::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 255
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Пловдив
Здравейте!Върнах няколко страници назад да видя инфо за дамските бодита,но не открих.Как са от към размер?Уголемени ли са като повечето дрехи? Hug

# 1 126
  • Пловдив
Не бяха много добри отзивите за роботите, а пък няма  Grinning. От националния телефон ми казаха, че никъде няма. Но все пак да ги проверя чрез вас. Дали има останали някъде, виждал ли е някой?

# 1 127
Аз сутринта взех от светло розовото боди, леко уголемено е, а и материята според мен ще се отпусне още.

# 1 128
Eli_diva, ако визираш роботът прахосмукачка, аз съм супер доволна! Честно казано нямах големи очаквания и бях сигурна, че ще го върна, но за два дни се превърна в любимата ми вещ. Много мразя да чистя обаче с бебе се налага ежедневно да го правя и сега вече си намерих заместник. Е, редно е да кажа, че с килими не се справя добре, за забилите се косъмчета и влакна си трябва тупалката на нормална прахосмукачка, но за останала част от пода върши супер работа. Ако не ме беше срам, щях и снимков материал да покажа колко прах събира...чак се учудих колко е мръсно Blush В заключение съм много доволна, че вече мога да правя основно чистене веднъж в седмицата и през останало време да разчитам на робота.

# 1 129
Ина, роботът сигнализира ли кога е готов съа стаята или сама го спираш?
Затворих го в спалнята да чисти, но половин час се блъска вече и не спира. В упътването не пише сам ли спира или не.

# 1 130
  • София
Снощи в Ринг Мол имаше 1 бр. робот!

# 1 131

На който не го интересува, да не чете за робота : Аз от солидарност изчетох гащената тема без да се поддам и да купя га.и  Joy
У нас роботът се зарежда, отзиви по-късно. Купилите миналата година бяха доволни. Писаха, че се справя отлично в къща с котка и персийски килим  Wink

# 1 132
Ейййй...уредихте се. Сега вдигате крачетата на масата, мятате едно шиатцу на врата и люпите семки....шлюпите на пода директно, той робота ще изчисти...Joy

Чак си го представих...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 133
  • София
Сега изпекох ябълковия щрудел. Опитах едно парче. Харесва ми!

# 1 134
Ирина, моля да споделиш след като го използваш, казва ли ти кога е готов или те кара да гадаеш 😀

# 1 135
  • София
Не, не казва кога е готов, той няма как да прецени дали е свършил работа. Просто му пада батерията и почва да писука, за да го включиш в тока.

# 1 136
  • In transit
Лидълския робот явно е бета версия. Grinning

# 1 137
Какво представлява този кинетичен пясък с формички?

# 1 138
  • София
На дали искаш такова у вас Laughing Майтапя се. Като истински пясък е, но малко по-фин и остава на формички, както мокрия пясък, но не е мокър. Голямо обяснение дадох!

# 1 139
Сух пясък. Пълниш формичките и стават..като мокър пясък на морето си го представи. После като го разбъркаш с пръсти...пак става сипкав и ронлив.
Миналата година купих от лидл за първи път и ми беше и на мен интересно да го пипна. Не бях купувала кинетичен пясък до тогава.
Върви добре с робот....че пада и по пода..Stuck Out Tongue Winking Eye.

Общи условия

Активация на акаунт