::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 221
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 1 410
  • софия
Онлайн брошура
Всеки четвъртък нова брошура
Лидл уикенд: всеки петък хранителни продукти на промоционална цена

# 1 411
Термоклиновете от четвъртък подходящи ли са за носене като нормален клин или са тип термобельо само за под панталон? newsm78

Пак да попитам ...

Аз си го нося у дома. Не бих излезнала навън с него, но за вкъщи е идеален.

# 1 412
Скрит текст:
Термоклиновете от четвъртък подходящи ли са за носене като нормален клин или са тип термобельо само за под панталон? newsm78

Пак да попитам ...

Вече мислех, че съм невидима  Crazy
Много благодаря за мнението  bouquet
Имам поръчка точно за външен, но ще помисля в такъв случай  Simple Smile

# 1 413
И бекона да намалите, оня хърватския...зер Коледа идва, трябва да се пооблажим...

Има нов вид бекон, до нарязания английски. Този е на цяло парче . около  0.4 кг. Пише суров, осолен и т.н. Вчера го загледах дали става за сушене. Днес уж да купя - те го изяли.  Party

# 1 414
Новият бекон не ми хареса. Мики ми го промотира миналата седмица.
На мен ми е много сух, прилича ми на филе от бут. Няма шаренко, няма нищо. Освен това не може да се хапва така, защото е суров и трябва да мине термична обработка. Хърватския може да се яде директно. Идеален ми е, освен цената...

# 1 415

Пак да попитам ...

И аз съм в същото чудене. На мен ми трябва точно термоклин, защото тренирам на минусови температури, но скиорските панталони не ми вършат работа в случая. Ще ги проверявам на място в четвъртък, ако изобщо се добера до тях.

# 1 416
От новия(не английския)бекон взех вчера за проба-ами...до мен не стигна бяха ми оставили едно мъничко като кутре парченце...пеках го у фурната набърже върху картофки.Като  го нацеля пак шъ взема...нарязан е като мини пържолки и малко поразкъсан да знайте...

# 1 417
Много сух, много...само дъвчеш кат гьон...

# 1 418
Виж този зимен клин http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0507706002.html Сори че не е в Лидл, но може да  еот полза

# 1 419
О, благодаря! За пръв път виждам в H&M такъв клин. Ако го видя във физически магазин, бих му обърнала внимание и пробвала. Точно този тип спортни стоки обичам да ги пипна.

# 1 420
Аз одеве ходих, но го нямаше

# 1 421
Фортуна имаш ли спомен колко меденки покрихте с един.
Не помня. Sad Погледнах снимките от Коледа, украсили сме 16 с фондан, иначе съм опекла 36 меденки, но другите дали ги украсихме, не помня. Използвали сме по половин пакет червен и зелен фондан, останалите половини май ще ги хвърля, че им е изтекъл срокът на годност. Правихме ги с малката, давах и' да го разточва, да реже, общо взето не го пестяхме. Иначе много приятно се работи с него (не че знам с други марки как се работи). Peace

Клиновете от четвъртък са тип Термо бельо, имам такъв и го нося под панталон в най-голямата зима. Peace

А има ли смлени бадеми или само натрошени и на пръчици?

# 1 422
При нас само натрошени и на пръчици. От ония смлените на дребно като брашно - тц. И в брошурата не ги виждам.

# 1 423
  • Козлодуй
При нас намерих бадемово брашно, но ми липсват бадемите с черупка и изчезнаха шоколадите 81% - много хубави бяха Simple Smile

# 1 424
  • Плевен
Кажете, моля ви, къде стои това бадемово брашно  ooooh! зави ми се свят да обикалям ...

Общи условия

Активация на акаунт