::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 264
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 1 110
Скрит текст:
Къде има бамбукови чаши? Затварят ли се плътно?

# 1 111
А мопа с телеск.дръжка как се изтисква,сгъва ли се,или на ръка?

# 1 112
  • София
Снощи си взехме този чайник. Пробвахме го, много добра работа върши.
Искам да питам някой, който си го е купувал преди, може ли водата да се подгрява директно на керамичен котлон? Пише, че се налива вряла вода и след това се затопля още, но ме е страх да не се пръсне на керамичния котлон и ще стане една...

# 1 113
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:
Моята е такава ,купувана еот аптека , мисля ,че съм ги виждала в повечето , даже и по бензиностанциите , аз съм страшно доволна от нея , не се оцветява , не задържа мирис ( а я ползвам за кафе ) много плътно си се затваря и не подлива , лека е и когато съм я бутала даже не се разлива , ако не е препълнена до горе

# 1 114
  • Пловдив
Снощи си взехме този чайник. Пробвахме го, много добра работа върши.
Искам да питам някой, който си го е купувал преди, може ли водата да се подгрява директно на керамичен котлон? Пише, че се налива вряла вода и след това се затопля още, но ме е страх да не се пръсне на керамичния котлон и ще стане една...
Имаме такъв от години.
Не се слага на котлон.

А мопа с телеск.дръжка как се изтисква,сгъва ли се,или на ръка?
От видимото на снимката - на ръка.

# 1 115
На порцелановите чашки с капака, които са, много лесно им се отхлупва капачето и е от много мек силикон. Иначе самата чаша е страхотна като качество, но капака нещо не ми хареса.

# 1 116
Въпрос за дървената къщичка - тя включва ли някакви мебели и кукли, или е абсолютно празна? Не можах да разбера. Да знам колко пари да приготвя...  Rolling Eyes
Подготви още. Аксесоарите са отделно. Simple Smile

Има престилка, тенджерки, бъркалки

# 1 117
Аз си взех от чашите със силиконовия капак. На живо най-много ми хареса тази със сърцата и си я купих, но като се прибрах вечерта се оказа, че капака има отстрани срязано. Днес след работа ще ходя да я сменям ако са останали.
Бамбуковите чаши и аз съм ги заглеждала, но са ми скъпи, а и на тях пише, че след време се саморазграждат, което ме отказа съвсем. Видях ги скоро в Кауфланд при био храните.

# 1 118
Скрит текст:

Скрит текст:
В Хеликон има такива.  Peace

В тези чайници от тази седмица може ли да се прави кафе?

# 1 119
  • софия
Открих каква е разликата между Queen MARGOT Liqueur
Скрит текст:
DELUXE® Irish Cream Liqueur
Скрит текст:
и

Queen е произведен в Германия, DELUXE Irish Cream - в Ирландия. Разликата в цената е 1 лв.
Каго изчезна и фидето? В началото изчезна дебелото, а днес нямаше и тънко. Еййй, човек да не си хареса нещо.

# 1 120
  • Варна
Открих каква е разликата между Queen MARGOT Liqueur
Скрит текст:
DELUXE® Irish Cream Liqueur
Скрит текст:
и

Queen е произведен в Германия, DELUXE Irish Cream - в Ирландия. Разликата в цената е 1 лв.
Каго изчезна и фидето? В началото изчезна дебелото, а днес нямаше и тънко. Еййй, човек да не си хареса нещо.
Благодаря за отговора за къщичката. А разликата между ликьорите не е само в левчето, ами и в количеството - ирландският е 500 мл.
Опс,редактирам се! Пиша за ирландския, а всъщност имах предвид съвсем друг ликьор - този с вкус капучино. Той е в по-малка разфасовка, но също много вкусен.

# 1 121
Никой ли не прояви интерес към порцелановите чаши с капаче за кафе?
Имам подобни /не от Лидл/ и много им се радвам.
Това е  любимата ми чаша. Пише, че стават за миялна, но не смея да ги пусна да не ги повредя Smile Scream
Поправям се . Грешно съм прочела Rolling Eyes...мислех за стъклените термо чаши

# 1 122
  • София
Никой ли не прояви интерес към порцелановите чаши с капаче за кафе?
Имам подобни /не от Лидл/ и много им се радвам.
Това е  любимата ми чаша. Пише, че стават за миялна, но не смея да ги пусна да не ги повредя Smile Scream
Поправям се . Грешно съм прочела Rolling Eyes...мислех за стъклените термо чаши
Вчера имах желание да си купя,но само са красиви на външен вид-силиконовите капачета са много тънки и не прилепват добре.Иначе за тази цена са ОК.

# 1 123
  • МАРС
Да, снощи гледах чашите, капакът само да го бутнеш с нокът и пада, пък и ми се сториха доста тежки.
Иначе взех ароматна свещ, ябълка и канела, осмърдях стаята, при това не съм я палила. Grinning

# 1 124
Въпрос за дървената къщичка - тя включва ли някакви мебели и кукли, или е абсолютно празна? Не можах да разбера. Да знам колко пари да приготвя...  Rolling Eyes

Къщата е с мебелите и куклите, които са на снимката. Единия вариант е с баба, дядо и кола(10части),а другият (45части) семейство кукли и мебели, всеки от тях струва 65 лева.

Общи условия

Активация на акаунт