::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 251
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 1 170
Благодаря на всички за отзивите за роботчето. Peace

# 1 171
На 11.11. бях на косъм да поръчам робот от АлиЕкспрес за около 160$ с функция моп. Без моп има и по-евтини. Убиват се да ги купуват и са много доволни. Аз без малко да се самонавия, но за сега тази идея отлежава във времето.
И аз така, оставих да отлежи. Иначе четох, четох коментарите в групата за Али за едни намалени на 160, хората и клипчета бяха качили.

# 1 172
Мярнах тази сутрин и отделна тема за роботчетата в "Дом" някъде ...

# 1 173
Добро утро, дами!
Отдавна ми трябваше порцеланова чаша с капаче за колата и вчера взех една на звездички.  Heart Eyes И аз бях крайно скептично настроена, заради лигавия силикон, но днес, като за първо ползване, се държа съвсем добре. Дано да е така и за в бъдеще, че си я харесах много чашата.  Simple Smile
Исках още преди 2-3 седмици да пиша, че се разочаровах от испанските шоколадови трюфели, дето бяха по 3 лв. опаковката. Ами, добра цена, голямо количество, НО... нямат нищо общо с белгийските трюфели - твърди едни такива... а бе, съвсем обикновен шоколад.
И за още едно разочарование да споделя - развали ни се машинката за пуканки. Десетина пъти е ползвана сигурно. И понеже е купувана от шатра, ми отказаха ремонт. Добре, ама като я купувах, всички касиерки твърдяха, че гаранция на електроуредите има. Tired Не ми е за парите, това е ясно. Пък и не съм искала подмяна, а ремонт, ама нейсе...
За урок ще ми е, а и вие си имайте едно на ум с покупката на електроуреди от шатрите.

# 1 174
  • Асеновград
Добро утро, дами!
Отдавна ми трябваше порцеланова чаша с капаче за колата и вчера взех една на звездички.  Heart Eyes И аз бях крайно скептично настроена, заради лигавия силикон, но днес, като за първо ползване, се държа съвсем добре. Дано да е така и за в бъдеще, че си я харесах много чашата.  Simple Smile
Исках още преди 2-3 седмици да пиша, че се разочаровах от испанските шоколадови трюфели, дето бяха по 3 лв. опаковката. Ами, добра цена, голямо количество, НО... нямат нищо общо с белгийските трюфели - твърди едни такива... а бе, съвсем обикновен шоколад.
И за още едно разочарование да споделя - развали ни се машинката за пуканки. Десетина пъти е ползвана сигурно. И понеже е купувана от шатра, ми отказаха ремонт. Добре, ама като я купувах, всички касиерки твърдяха, че гаранция на електроуредите има. Tired Не ми е за парите, това е ясно. Пък и не съм искала подмяна, а ремонт, ама нейсе...
За урок ще ми е, а и вие си имайте едно на ум с покупката на електроуреди от шатрите.
Магазина ли отказаха ремонта или от централата на Лидл? Нямам купувани ел. уреди от шатра, но за всичко купувано са ми казвали че има гаранция, единствено предупреждават че стока не се връща в смисъл не връщат пари а трябва да купиш нещо друго за същата стойност.  Съвета ми е да звъннеш на нац. телефон и да попиташ тях ако не си звънила.Преди време и мен ме отрязаха за сервиз на уред купен в чужбина, но след разговор със нац. телефон се оказа,че гаранцията важи навсякъде в системата на Лидл, и си ми замениха уреда тук.Дори могат да върнат сумата ако не са в състояние да го отремонтират ( от Бушона с които разговарях , споменаха че не ремонтират а направо заменят)

# 1 175
В магазина ли ти отказаха? Ако е така, бих им писала мейл...
Гаранционна карта нали си има. Може и директно в сервиза да я занесеш, ако си от София. Адрес има или на първа страница, или в сайта на Лидл. Peace

# 1 176
Някой пробвал ли е саламите от дивечовото месо свинско и еленско от делукс серията?

# 1 177
Не съм пробвала Саламите от дивеч, но снощи купувах един Английски бекон - Ново в асортимента и е хубав. Точно като за англо-американска закуска с яйца. Аз ползвах за гювечета предварително запечен на тиган. Много е вкусно.

# 1 178
Не съм пробвала Саламите от дивеч, но снощи купувах един Английски бекон - Ново в асортимента и е хубав. Точно като за англо-американска закуска с яйца. Аз ползвах за гювечета предварително запечен на тиган. Много е вкусно.
Нарязан ли е или е като този на Пикок на големи парчета?

# 1 179
На слайсове е бекона. 300 гр опаковката за 4.49 лв

# 1 180
Някой пробвал ли е саламите от дивечовото месо свинско и еленско от делукс серията?
Пробвала съм го. Салам като салам, хареса ми. Peace Пак бих си купила.

# 1 181
Благодаря за съветите, момичета.  bouquet
От магазина управителят ме отряза за електроуреда. Аз се ядосах и метнах касовия бон на боклука. После се сетих, че можеше да се оплача на мейла. Нищо де, пак ще пусна едно оплакване до централата, да си обучават управителите поне.  Twisted Evil

# 1 182
  • Плевен
И на мен ми хареса бекона.

# 1 183
Много странно, аз днес върнах парочистчката без проблеми. Казах, че е много лошо качество и не ме кефи.

# 1 184
  • София
Много странно, аз днес върнах парочистчката без проблеми. Казах, че е много лошо качество и не ме кефи.

Какъв беше проблема с парочистачката? И аз си взех, но в събота ще я тествам.

Общи условия

Активация на акаунт