::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 389
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 1 020
Да ви разубедя ли за свещите?  Mr. Green

Много били вредни изпаренията от тях, примерно:
https://www.huffingtonpost.com/2015/06/16/scented-candles-toxic- … ns_n_7536410.html

Ефектите били сходни като при пушенето. Аз много обичам свещи и често палех, но вече го правя много ряко и само докато проветрявам. Иначе имам някорко цветни за красота, но не ги паля. Восъчните били безопасни обаче.

# 1 021
  • София
Относно кърпичките за очила - повече харесвам тези на ДМ.

# 1 022

Само една бройка. Цена 65лв.

# 1 023
Да ви разубедя ли за свещите?  Mr. Green

Много били вредни изпаренията от тях, примерно:
https://www.huffingtonpost.com/2015/06/16/scented-candles-toxic- … ns_n_7536410.html

Ефектите били сходни като при пушенето. Аз много обичам свещи и често палех, но вече го правя много ряко и само докато проветрявам. Иначе имам някорко цветни за красота, но не ги паля. Восъчните били безопасни обаче.

Съставът на лидълските е 39% само парафин. 58% не знам какво е-румънският не ми е силна страна.
Много тъпо, няма свястно описание на български или английски език.
Ей ся ще ги запитам по мейла...

# 1 024
  • Бургас
Относно кърпичките за очила - повече харесвам тези на ДМ.
И аз.

# 1 025
Пратих запитване и се ядосах....да не сме случайно в Румъния, че надписа е на румънски език. Цялото описание на съдържанието и материала, от който са направени, е на румънски...безобразие. Да взема да пиша и до КЗП...

# 1 026
Взех от дамските блузи 2бр за 18лв. Купих в червено и за мое щастие не е точно червено, а малко по-светло и съм супер хепи. Тънки, памучни, еластични  newsm44 Дори ще се барна с едната на коледната фотосесия  santa2 Че и на детето е бяла на червено райе, супер ще се получи Simple Smile Имам от преди 1бр за 10лв дето бяха, бяла на черно райе, обожавам я, но тези са една идея по-тънички и по-еластични.

Купих и риба тон в олио. До сега май все със собсвен сос сме взимали ама нали е на промоция Simple Smile
Взех мюсли с парченца шоколад и някакъв душ гел 300мл за 1,50, мирише доста свежо.

# 1 027
  • софия
Пратих запитване и се ядосах....да не сме случайно в Румъния, че надписа е на румънски език. Цялото описание на съдържанието и материала, от който са направени, е на румънски...безобразие. Да взема да пиша и до КЗП...
Тета, да не би етикетът да е като лепенка, която като отлепиш и отдолу има описание на друг език?

# 1 028
  • Пловдив
Точно затова спрях да чета темата. Големи подстрекателки сте.... Но не мога да отрека, че покрай темата се сдобих с най-добрата ми покупка - четката за изправяне на коса Heart
онази от комплекта с многото приставки ли?

# 1 029
Здравейте 🤗 Дали някъде в София са останали от детските прибори за хранене?
В събота имаше на Славейков комплекти да хранене /купичка ми се мерна, не знам дали това имаш предвид/ ....случайно се загледах

# 1 030
Здравейте 🤗 Дали някъде в София са останали от детските прибори за хранене?

Вчера сутринта имаше в магазина на "Тодор Каблешков".

Няма вече там,проверено вчера.Звъняхме и на телефона,естествено и там казаха че никъде ги няма.
В събота след обяд имаше доста от приборите в Лидл Провадия.  Peace Ако искаш пак им звънни.

# 1 031
Браво, Тети, аз ще купя, ако ще и арсеник да имат вътре.

# 1 032
Имат кръгла лепенка отдолу на дъното свещите-не се маха и под нея няма друга. Хърватски, румънски и български език, като на български и хърватски са изписали само "Ароматна свещ" - като че ли нямам нос и очи де, а на румънеско всичко останало-съдържанието и още някакви неща...

Мирисна свижица...на хърватски, нещо такова...Ха хаа Simple Smile

Лъки, ти да се въздържиш ли от покупка....аз ще ти разказвам само как мирише, ти шЪ си представяш...по-безвредно ще е тъй...

# 1 033
Детските порцеланови ли прибори търсите,ако са те,има момичешки в Люлин-купичка и чинийка😍.А коя е машата за изправяне,че пускаха няколко вида?

# 1 034
  • Асеновград
Някой ако е закупил тази термокана https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=5385 може ли да даде отзив дали има клапа против разливане.

Общи условия

Активация на акаунт