::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 422
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 720
Аз слагам алуминиево фолио на тавата или приготвям лазанята в съд с капак, когато не варя предварително корите добавям повечко течност, за да омекнат; към края на печенето оставям да се запече без фолио/капак. ММ използва пресни кори за лазаня или бланшира сухите (става бързо, но на мен не ми се занимава с бланширане Simple Smile ).

# 721
  • до най-прекрасния мъж
Най-хубавата лазаня става със замразени кори, а още по-хубава с пресни, домашно приготвени. За който има време да меси и точи, разбира се.

# 722
Лазанята от 1кг. ще е намалена от петък.

# 723
  • София
Не ми харесва лазанята, не я купувам, предпочитам да забъркам една, бързо ми е, и ми е хубава.

# 724
Лазанята от 1кг. ще е намалена от петък.

мерси, че ме подсети Simple Smile

# 725
  • София
Никога не съм пробвала да правя лазаня, но понякога купувам лидълската. На мен много ми харесва, на другите у дома не чак толкова. В петък пак ще си купя.

# 726
  • София
Аз обичам да има бешамел.
Корите им също ги харесвам.

Тази от 2 кг. много натъртва на босилек, но ние вкъщи много го обичаме и слагаме на всичко с паста, картофи, ориз и др. въглехидрати.

# 727
Цената каква ще е? Тогава ще я пробвам, благодаря  bouquet

# 728
Взех си бадемов крем и тофи крем в стъклени чашки, много ми харесват на вкус, но ми се струва (като гледам съдържанието), че съдържат предимно палмово масло. Не че това някога ми е пречело кой знае колко, но не са евтини - можеше да сложат малко повече бадеми/карамел ..

# 729
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Корите не се варят, но им трябва течност - сос бешамел или вода.
Аз винаги доливам с мляко, ако бешамелът и доматеният сос ми дойдат недостатъчни.  Peace

# 730
Аз купувам сос Бешамел от италиянската седмица, но не съм го виждала скоро...
Та, ако използвам прясно мляко, колко трябва да долея, за да се сварят корите?

Готовата лазаня не ми допадна много.

# 731
  • в кукувиче гнездо
Днес ходих да търся бретцели и не успях да видя. Къде ги държат обикновено? Питам за тези, които се пекат допълнително.

# 732
Малко тъп въпрос.... в комплекта за арома терапия има едни дървени топчета на които не разбирам идеята. Някой по-просветен може ли да ми разясни малко?

# 733
  • софия
Накапваш върху тях ароматно масло и би трябвало да мирише. В началото ми миришете, сега може и да съм свикнала и не усещам.

# 734
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз купувам сос Бешамел от италиянската седмица, но не съм го виждала скоро...
Та, ако използвам прясно мляко, колко трябва да долея, за да се сварят корите?

Готовата лазаня не ми допадна много.
Фокси, прясното мляко не замества бешамела по принцип, въпреки че лазанята може да стане и без него. Аз покривам корите догоре със сосове - трябва да са добре напоени, но не чак примерно един пръст над височината на лазанята.  Blush Понякога доматеният сос или бешамелът като ми станат по-гъсти, също го разреждам с мляко.

Общи условия

Активация на акаунт