::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 251
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 1 155
Момичета..може и да има някъде. Но някой търсеше днес и питаше къде има, та за това се пошегувах...

Та потърсете, ако сериозно го искате...

# 1 156
  • София
В немския Амазон има роботчета в изобилие. Сега, в петък ще са намалени, ако все пак държите на подаръка.

# 1 157
  • София
В немския Амазон има роботчета в изобилие. Сега, в петък ще са намалени, ако все пак държите на подаръка.

Благодаря, Aisha, но чак през Амазон... не , не става. Друго ще измисля, а може и да пуснат.

# 1 158
  • софия

Благодаря, Aisha, но чак през Амазон... не , не става. Друго ще измисля, а може и да пуснат.
Еднаж в година пускат. Аз бих си взела с майка за зареждане от Амазон. Като капне от умора от работа сам отива да се зарежда. Ти само чистиш контейнерчето и четките от време на време.

# 1 159
  • София
Къде в София има останали чаши от порцелановите със силиконов капак. Аз ходих да върна моята заради срязания капак, но бяха свършили в близкия ми магазин.
лидл на Оряхово/сливница
имаше доста

# 1 160
  • до най-прекрасния мъж
Каните за чай не ми харесаха. Много са леки и цедката е пластмасова. За 20 лв си ги представях по-солидни. Каната на ток е хубава, но 30 лв не бих дала.
При нас имаше много чаши със силиконов капак, но капакът не е измислен и пада лесно. Иначе, чашите са хубави. Взех една малка коледна свещ в чашка - ванилия, ухае страхотно.

# 1 161
  • shumen
Кинетичния пясък и моето дете не го хареса.Сега ме е замрънкал за печати обаче и в Четвъртък,ако успея ще отида да му взема.

# 1 162
  • София
Пробвах пиците със шунка и салам , мъжа беше скептичен , но ги сгъна почти и двете , харесаха ми , но нищо особено не бяха. Мисля да пробвам и зеленчуковата . Заредих се и с мюслито , доста добре изглежда , няма много овесени ядки. Ще мина да взема и с шоколад утре , че не го бях пробвала и не смеех. Много бях навита на чашките , но бяха свършили в лидъля до нас, но щом не им е със здрав захват капака , май ще се откажа да ги търся. Взех и два от сосовете за чипс и тортила чипс , ще кажа мнение когато ги пробваме , а мъжа забърса едно уиски с чашки , така че съм доволна.

Последна редакция: вт, 21 ное 2017, 22:35 от paranoir

# 1 163
На въпроса за робота вече са отговорили, аз го оставям да работи докато му падне батерията.. не знам дали е редно, дано не прецакам батерията така. Щеше да е удобно, ако можеше да прецени кога е изчистено и да  спре, но за тези пари толкова. Grinning
И аз се отказах от порцелановите чаши, заради капачката, никаква работа няма да върши.
Мнение за фигурките за украса за елха, в които може да се поставят снимки ? Не видях на етикета да пише от какво са, предполагам пластмаса, но все пак.

# 1 164
Кафето ако е това в буренцата е хубаво. Пили сме с синия и червения надпис. Имат разлика - харесвам повече червеното. Зеления не сме пробвали.
Алекс похвали Био кафето и ще купя като свърша запасите.
Купих Сладки картофи аз.
Някой знае ли от кога пускат селекцията продукти по наши рецепти? Заплюх Сладко от люти чушки. Снощи гледах рекламата.

# 1 165
  • София
Интересно ми е има ли участавщи в тази кампания мами ?

# 1 166
Играчките за снимки на мен много ми харесват. Пластмасови са, миналата година взех два комплекта и тази също Simple Smile

# 1 167
Благодаря за отговорите за робота.
Подведе ме моя позната, която го ползва от година и твърди, че роботчето чисти една стая около 2 часа и като приключи писука 😨😨😨 И тъй като на мен ми ае стори невероятно странно и абсурдно, та реших да питам и вас 😀
В крайна сметка аз за 1 час изчистих спалня, хол и коридор. Затварях го в стаите. Тих е. Със сигурност не заменя чистенето с прахосмукачка Simple Smile

# 1 168
На 11.11. бях на косъм да поръчам робот от АлиЕкспрес за около 160$ с функция моп. Без моп има и по-евтини. Убиват се да ги купуват и са много доволни. Аз без малко да се самонавия, но за сега тази идея отлежава във времето. А и от китай няма гаранция. Със здраве да си ги ползвате и да си мързелувате Wink

# 1 169
На 11.11. бях на косъм да поръчам робот от АлиЕкспрес за около 160$ с функция моп. Без моп има и по-евтини. Убиват се да ги купуват и са много доволни. Аз без малко да се самонавия, но за сега тази идея отлежава във времето. А и от китай няма гаранция. Със здраве да си ги ползвате и да си мързелувате Wink
Малко спам от мен Simple Smile. Аз имам китайче от няколко месеца (доставено от Германия обаче). Под 300 лв. ми излезе. За около 30 минути чисти стая около 20 кв.м., но сме с много мебели, които заобикаля - спалня, гардероб, скрин,  бебешка кошара и т.н. С коридора, кухнята и хола се справя за още около 30-40. Сам се прибира на станцията като му падне батерията, но досега се е случвало само веднъж. Обикновено като почисти го насочвам да се прибира. Докато чисти, аз успявам да свърша някоя друга задача. А стандартна прахосмукачка пускам веднъж в седмицата (че и по-рядко).

Общи условия

Активация на акаунт