::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 253
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 1 140
Ирина, моля да споделиш след като го използваш, казва ли ти кога е готов или те кара да гадаеш 😀
В упътвеното пише, че след зареждане/около 4 часа/ работи около час.
Колкото успее да почисти за час,толкова,  ние ще пием кафе  Crazy После му отварям вратата и да отива в друга стая ... Нямам идея колко почиства, ако оставя всички врати отвореди за час ще мине ли 100квадрата? Сестра ми вчера го е затваряла във всяка стая  Crazy

# 1 141
  • София
Скрит текст:
Какво представлява този кинетичен пясък с формички?
Сух пясък. Пълниш формичките и стават..като мокър пясък на морето си го представи. После като го разбъркаш с пръсти...пак става сипкав и ронлив.
Миналата година купих от лидл за първи път и ми беше и на мен интересно да го пипна. Не бях купувала кинетичен пясък до тогава.
Върви добре с робот....че пада и по пода..Stuck Out Tongue Winking Eye.
Дали случайно се продават по едно и също време?  hahaha

# 1 142
Даааам....баш сега и др.седмица ги има и двете Joy

# 1 143
  • Асеновград
Какво представлява този кинетичен пясък с формички?
Пясъка с времето изсъхва и става ронлив, не прави хубави форми.Самите формички също не са кой знае какво / имам на предвид тези в комплекта/ https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=5462 разглабят се лесно на малко дете е трудно да се справя с тях. Подарих го на сина за миналата Коледа  и след всяка игра с него правя основно почистване. За мен Моделина е по удачен .

# 1 144
Така е, да.
Но моделина също съхне, не се ли прибира и затваря в кутийките му. То вечни неща няма така или иначе...

# 1 145
Нямам деца,но аз съм си дете,хаха,ще ми е интересно и терапевтично,усещам Grinning

# 1 146
Къде в София има останали чаши от порцелановите със силиконов капак. Аз ходих да върна моята заради срязания капак, но бяха свършили в близкия ми магазин.

# 1 147
Пробвахте ли премиум кафетата в дървените кутии по 250 грама дето са?

# 1 148
Може ли снимче на робота?  Thinking

# 1 149
  • София
Може ли снимче на робота?  Thinking
Същото щях да помоля, но не ми беше удобно до момента...че знам ли, тета може да ме насмете, Wink а ще помоля и колко струва това чудо, дали става за подарък за Коледа...Благодаря ви!

# 1 150
Няма снимче..щот свършиха. Няма веч. Край. Разграбиха се. Чаааак догодина...Joy

200 пари струва.

# 1 151
  • София
Няма снимче..щот свършиха. Няма веч. Край. Разграбиха се. Чаааак догодина...Joy

200 пари струва.
Спестих 200 лв! Няма подарък! Благодаря! Минавам метър, свършили..

# 1 152
Ето снимка:
Скрит текст:

# 1 153
Ето снимка:
Скрит текст:
Уау, красиво...искам. Blush

# 1 154
  • София
Ето снимка:
Скрит текст:
Уау, красиво...искам. Blush
Искаш, ама няма, купиха ги.   WinkКрасиви са. Не съм ги видяла изобщо, пропуск от моя страна. Тази тяхна секция винаги я пропускам...

Общи условия

Активация на акаунт