Лу

Тази вечер наваксах с пропуснатото от онлайна и с ранният превод вече съм напълно наясно и... съм долу горе доволна от случилото се.
Нямаме тежко ранени, а и Омер въпреки че все още не се доверява на Зехра все пак е смекчен и дори в упрека си към нея не е груб, а сякаш дори разбиращ. А пък най-много ми хареса силата и решителността му да спаси жена си, много мили моменти направиха, харесаха ми много.
Фрагманът също ми хареса, появата на баба сякаш ме изненада, не очаквах толкова скоро да се появи, нали я загубихме, ама... така са решили.
Като я гледам... избрали са я 1 към 1 да прилича на гадната баба от Пътечките визуално, а и с намека затова, как и изглежда Зехра ( не като господарка на къщата) още повече - защото там онази взе Куши за слугиня и се държеше зле с нея. Дано и тук Омер също, като Арнав застане твърдо до жена си и убеди баба си, че държи повече на нея, отколкото на една баба, липсвала години наред.
Нинка
дано и хумор вкарат и аз това искам покрай бабата.Много ми харесва и как се забавляват зад кадър

, но пък ако Йомер е намерил своя и се е появил обхват
, може той да е звъннал на полицията, защото не знае, че Джан се намеси.

/, на тази основа се гради целият сценарий. Сложиха го в една рамка и не мърдат извън нея. Банални повторения в диалозите, колкото да мине времето. С голямо удоволствие направиха Зехра да падне на колене пред Йомер, за да повтаря "не сключвай договора, моля те, не го сключвай, умолявам те, недей........" 

е трудно да изберем кой ли може да я е привикал при избора на врагове и не ясните им връзки). Другото е, че в оригинала бабите бяха две - едната на майка на майката, а другата на бащата. Тъй като тук историята и в миналото е различна, Омер мрази майка си ( баща му е мъртъв, за майката - в неизвестност), а не както Арнав - мрази баща си ( родителите му са мъртви и двамата), а и бабата е само една - може да се появи с гръм и трясък, но... после може и да се промени в положителна посока, опознавайки Зехра.
. Защото ми се струва, че сценаристите вече го забравиха.
!
Нека бъдат весели,изживейте ги с настроение,защото според синоптиците започва застудяване..

Керем все още не осъзнава,че е влюбен,но са ми много симпатични двамата със Сабах- тези първи трепети,погледи,усмивки.
Надявам се,че Капчица ще разтопи и нейното ледено сърце
От там очаквам да изскочат скритите тайни на семейството.Ненапразно е дошла-даже писаха,че влязла в конака като вихрушка и обърнала реда с краката нагоре