::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 375
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
От 100 години днес се наканих и посетих Лидл. Simple Smile Купих си робота за почистване Dirt Devil /имаше много роботи/;
 парочистачка, балсамовия оцет на Deluxe, сметановия ликьор на Deluve, сушени плодове в шоколад / много са вкусни!/, подправка за кафе, бисквитения крем, малко тестени изделия на Deluxe и безглутенови, хляб със семена / бях забравила колко е хубав! Simple Smile/.....Засега толкова. За планетарния миксер ми казаха да следя брошурата, не знаели кога ще го пускат пак.

Присъединявам се към ateto и Goldie  относно атмосфертата във темата. Sad   Peace

# 1 036
Вижте, за темата....оня ден обсъждахме подробно робота. Хората казаха как се ползва, къде се качва и как се връща. Всичко. След ден пак въпрос за робота. Пак посочих линкове. И днес пак въпрос. Безумно и идиотско.....според мен.

Когато влизам в темата за Кауфланд, да питам за продукт, се връщам  да чета минимум от деня, в който им излиза новата брошура, че и малко назад - да видя коментарите за продуктите от новата промоция. Тогава питам...

# 1 037

Лъки, ти да се въздържиш ли от покупка....аз ще ти разказвам само как мирише, ти шЪ си представяш...по-безвредно ще е тъй...
Това го правих с бисквитения крем, дето казаха че е пълен с вредни неща... hahaha свещите няма да ги ям, така че ще взема, може и за свеки да купя. Mr. Green

# 1 038
  • Перник
В събота си купих спанак - пресен. За пръв път взимам и съм много доволна - чистичък, няма корени и изгнили листа, като този, който купувам от кварталния "Плод и зеленчук". Купих си и чая с круши и карамел, но още не съм го пробвала. Подозирам, че ще е твърде сладък за моя вкус...

# 1 039
  • Варна
Лидл имат ли практика да доставят на адрес, занесени уреди за поправка?

Скрит текст:
В самият прококол, който подписвате в магазина при оставянето на уреда, има опция Доставка на адрес. Мен дори момичето ми каза да отбележа точно него. Обясни обаче, че ако не намерят никого на адреса, тъй като обичайно денем сме на работа, носят пратката в магазина. Като се замисля обаче, не вярвам куриерите изобщо да ходят на адрес....струва ми се, че направо в магазина ги стоварват.

Ако държиш на адрес, се обади на нац.им телефон или им пиши мейл, да попиташ кой е куриер, и съответно да ти пуснат номер на товарителницата, когато пратката тръгне към теб. За да можеш да си я следиш и да видиш дали изобщо идват до адрес.

Друг вариант е да комуникираш директно със сервиза.

Новата свеш с аромат на боровинки и канела е страхотна.
Не разчитайте да останат свещи, бързо се разграбват. Днес има, защото е първи ден. Миналата година търсих допълнително, но вече не заредиха....
На нас, на самия протокол пише, че ще е доставка до вкъщи, а и управителят каза, че ще ни го доставят вкъщи, като щели да ни звъннат от скрит номер. Каза и че няма да го ремонтират, много рядко някой се занимавал с това, а ще ни пратят нов или ще ни върнат парите. И затова ми стана малко странно как процедират, т.к. досега не съм давала за рекламация нищо.

# 1 040
Взех пици - Вегетариана (някой ме изкуши за нея, като спомена, че има люта чушка  Laughing) и Маргарита, която опитах - хареса ми Hug

# 1 041
За доставката - никой не ми е звънял от куриерска фирма, нито е имало оставено съобщние на входа на дома ми или на входната ми врата . Едва ли ходят до адрес, независимо какво сте отбелязали в протокола.

Освен това при връщането на отремонтирания уред,  отново се подписва същият протокол - в два екземпляра-за вас и за лидл, така че това става в магазина.

Нито съм чула за 5-6 години някой тук да напише, че му е доставено до домашен адрес!

# 1 042
Точно затова спрях да чета темата. Големи подстрекателки сте.... Но не мога да отрека, че покрай темата се сдобих с най-добрата ми покупка - четката за изправяне на коса Heart
онази от комплекта с многото приставки ли?

Този модел: https://img01-olxbg.akamaized.net/img-olxbg/119093915_4_585x461_ … l-elektronika.jpg
Откак я имам, не съм пипавала пресата за коса. Четката ми се струва по-щадяща. Освен това ми придава обем и не става кльопнала като с преса Simple Smile Направо се замислям да взема още една, ако пуснат пак Grinning

# 1 043
А цената?  Heart Eyes

# 1 044
  • Пловдив
Точно затова спрях да чета темата. Големи подстрекателки сте.... Но не мога да отрека, че покрай темата се сдобих с най-добрата ми покупка - четката за изправяне на коса Heart
онази от комплекта с многото приставки ли?

Този модел: https://img01-olxbg.akamaized.net/img-olxbg/119093915_4_585x461_ … l-elektronika.jpg
Откак я имам, не съм пипавала пресата за коса. Четката ми се струва по-щадяща. Освен това ми придава обем и не става кльопнала като с преса Simple Smile Направо се замислям да взема още една, ако пуснат пак Grinning
брей...чак не ми се вярва... Grinning

# 1 045
Не помня точно, май беше около 39 лева Thinking

# 1 046
Извинявам се, последен въпрос - има ли регулиране на температурата и от-до колко градуса? Пари ли ти на главата, и на суха или мокра коса..леле, прекалих  ooooh!

# 1 047
Още нямам отговор са състава на свещите  newsm78 Crossing Arms Нито обаждане...

Ще ме карат да се набутам и аз да им звънна... Twisted Evil

# 1 048
Да препоръчате Лютеничка от Лидл?

# 1 049
Chira едросляманата май се харесва....

Общи условия

Активация на акаунт