nyilmaz7

Захарче - красота в последната сцена от фрагмана

Бабата зае председателското място на масата и след бандюгите е ред тя да им трови живота.

С руски суб.

https://vk.com/adinisenkoy_turk?z=video-135859020_456239980%2F8f … l_wall_-135859020

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 18:55 от LU4IQ

# 673
Привет, момичета АСК!
Лу,благодаря ти за резюмето , за фрага и за всичко, което правиш в темата!:hibiscus:Heart EyesHeart
45 минути...Толкова са им възможностите!
Добре, че свърши този нескопосан "екшън"!
Не се знае какво ни очаква през следващата седмица, но поне ще са в имението...
Да ви кажа, в първия момент бабата на Омер я помислих за мъж!Със сигурност ще им трови живота, но дано да има и забавни моменти по тази линия!Какъв оптимизъм от моя страна!
Явно и от Джанан няма да се отървем скоро, щом чу разговора на Керем, още мръсотии ще забърква. А аз се надявах да си яхне метлата и да отлети от сериала.
Приятна вечер на всички!

# 674
Прилича на старшина Mr. Green И какво не ѝ хареса в Зехра ooooh! Rolling Eyes

Нинка Hug, те са в имението, но видя ли ги как спят - не само с дрехите, но Йомер е и с вратовръзка rotfImbo rotfImao rotfImbo Уникално! Mr. Green

Тук са го поразсъблекли Joy Joy

Тук са наслагали Йомер два пъти и директно казват на сценаристите, че са смотани. hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт