Време е за ИКЕА! - Тема 24

• 136 002
  • 787
  •   1
Отговори
# 60
# 61
благодаря

# 62
  • Варна
Тази седмица 20% отстъпка за свещи и свещници http://www.ikea.bg/home/offers/candles/

# 63
Здравейте. Случайно някой да има кожен диван kivik? Интересуваме как е самата кожа като качество и издържливост. Струва ми се подозрително евтин.

# 64
Здравейте! Умуваме в момента кабинет-библиотеката. Иска ми се едната цяла стена да я направим на библиотека (BILLY вероятно), но нещо не мога да го измисля как да се случи, защото вратата се затваря към нея, + радиаторът е разположен там. Някой знае ли дали в магазина има консултанти, които биха могли да ми помогнат и евентуално да го визуализираме? Търсих програми, с които да го направя сама, но ударих на камък.

# 65
Заредени ли са коледните артикули в Икеа вече? И дали ще ги има онлайн?

# 66
Заредени ли са коледните артикули в Икеа вече? И дали ще ги има онлайн?
Ефектът
Зареждат в момента, н все още не се продават. Може би др. седмица...

# 67
  • в света на неограничените измерения
Искам да питам момичетата, които  скоро си купиха дивани, а и всички които са запознати.
Разбрах, че идват опаковани на части в кашони. Така ли е?

Колко горе-долу са големи и могат ли да се видят някъде размерите им.

Няма никой в апартамента, за който е дивана и не знам по кое време ще го докарат.
Та дали не може да си го транспортираме сами.

# 68
В сайта си пише колко опаковки са и колко е голяма всяка.

# 69
Можете да транспортират е само, не е задължително да ползвате транспорт. Размерите и килограмите на кашоните ги виж онлайн, на самата страница на Икеа

# 70
В сайта си пише колко опаковки са и колко е голяма всяка.

Моля те, дай някакъв пример за произволен диван. Гледах, пулих се, но не го намерих.

# 71
Сега погледнах, че не е за всеки модел. Много странно, защо само на някои е написано. Теб кой те интересува? Ето ти за Kivik: http://www.ikea.bg/living-room/Sofas-and-armchairs/Leather-sofas … ik-3999/00198591/

# 72
Ако в българския сайт ги няма размерите - провери в английския.
Ще можете да ги транспортиране, разбира се. Ние два дивана от Букурещ до София си домъкнахме Joy

# 73
В немския също ги има. Ние трябваше да прекараме това чудовище и нямаше начин да влезе в колата. http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/S59193662/ Трябва да си прецените според колата.

# 74
Този karlstad сме избрали за едно жилище, което ще се дава под наем.
Но наистина няма размерите на кашоните.

Ами ще го купим и ще видим на живо как са кашоните и дали могат да влезнат в кола. За по-сигурно ще отидем и с двете коли.
Ако не влизат с техен транспорт.
Благодаря!

П.П. Сега ще видя в немския или английския сайт може да ги има. Чудна идея.

Общи условия

Активация на акаунт