::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 476
  • 1 591
  •   2
Отговори
# 585
Не знаех, че има и спанак в кутии Rolling Eyes newsm78 Днес гледах спанака- не видях накълцан на порции, само пюриран (замразен на "тухла"- една цяла опаковка само за крем супа мога да я оползотворя) и замразен на порции, ама не е накълцан....и май това беше. newsm78
Сложили са в отдалечена витрина микс от броколи, карфиол и моркови- и ми е странно защо още е там като вече не е намален на 1,09. newsm78
Купих си от черните туники (рошавите Mr. Green ) и сега се чудя къде да ходя да я сменям за по-малък номер- моята е Л, ама май съм за М или С лидълска туника hahaha  Joy Всичките ми лидълски пуловери-туники са М размер като и С-ката ми е ставала newsm78 А тази туника сега има и разтегливост.

# 586
  • shumen
Крутоните и аз днеска ги търсих и не ги намерих.

# 587
  • In transit
Долче,ако мен визираш за накълцания спанак, аз го правя на супа и седи като нарязан вътре, не на цели листа. Може да са по дребни листата, не знам, но никога не го режа допълнително. А най-важното за мен, че никога досега не ми е хрупал да не е измит хубаво.

# 588
  • Пловдив
На плакат видях двоен гофретник...май някой търсеше.

# 589
  • София
Момичета преди си взимах едни малки буркани с кисели краставички с мед .Бяха три вида.Сега няма такива .Също и едни кръгли рържени крутони.

Краставичките ги има в Кауфланд.

# 590
  • София
Долче, аз похвалих спанака с ориз. Вкъщи много го обичаме. Приготвям го много лесно. Слагам малко сол и черен пипер, изстисквам един лимон и сипвам повечко зехтин. За няма и 20 мин.е готов. В тава във фурната. Бързо и лесно е.
Другият ни любим спанак е бързо замразеният на кубчета. Той е неовкусен и с него готвя.
Пюрираният в картонена кутия не го харесваме изобщо.
А пресният го правя на салата.

Дали вече пуснаха пижамите и дали са хубави, че искам да купувам на всички вкъщи?

# 591
Долче, ще го имам предвид този препарат за петна, до сега ползвах на Сано, но имам чувството, че го поразвалиха.

# 592
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не, не е вярно!  Peace
Скрит текст:
Има си начин точно да се превърне в пясък, когато нямам си го приготвям сама. Поставя се в блендер и на принципа на СТОП-СТАРТ бутона се превръща в разкошен пясък. Затова не ми е драма ако не пуснат , а аз много ползвам бадемово брашно за сладкиши по време на Коледа.

Ами браво. При мен не става точно на брашно и не  мога да го ползвам например за френски макарони.

# 593
  • софия
Aisha благодаря ,аз открих днес в Хит и крутоните в киня опаковка са.

# 594
  • Бургас
На мен  спанакът на порции ми идва доста едро нарязан и дребосът не се кефи много. Пюрираният на тухла също не е по наш вкус и затова взимам на Бондюел или на билската марка - хем на дозички, хем ситничко накълцан, без да е смлян Simple Smile

При нас макаронения щанд беше почти празен днес, а бях тръгнала за кус-кус да зареждам, че харесваме лидълския :/ Греда, както се казва, и ще чакаме я нови опаковки, я нови цени, я и двете...

"Записах" се и аз с патица намалена и я уважихме по една рецепта на Джейми Оливър - добре се получи Wink

За дънки не се класирах този път, тъй като минах "чак" следобед и бяха останали 3-4 бройки като за гърчави манекенки Grinning Ще го преживея де Simple Smile

# 595
  • Плевен
Аз от тези дънки не посмях да купя. Разбрах, че не отговаряли много на номерата. Купих преди няколко седмици от онези с високата талия. Там проблем няма.

# 596
  • оттам, откъдето започва България
Долче, ще го имам предвид този препарат за петна, до сега ползвах на Сано, но имам чувството, че го поразвалиха.

Lemy, пробвай петната и с Тест гел, ето този: https://www.google.bg/search?q=%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82+%D0%B3%D … rc=GhL2skv7DSurcM:.При мен действа много добре на мазни петна.

Днес реших да си купя от промоционалното кафе Нова Бразилия, но естествено - нямаше. Жалко, това наистина ме отказва да ходя в този магазин.

# 597
Влизам в темата с въпрос. Рядко пазарувам в Лидъл и не познавам правилата на магазина.
Купих си стъклочистачка в гаранция е, но батерията започна да държи много малко. Уважават ли такава претенция, всъщност трябва ли да се аргументирам защо правя рекламация?

# 598
На първа страица пише. Ако не е минал месец, я върни без обяснения

# 599
Няма нужда от обяснения. Занеси я в магазина,от там ще я препратят в сервиза за ремонт.
Скоро носих кафе машина...нищо не са ме питали, в протокола записаха просто "Не работи"...

Общи условия

Активация на акаунт