::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 311
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Роботът само за паркет ли е, или чисти и килим/мокет?

За всякакви настилки е. Четките, които се виждат на снимката са, за да събира от ъглите.

# 796
miralubа, ще ги загледам значи наживо как им е големината и дали отговаря на 3. Все си купуваме кафеварки за 3 кафета, а се оказват по-скоро като за 2 Laughing
Обичаме люто Mr. Green , значи най-вероятно ще ни харесат пиците Simple Smile

# 797
  • софия
Роботът само за паркет ли е, или чисти и килим/мокет?
Позачиства гладък и вълнен килим. Дългокосмести килими - не.

# 798
  • София
Мда, изобщо изключих, че има и дългокосмести. Моите са тип персийски и се справя.

# 799
  • Пловдив
Аз напоследък си мечтая за кафеварка Биалети. Но заглеждам все някакви по 70+ лв.
Та това си е много бюджетно решение.

Моля, споделете повече за пиците от асортимента им?
Замразени ли са или охладени? Директно ли се печат или трябва да се темперират. Вкусни ли са?

# 800
  • София
Пиците са замразени. Пекат се директно.
Маргаритите са 3 в кутия. Другите са по 1 брой. Има и мини пици х 6 броя в кутия - те са с големина на тарталети.
Ние вкъщи много ги харесваме. Винаги, когато са на промоция, купуваме. Когато не са - пак. Веднъж на 2 седмици задължително имаме една вечеря с лидълски пици.
Коричката им е класическа - т.е. по-тънка, но не и "бисквитена".

# 801
  • в кукувиче гнездо
Това с замразените пици не мога да го разбера много... Никога не би ми хрумнало да си купя. Пицата се прави толкова лесно и домашната няма никакви боклуци.

# 802
  • София
Моля, споделете за робота за почистване на подови настилки - цена, от постоянния асортимент ли е в Лидл, на промоция ли е в момента....? Гледах в каталога, не го видях. Рядко пазарувам в Лидл и не съм много в час за някои стоки.
Благодаря предварително! Simple Smile

# 803
Това с замразените пици не мога да го разбера много... Никога не би ми хрумнало да си купя. Пицата се прави толкова лесно и домашната няма никакви боклуци.

Аха....дете имаш ли?
Моето като писне, че е гладен, едвам изчаква трите минути, за които пицата се изпича. После има тишинааа, и спокойствие.

Ти на работа ходиш ли и вечер кога се прибираш?

не се сърди, но най-"обичам" подобни съвети... Rolling Eyes

# 804
  • Пловдив
Мда, изобщо изключих, че има и дългокосмести. Моите са тип персийски и се справя.
Каква площ чисти приблизително с едно зареждане?

# 805
  • София
И аз когато имам време, замесвам тесто в хлебопекарната и правя домашна пица, кифлички и прочее глезотийки. Но когато се прибера в 19 от работа и тепърва трябва да готвя, прибягвам до помощ от фризера - я пица от Лидл, я лазаня. Simple Smile Само дето на пицата от Лидл и слагаме разни неща отгоре, че много бедна ни идва. Simple Smile

# 806
  • Пловдив
Не е нужно да изпадаме в крайни коментари.

Ние вкъщи ядем само домашни пици.
От 5 години имаме хлебопекарна. Тестото правим в нея. Програмата е 1:30 мин
Ако се прибера в 7, в най-добрият случай пицата ще е готова към 9.

Преди много години бях на гости на сестра ми в Германия, поне 15.
Тогава ядох пица с 4 вида сирена от Lidl. Беше незабравимо вкусна. А аз предпочитам предимно месо.

# 807
  • София
Мммда, ама ние вечеряме в 19-19.30, а в 21.00 децата вече са в леглата (че и аз обикновено).

# 808
  • Пловдив
Мммда, ама ние вечеряме в 19-19.30, а в 21.00 децата вече са в леглата (че и аз обикновено).
Това ще ми се случи, ако работното ми време е до 16:30.

# 809

Ахъм...точно.

Домашно или купешко тесто, все си е въглехидрат пък, аз да кажа...разлика особено няма по отношение на това, как действа на организма. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт