::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 434
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 660
Пробвайте белият шоколад много е вкусен.Вкусът му наподобява на една известна и скъпа марка.

# 661
Нещо съм изпуснала тоя път, за кои шоколади иде реч и тази цена от 89ст редовна или промоционална им е? Ще се върна и още няколко страници назад като имам време, но поне на последните не намерих снимка или нещо от сорта

# 662
  • София
Взех от глазираните сладки, които ги взех за меденки. https://www.lidl.bg/bg/PV-Offers.htm?articleId=4743
Е, хич не се харесаха у дома. Crossing Arms

# 663
  • София
Вчера взех от намалените им памперси ( тяхната собствена марка) но не обърнах внимание намалението дали е само за размер 2 или и за други?  Дали някой знае или откъде мога да проверя , за да не ходя пак дотам?

# 664
И аз им харесвам най-обикновените шоколади, имат вкус както бяха всички преди години, сега  Нестле, Милка..са пълни със заместители и нямат вкус на нищо!

# 665
  • в кукувиче гнездо
Взех от глазираните сладки, които ги взех за меденки. https://www.lidl.bg/bg/PV-Offers.htm?articleId=4743
Е, хич не се харесаха у дома. Crossing Arms
На нас пък точно тези много ни харесаха.

# 666
Бихте ли ми казали дали памперсите на Лидл имат индикатор, че са пълни?
Както на Памперс жълтата линия, която става синя

# 667
Бихте ли ми казали дали памперсите на Лидл имат индикатор, че са пълни?
Както на Памперс жълтата линия, която става синя
Не Simple Smile но това има смисъл само при нови мами. После вече го усещаш дали е пишкано или не само с едно пипане Simple Smile

# 668
То и аз почнах да му свиквам вече ама глезена работа съм Simple Smile

# 669
  • have faith and be patient ..
Този коледния каталог мн смотано направен , сигурно и половината неща които ще пускат не са написани , много отгоре отгоре .. забелязох детски ски ръкавици със пингвини , дано да ги има с панталона за сняг .. пропуснах комплектите за дъжд с поларена подплата ,миналата година с тях беше на ски моята ,мн добре се представиха .. но тази година мислих че пак ще я изкарат , ама ц .. окъсели са доста  Simple Smile

# 670
  • Перник
И аз много уважавам най-обикновените шоколади. Особено за торти, когато ми трябва по-голямо количество Simple Smile

# 671
Вчера взех от намалените им памперси ( тяхната собствена марка) но не обърнах внимание намалението дали е само за размер 2 или и за други?  Дали някой знае или откъде мога да проверя , за да не ходя пак дотам?
Аз взех 1-ца, май са намалени всички номера на тужур. Rolling Eyes

# 672
  • София
Аз пък се бях заблудила, че пижамите са от вчера и се ядосвах, че ги няма.

Сега се чудя на пъдпъдъците и на терините. Някой пробвал ли ги е да каже мнение?

Снощи набързо взехме останали бирички Хьогарден, един ананас, горчица с мед и копър и салфетки от коледната серия.
Утре вечер ще ходя за няколко различни вида кремове от Делукс (моля да ми препоръчате), за деликатесния зехтин с чесън и с трюфели, за селекцията от сосове и още Дукеси.
В четвъртък ще ходя за пижами.

От играта открих печеливш символ и се регистрирах. Смятам да играя всеки ден. Дано поне веднъж да спечеля.

# 673
По препоръка от тук пробвах хумус и много ми хареса

# 674
Някой от вас купувал ли е кафемелачка от Лидл? Знаете ли каква е мощността и има ли различни скорости/степени?

Общи условия

Активация на акаунт