::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 128
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 75
Блягодаря Simple Smile

# 76
Ооооо пиле Дюк другата седмица Animal Chicken. Много го уважаваме у дома. Дали, ако замразя едно да си имам,
после ще си е ок за консумация? (защото покрай нас в Б., К., Ф., все не мога да уцеля да имат)
След малко отивам за детскете чорапе, ще пагледна и пантофите Wink

# 77
Ооооо пиле Дюк другата седмица Animal Chicken. Много го уважаваме у дома. Дали, ако замразя едно да си имам,
после ще си е ок за консумация? (защото покрай нас в Б., К., Ф., все не мога да уцеля да имат)
В К, често пускат ДЮК, продукти на промоция, но аз харесвам повече лидълските...уж е едно и също... Thinking

# 78
Някой има ли мнение за термо клиновете и чорапогащниците от днес?  Thinking

# 79
Аз винаги си вземам като е на промоция, нарязвам го и го замразявам .

# 80
Hug Мерси.
Харесах си кафето, не че имам нужда но ще запася...даже и едно Омо на прах бих отвлачила. Heart Eyes

# 81
Лъки, ти си знаеш, но това Омо не е като онова Simple Smile

# 82
  • Бургас
Аз много често си вземам бутчетата на Дюк и си замразявам в камерата.Причината е ,че по-често са с размер на врабчета.И като видя по-големички си зареждам 2-3 тарелки.

# 83
Лъки, ти си знаеш, но това Омо не е като онова Simple Smile
Добре. Мерси, ще пропусна. Hug

# 84
Послушайте ги за Омото, защото аз не го направих и съжалих  Peace

# 85
Послушайте ги за Омото, защото аз не го направих и съжалих  Peace
Толкова ли е гадно? Laughing

# 86
  • София
Здравейте!
От много време следя тази тема (и една в Красива мама - за Лили и ДМ, които също са ми присърце) и днес се престраших да се регистрирам, за да мога пълноценно да споделям и да се възползвам и от препоръките в темата.
Пристрастена съм към Лилд. Вече повече от 2 г. пазарувам само от тях и имам много любими неща (и съвсем малко нехаресвани). Ходя до техните магазини поне 2 пъти в седмицата.
Основно пазарувам в Лидл (София) на Вардар и на Оряхово.
Не съм фен на дрехите им, но хранителните и почистващите продукти ги харесвам много, живите подправки също, цветята и другите растения и някои от домакинските потреби ми допадат.

За съжаление, изпуснах тази седмица суджуците, които вкъщи приготвям силно припечени на грила.

Дали някъде в София сте виждали изостанал течен шоколад от италианската седмица? Вкъщи се влюбихме в него и изядохме 3 бурканчета за седмица. Остана само едно и сега се чудя откъде да заредя още.

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 10:03 от Fever Ray

# 87
Детските пантофи нямат отдолу нищо противоплъзгащо. Не са ок за мен

# 88
Голям късмет изкарах с този италиански шоколад, търсих го в единият магазин и го нямаше, а в другия го взех с 30% намаление  Heart Eyes

# 89
  • София
Уникално вкусен е. Дано не изчезне!

Аз не разбрах дали е добре да напиша кои неща харесваме вкъщи и кои не?

Общи условия

Активация на акаунт