НАЗОВИ МЕ ПО ИМЕ *ADINI SEN KOY* С ЕРКАН МЕРИЧ И ХАЗАЛ СУБАШЪ - STARTV - ТЕМА 4

• 146 239
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе
Здравейте!  Hug

Лу  Hug

Тази вечер наваксах с пропуснатото от онлайна и с ранният превод вече съм напълно наясно и... съм долу горе доволна от случилото се.

Нямаме тежко ранени, а и Омер въпреки че все още не се доверява на Зехра все пак е смекчен и дори в упрека си към нея не е груб, а сякаш дори разбиращ. А пък най-много ми хареса силата и решителността му да спаси жена си, много мили моменти направиха, харесаха ми много.

Фрагманът също ми хареса, появата на баба сякаш ме изненада, не очаквах толкова скоро да се появи, нали я загубихме, ама... така са решили.
Като я гледам... избрали са я 1 към 1 да прилича на гадната баба от Пътечките визуално, а и с намека затова, как и изглежда Зехра ( не като господарка на къщата) още повече - защото там онази взе Куши за слугиня и се държеше зле с нея. Дано и тук Омер също, като Арнав застане твърдо до жена си и убеди баба си, че държи повече на нея, отколкото на една баба, липсвала години наред.

Нинка  Hug дано и хумор вкарат и аз това искам покрай бабата.

Много ми харесва и как се забавляват зад кадър

# 676
Привет отново!
ЦветиHug
Незнам защо, дали защото много ми се иска, ама ми се струва ,че ще има забавни моменти около бабата-генерал.
Ако съумеят да ги направят де, защото с малката  сладка бабка Факрие не се получи така , както в първия сезон, за жалост!
Да се разведри малко тази тягостна обстановка, лошо скалъпени екшън сцени/смешни/, инсценировката на изневяра на Нихат беше "трогателна" с червилото по ризата...
Омерчик сега още повече ще се обърка .Ще се лута между това, което видя с очите си, усети със сърцето си /за кой ли път/.Зехра, която е готова да умре за него, и думите които чу на сватбата...
Интересно ми е , по какъв начин ще разбере истината за разговора на сватбата!Какво ли са измислили сценаристите??? Може да е по същия нелеп начин, по който въобще се проведе целия разговор между Зехра и Сабах.
Лу,  може пък, този път да не се ограничат с "трябва да поговорим", и да вземат наистина да поговорят!

Забравих да изкоментирам от предната серия за Джеврие.Тя се  усети най-после за Мюге.Крайно време е да върнат малко динамика в образа и, че много се заседя на този диван.Може да има челен сблъсък с бабата- генерал:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 677
Цвети Hug, и сега има хумор - Джан като падна със стола, как се развърза Rolling Eyes? Беше омотан и вързан за него. Не видях някой да взема телефона на Зехра Thinking, но пък ако Йомер е намерил своя и се е появил обхват Wink, може той да е звъннал на полицията, защото не знае, че Джан се намеси.
Тези клипчета и снимки от сета, в които Йомер вика Бърза помощ - може да се е случило нещо с Айше или полицията не е стигнала до Саджит - новият Хилми Й. - и все пак някой ще е ранен или припаднал.
А колкото до онзи хумор, който ни се иска да видим - едва ли. Тези сценаристи са оперирани, досега не са показали грам от това чувство. no
Чудя се Джанан защо отиде при Керем. Тя е наясно, че нито той, нито Сабах са като Зехра и няма да посмее друго, освен да сътвори някоя лъжа. Няма и откъде да знае нещо за истинските родители на Сабах. Аз досега така и не съм разбрала - тя знае ли, че Салим не е баща на Зехра. По - скоро не.

По - свястна снимка от сцената, която ме разсмя, но пък Зехра е мнооого хубава. За разлика от роклята. От къде ги намират тези шарении на черен фон ooooh!

https://twitter.com/kirilganim/status/941762579961085952

В преден пост писах, че Бахшенде прилича на старшина, но е точно като фелдфебел

Йомер ще застане срещу баба си и ще защити Зехра, ако знае, че я тормози. Защото той дълго време не знаеше какви ги върши Алев и Зехра никога нямаше да му каже, ако той сам не беше станал свидетел на две сцени от които побесня. И от предишната Джеврие почти нищо не остана - я има по 2 изречения в епизод, я не - проспа Мюге, а Айше си има достатъчно проблеми с червилото и косите в гардероба. Не виждам за какво ще тормози Зехра, която изобщо не се вълнува дали е госпожата на дома или бабата ще се прави на такава. В друго ще е драмата, но ще чакаме да ни подскажат.

Виждам, че Нинка Hug се появи. Сценаристите се хванаха за един много лесен похват, с който могат да творят интриги до второ пришествие. Никой на никого нищо не обяснява. Който задава въпроси, сам си отговаря и не иска да чуе другия. Той пък най - често увърта. Премълчаване, недоизказване, подслушване, откровени глупости / Хедие се уморила, защото тичала до кухнята и Айше ще отиде да подрежда гардероба smile3511 /, на тази основа се гради целият сценарий. Сложиха го в една рамка и не мърдат извън нея. Банални повторения в диалозите, колкото да мине времето. С голямо удоволствие направиха Зехра да падне на колене пред Йомер, за да повтаря "не сключвай договора, моля те, не го сключвай, умолявам те, недей........" Sick

Оригиналната снимка, от която е направен колажа с Йомер по потник hahaha

Скрит текст:

# 678
Малко е късничко,ама да си кача отдавна търсеното видео за палавите ръчички на Еркан..Цвети го е намерила...https://www.instagram.com/p/BcvEaaUj9va/?taken-by=mrmrs_kervancoglu
https://www.instagram.com/p/Bcu_BA_jaCU/?taken-by=mrmrs_kervancoglu
А в туитър пък има едно от фрага,просто си му е навик на момчето...
https://twitter.com/kirilganim/status/941766308059926528

# 679
  • Русе
Добро утро!  Hug

Отдавна не ни се беше случвало да се радваме на серия - да заспиш и да се събудиш на следващия ден след като си гледал нещо такова...

... няма как да не се чувстваш обнадежден и доволен, че все пак получаваш това, за което дълго си копнял  Peace

А и фрагмана за понеделник и вторник е обещаващ...

Как да не се чувстваме добре и дори щастливи...  Wink

Вярно, че идва бабата, която наистина е като копие на оригинала от Пътечките...

Цитат

... но, има и разлики, които няма да позволят историята да се повтори като в първообраза.
Там бабата се завърна в семейният дом след дълги години предварително подготвена и с лошо мнение за снахата от лошият в историята ( там той беше един, докато тук  #Crazy е трудно да изберем кой ли може да я е привикал при избора на врагове и не ясните им връзки). Другото е, че в оригинала бабите бяха две - едната на майка на майката, а другата на бащата. Тъй като тук историята и в миналото е различна, Омер мрази майка си ( баща му е мъртъв, за майката - в неизвестност), а не както Арнав - мрази баща си ( родителите му са мъртви и двамата), а и бабата е само една - може да се появи с гръм и трясък, но... после може и да се промени в положителна посока, опознавайки Зехра.
Друг въпрос е и това, че връзка между двете семейства имаше и в миналото и то такава, че можеше и да провали връзката на ГГ, но... влюбеният герой предпочете любовта си и забрави миналото, та... да видим тук какво са намислили - колко и как ще ползват от индийският сериал.

