::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 507
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 570
Аз взех от трите царевички. Идеално ме устройват за салата, стандартните са ми големи и трябва да ги деля за две салати. Относно вкуса - хубава е , приятно сладка.

Много съм разочарована от един джегинс от преди месец примерно, когато пуснаха и якетата . Ластиците на корема се отпуснаха ужасно, смъква ми се постоянно, отделно плата стана на топчета все едно съм го носила 1 година, а е обуван 3-4 пъти. За сметка на това дълбоките гащи са супер. Много са ми любими, на следващо зареждане ще си взема пак. Поларените домашни комплекти, които си взехме и двамата с мъжа ми също за сега се държат добре след пране, много си ги носим и двамата.

# 571
Ох, за съжаление всички останали вкъщи, освен мен цапат много покривките ooooh!  Mr. Green В този смисъл не знам дали е по-удачен белият цвят или бордото Mr. Green Бялото може да се избелва уж... Laughing
Моята беше бордо, с бялото не ми се рискуваше  Laughing
Не зная дали и как, би могло да се избели тази изкуствена материя Thinking

# 572
  • Казанлък
Спанака с ориз е доста гаден. За мен която обичам зелении не го понесох и го хвърлих.

# 573
  • софия
Момичета преди си взимах едни малки буркани с кисели краставички с мед .Бяха три вида.Сега няма такива .Също и едни кръгли рържени крутони.

# 574
Мерси за мненията за спанака с ориз- ще погледна как точно е овкусен преди да преценя дали ще купувам. Peace
Не знаех, че има накълцан спанак който е замразен на порции Simple Smile Преди години ми беше много удобен замразеният пюриран спанак на порции.
Дидка, при -10, -15 градуса ежедневно якето с котенцата сигурно не е достатъчно. Grinning Но дъщеря ми при до 5-6 градуса се чувства ок обикновено и без плетена блуза отдолу- обаче пък зимната и шапка е много топлеща, с козина Mr. Green . Но можеха да са по-дългички, това ми беше единствената забележка когато го купувах якето...
Леми,
Скрит текст:
открих в БГ един препарат за петна- Перилис Спот. Досега ми е изпрал всички "нови" петна, а тези които са от по-отдавна в най-лошия случай остават почти незабележими. С петна от мазно (нови и стари) се справя доста добре Simple Smile - това ми бяха най-трудните петна за изпиране от детските дрешки. На изкуствена материя все си мисля, че петната не хващат чак толкова добре.... newsm78

# 575
Подкрепям мнението за детските якета, че са тънки и къси за зимата.
Аз по назад питах за пилинга за дрехи и мислех да си купя на следващо ходене, но бяха ги прибрали при следващото ми ходене. Въпроса ми е някъде в София дали има такъв пилинг за дрехи, че ми трябва.

# 576
  • In transit
Замразения спанак на порции много го обичам. Откакто го открих, пресен почти не ползвам. Готов измит, изчистен и нарязан, какво по-хубаво.
Снощи яйцата в Лидл бяха на 2,49лв за М и 2,79лв за Л.

# 577
Подкрепям мнението за детските якета, че са тънки и къси за зимата.
Аз по назад питах за пилинга за дрехи и мислех да си купя на следващо ходене, но бяха ги прибрали при следващото ми ходене. Въпроса ми е някъде в София дали има такъв пилинг за дрехи, че ми трябва.
В магазини НЕМСКИ ЦЕНТЪР има пилинги за дрехи,в момента са на промоция,виждала съм и в Кауфланд Simple Smile

# 578

Снощи яйцата в Лидл бяха на 2,49лв за М и 2,79лв за Л.
И днес са толкова. Имаше доста заредени....само дето ги гледах и щях да вземам и вкъщи се оказа, че не съм сложила в количката...Rolling Eyes
Иначе забърсах два карфиола...
Да подшушна...в К авокадото е на 1.29 лв...

# 579
  • In transit
Пък аз да подшушна на феновете на крем брюле, че в К ще има от понеделник до края на празниците БИ трябвало.

# 580
Аз изневерих и на Миудето от Лидл и сега ми е маааалко гузно. Заредих Санитекс 40 бройки от К.😨

# 581
  • In transit
Ау Тета, ще ти намалят % в Лидл щЪ знаЙш!

# 582
Мдам....ама нека има за вас...😆

# 583
  • Пловдив
Някъде в Пловдив да сте виждали от памучните сутиени, които са два броя в опаковка?
Днес търсих в два магазина, но нямаше...

# 584
Долче, не знам за кой спанак питаш..аз взимам(и съм доволна) от замразения в картонени кутии Peace

Момичета преди си взимах едни малки буркани с кисели краставички с мед .Бяха три вида.Сега няма такива .Също и едни кръгли рържени крутони.

Аз бях фен на лютите от същата серия, но уви спряха вноса Tired
Крутоните за които пишеш, също ги харесваме, но не съм забелязала, че и те са липсващи вече..жалко Tired

Общи условия

Активация на акаунт