::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 097
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 1 440
  • shumen
Аз имам от техните апрески и са супер.Ако сега се добера пак ще си взема.

# 1 441
  • have faith and be patient ..
за дървените играчки - по мои спомени миналата година от големите комплекти- писти ,влакове и какво беше още само едно беше без задлижваща се кола ,моето -с високите части като мост , всички други са били със .. а малката иска да си вози патетата на влака ,но уви Simple Smile  но ще чакам да видя ще изкарат ли нещо друго , понеже вчера  видях линейки , полицейски коли комплект и други по 2 и се чудех няма ли някой с батарейка , но нямах време да разглеждам ич

# 1 442
Вчера си купих пуловера с коледен мотив и много му се зарадвах, но се оказа, че  има разминаване в размерите от етикета. Взех М, но ще трябва да го връщам, че ми е голям. Кой от номерата е по-голям S или HS??

# 1 443
S, XS e най-малък

# 1 444
  • Пловдив
Вчера си купих пуловера с коледен мотив и много му се зарадвах, но се оказа, че  има разминаване в размерите от етикета. Взех М, но ще трябва да го връщам, че ми е голям. Кой от номерата е по-голям S или HS??
а като материя как е?

# 1 445
  • Варна
Вчера отворих детските пуловери - ами от светлосивия 110-116 беше доста по-голям от същия размер червен. Така че може и в самите модели да има разминаване. Не се научиха поне размерите да спазват, егати.

# 1 446
Някаква изкуствена е материята. Аз не харесвам такава, как се носи, с тънкка памучна отдолу  Rolling Eyes . Предпочитам да е естествена. Имаше и осезаема разлика в дебелината на детските Peace

# 1 447
  • Пловдив
Аз за дамските питах...

# 1 448
Защо не оглеждате на място - големина, материя? След като се сгъне и прибере внимателно в кутията след това, какъв е проблема?

Яйца от тези по 10 броя отново нямаше. Една гърла смутолеви нещо, уж щеше да проверява - ама дали пристигнали не знаела, скри се зад вратата и не излезе повече Rolling Eyes Миналият път на касата ми каза момичето, че има, но са в склада още /това към 9 ч. и нещо/, даже предложи да скочи и да ми извади, но отказах...сега вероятно пак си стоят в склада, че да купуваме от скъпите...

Маслини също нямаше, рафта празен стои...защо не зареждат тия хора...аман.

С две думи- нямам думи, ядосах се на ранина.... Neutral Face

Дамските пуловери са леко лигави-на мен на памучни ми приличат, но те не топлят по принцип, на мен поне ми държат студено. А и за 22 лв. не са нещо особено. Ей го в ХМ на намалението имаше на същата цена къде къде по-сносни и дебелшки ... Laughing

# 1 449
  • София
Изглежда или Лидълската номерация се разминава с нашенската, или така сме свикнали с китайската номерация, че всичко ни се струва по-голямо.
Нали същото беше с пижамите и с гащите. Аз вече от всичко взимам по 1 размер надолу.
Чудех се и аз дали да не спретна цялото домочадие с коледни пуловери, но тази седмица не ми се ходи в снега и ще ида да ги видя чак към петък-събота, когато го дават по-топло времето.
Тета, в НМ има ли с празнични мотиви?

# 1 450
  • In transit
Тета, в Била са на 2,19лв за 10бр. Л размер(до утре). Нормалните тяхна марка са на 2,49лв и винаги има. Лидл нещо не успявят да си нормализират доставките в последно време с яйцата и ме изгубиха.

# 1 451
Лидл е единственият магазин, от който мога спокойно да си купя размер С (ес)(по принцип съм М или Л). Предполагам, че обикновените им дрехи са правени като за германки, които май са доста едри каки (ако съдя от "красавиците" във филмите по Розамунде Пилхер).
Вчера ходих да пазарувам, но взех само обикновените неща. Видях реклама във Фб на още дрехи от колекцията на Хайди Клум - този път празнично издание. Нещо не ми харесаха - брокат, космати пуловери и пайети...

# 1 452
Скрит текст:
Вчера имаше до 70% намаление и БД, та един пуловер излизаше на 17.99 лв с надпис "Мери кристмас" на врата. Днес май е само БД..не съм влизала още.

Мики, взех от тези със селен, те излизат на 33 ст., не е голяма разликата.Взех и пъдпъдъчи и намален на 30% хърватски бекон. Сега ще го дегустирам, да видя защо е намален - да не е нещо оставян извън витрината, иначе срока му е до началото на декември, вероятно за това е намален, но няма кой да го бави до тогава.

# 1 453
  • Варна
Аз за дамските питах...
Същата е материята. Изкуствена някаква.

# 1 454
  • София
Момичета, пускаха ли тази година детски апрески? Много ще ме е яд ако съм ги изпуснала...

Общи условия

Активация на акаунт