Вили  Hug нали така  Wink - с теб имаме опит покрай Пътечките  Peace
А пък за кадрите от снощи...  hahaha като се сетя колко ги издирвахме преди време, а снощи те сами се появиха  Joy Joy Joy

Лу  Hug аз и пред писах, но... след това, което преживя Джанан наистина виждам промяна в нея, затова и давам още повече шанс и надежда да не се върне онази предишна злобарка. Та... засега поне не очаквам от нея нещо лошо, дори ми се видя някак загрижена за Сабах, може дори и да поиска да помогне за откриването на родителите и  Thinking кой знае, нека не избързваме с лошите мисли  Peace

# 680
Добро утро! Hug

Цвети Hug, така ме научиха тези сценаристи - да не тръгвам с голяма кошница hahaha Joy

Бахшанде - Налан Йоргут

Джанан призна пред Зехра, че е сгрешила задето не ѝ е повярвала, но когато излязоха от катакомбите ѝ каза, че няма нищо общо с бандитите... Не зная какво ще е развитието на криминалната история, но ако ги арестуват и стигнат до Четин, той ще пропее за всичко. Но пък ако имаме предвид досегашното неглижиране на по - обстойно разкриване кое как се е случило и кой е замесен, има вероятност никой да не разбере за участието на Джанан. Зехра и да научи - все тая.
За загрижеността, за която пишеш - ние нали знаем как умело умее да лъже Джанан. И аз искам тя да помогне, но ако го направи - ще ѝ е за първи път Wink Когато видя хубавата кола на Керем, моментално завидя на Сабах. Докато Керем се усети, като нищо ще го скара със Сабах. Но да видим все пак дали сценаристите няма да ни изненадат и да я направят поне малко по - добра.
Керем изглежда ще напусне махалата, но няма да разсъждавам за причината, защото от думите на Айхан в кафенето не ми стана ясно от какво е недоволен баща му и защо иска от него да закрие офиса и да напусне района Rolling Eyes Освен ако не е решил да го включи в бизнеса си.

Искам Зехра най - накрая да разкаже всичко на Йомер. Той да сподели за майка си - даже и не мечтая, но да отива и да строи по - бързо техния дом Grinning. Защото ми се струва, че сценаристите вече го забравиха. Mr. Green

https://twitter.com/cnssdt/status/941791563415523328

Рейтинг

http://www.ranini.tv/reyting

Благодаря на теб и на Вили за онези клипчета Hug Hug Grinning Heart Eyes!

# 681
Започнаха почивните дни ,поне за мен.. Simple Smile Нека бъдат весели,изживейте ги с настроение,защото според синоптиците започва застудяване.. Heart Eyes Нооо,в нашия филм се надяваме на затопляне на отношенията между ГГ...Спомням си как очквахме с нетърпение кога ще се случи това в 1 сезон..Доживяхме го,радвахме се...Не го збравихме,но сц са го забравили и ни върнаха толкова назад,че чак си мисля имало ли е любов,нямало ли е.. #2gunfire #2gunfire

https://vk.com/im?sel=350746242&z=video360090125_456239272%2 … 0886baa763cd3b47e

Това е сравнението с Пътечките...Моментът,когато Йомер беше раздвоен..хем казваше на Зехра,че ще я предпази,да не се страхува ,а вътрешно,показвайки го с погледа си ,не вярваше в нейната невинност..И честно да си кажа,предпочитам да гледам интригите,недоволството на тази баба на Йомер,отколкото тези постоянни екшъни,направени като за деца.. #Cussing out

https://inkphy.com/media/BcwaftJgiMr

Точно по детски,но много мило и Еркан си играе с калинката.. Heart Eyes

Един колаж от мен,дано скоро си доближат още повече устните... #Crazy

Превели са и 177 серия момичетата...Да са ни живи и здрави..!

Лучи,те сценаристите може и да са забравили за новия дом,но ние не сме.. Simple Smile И аз много бих искала да се промени Джанан,но с това посещение при Керем ...едва ли..Иначе щеше да си трае,чула и толкова,а тя пак отива да рови...
Според фрага Керем може би ще напусне махалата,но дори и да го направи няма да забрави да навещава Сабах.. Heart Eyes

Ей такива моменти ми липсват...Колко по емоционално и весело ще преминават сериите...Дет,благодаря за напомнянето на този момент..

# 682
  • Русе
Докато се занимаваме с разни неща в нашият си реал хората снимат и... материал доста ни се е събрал  Wink

# 683
Здравейте момичета Hug
От снощния трей ми е едно такова необяснимо спокойно Laughing Може би защото видях,че нашия кахраман така или иначе започна да се държи по друг начин със Зехра.Виждам,че играта продължава за пред близките,но определено промяната започна Wink Това беше,което най-много ме тормозеше в последните 20 серии. Вярно,че в душата му се води битка между видяното в депото и чутото от Зехра пред Сабах,но съм убедена,че започна да се променя.А относно разговора със Сабах-кой знае кога ще имат възможност да говорят,след като нямаше раняване и среща в болницата,както очаквахме.Убеждението в невинността на Зехра ще стане по трудния начин-яваш,яваш Peace
Колкото до Джанан,първото,което си помислих за нея,е,че ще изнудва Керем-не ми се струва да се е променила след отвличането чак толкова-алчността и ревността не се изкореняват така лесно и изведнъж,та дори и под заплаха за живота. За такъв ограничен човек като нея нямам надежда,но ще се радвам,ако развият образа в положителна посока Wink Явно ще се задържи в дизито-поне да не им пречи Praynig Керем все още не осъзнава,че е влюбен,но са ми много симпатични двамата със Сабах- тези първи трепети,погледи,усмивки.
Постановката пред Айше беше толкова аматьорска,но тя е много наивна и неспособна да си помисли,че някой може да си играе с нея.Тя и Зехра е същата,за което много и се ядосвам понякога. Но е толкова добронамерена,състрадателна и изпълнена с любов към всички около нея,че човек не може да и се сърди дълго.Само нашия бастун го държи вече месец,но проглеждането започна. hahaha
Гледам,че сте видели двойничката на бабата от Пътечките-нашата е по-свирепа-като генерал е. Ще ми се да не се държи със Зехра лошо,но явно на тая линия са заложили СЦ. Напоследък не ги плюя често,че много взеха да ме изненадват Flutter Надявам се,че Капчица ще разтопи и нейното ледено сърце Praynig Направи ми впечатление,че Йомер я представи като господарката на дома пред баба си-дали това не е предупреждение да си знае мястото бабето newsm78 От там очаквам да изскочат скритите тайни на семейството.Ненапразно е дошла-даже писаха,че влязла в конака като вихрушка и обърнала реда с краката нагоре #Crazy Ади бакалъм Laughing
Момичета,благодаря ви за всичко,което правите за темата bouquet Hug
Докато пусна поста,видях,че Цвети е сложила нови снимки-полицията е пред конака-сигурно е свързано с отвличането на Асия. То много екшън,много нещо-поне да ги бяха оставили да отдъхнат две-три серии на спокойствие,а то-депото,бабата,отвличането на Асия,кога ще търсим бащата на Зехра-явно не сега Wink.

# 684
Благодаря на екипа за превода и субтитрите на още един епизод на български език! bouquet Hug

Вили, Цвети Hug Hug bouquet

В понеделник очакваме комисар Мурат - актьорът Yılmaz Ceylan - Йълмаз Джейлан.

От днес

https://www.instagram.com/p/BcwxzWygrJ3/?taken-by=startvadinisenkoy

Дет Hug, странно ми е това за реда в конака Joy Joy Ако се вгледаме какво правят сега, какво да очакваме - да спрат да се наливат денонощно с чай и кафе, да си лягат в 8 и да стават в 6 Mr. Green Зехра винаги е съгласна с менюто на Хедие, но пък само нея никой още не е тормозил, та не очаквам бабата с бастуна да се заеме с готвенето. hahaha
Мисля, че това със Сабах беше фенско желание - да разкаже на Йомер. Не очаквам такава сцена. Йомер по друг начин ще стигне до истината, а не както в първи сезон - Лейла да помага и да описва каква е Зехра.

https://www.instagram.com/p/BcxIorQAvJT/?taken-by=adinisenkoy.star_

Не успях да намеря цялата снимка, изрязали са Хазал Sad

https://vk.com/meric_subasi_adinisenkoy?z=video-146632656_456239 … l_wall_-146632656

# 685
  • Русе
Лу  Hug някоя фенка на Еркан е резнал Хазал от снимката, ама пък тези на самата Хазал - не пипат Ерко  Wink, та... можем да видим жената и в такава компания

newsm09 newsm09 newsm09

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 21:36 от Cveti67

# 686
Лу  Hug някоя фенка на Еркан е резнал Хазал от снимката, ама пък тези на самата Хазал - не пипат Ерко  Wink, та... можем да видим жената и в такава компания

newsm09 newsm09 newsm09

Цвети Hug, по - скоро е антифенка на Еркан - щом е изрязала Хазал Wink ooooh! Mr. Green

https://vk.com/adinisenkoy_turk?z=video-135859020_456239982%2Fb8 … l_wall_-135859020

"Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş,
Bin defa ölüp te hiç ölmemekmiş.." - "Любовта, която искаше да умре хиляда пъти,
Умира хиляди пъти и никога не умря." / GT /

# 687
Привет АСК-И Hug Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Лучия HugС безкрайни благодарности за това ,което правиш.

Тежки серии,много мъка,но не са виновни артистите,виновни са СЦ,режисьори,та искат да им се изпълняват разните небивалици,граничещи с
 с накърняването на човешкото достойнство.Визирам предната серия ,с падането на колене на Зехра,един мъж,който уважава себе си нямаше да го допусне,вярно СЦ  са го написали,но има режисьор, но явно не мислят с главите си- това е мое лично мнение.
Вярно ,ЙОМЕР започна да се пречупва,но той е раздвоен, на кое да вярва-на това ,което чу или това което вижда при срещата с бандитите.Той в момента е в емоционален стрес,но когато премине,може и да обвини Зехра ,че всичко това е постановка,че е добра  актриса, просто не му вярвам на този момент,а особено сега ,когато ще има още един дразнител,скъпата баба ,струва ми де,че отначало държанието му ще бъде лицемерно за пред родата,но надявам се ,че ще предизвика разговор със Зехра и да се разбере  истината за това ненормално негово държание.
Нихат закъсня с изгонването на Мюге,това ще му коства много,а самата постановка беше за начинаещи от аматьорски театрален кръжок.
Джеврие да се взима в ръце ,че много облаци има над конака,трябва да ги спасява всичките, а и бабата не идва за добро.
Джадан,проста,злобна,елементарна,сега ще изнудва Керем за пари,че ще каже на Сабах,че е осиновена,и на тях ще създаде проблеми.
Разписах се рано, рано но много бях наела.
Хубав и спокоен ден,дами bouquet

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 09:54 от Вичона

# 688
  • Русе
Добро утро!  Hug

Неделя е... и някои си поспиваме повечко, та...  Wink

Вичи  Hug радвам се, че споделяш усещания  Peace

Този сезон наистина ни натоварват повече отколкото ни се иска, ама... не ни остава друго освен да мрънкаме и критикуваме, да си съчиняваме и наши си сценарии и... така да понасяме по-лесно нещата,  тези двамата ни сладури.
Вчера снимаха от сутринта до късно вечерта, а днес... ще видим, дали изобщо ще ни покажат нещо...

Последните снимки мисля, че са също от вчера, ама... и не съм сигурна съвсем

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 09:49 от Cveti67

# 689
Привет!
Вичи, Цвети Hug Hug, чакат ни още изпитания - снимката с Питон е нова, защото Зехра е със сивото палто от тези дни. И Джанан е там #Crazy ooooh!

Зад кадър се усмихва, но да видим кога ще ни разплаче hahaha

Писал е, че работи - на сета в Бейкоз Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт