Време е за ИКЕА! - Тема 24

• 136 029
  • 787
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • При елфите ...
Пак да попитам... цветът на пердетата е бяло като бяло... не ванилия, не тоник или други нюанси.... класическо бяло (поне така го виждам на картинката)?!?

https://www.ikea.bg/textiles/Curtains-and-blinds/Curtains/lejong … p-65804/80374608/

# 692
Не са снежно бели, а точно като на снимката.
Исках да разгледам ученически бюра, но нещо не ги откривам на сайта

# 693
  • При елфите ...
...
Благодаря!

# 694
Исках да разгледам ученически бюра, но нещо не ги откривам на сайта
Напиши в търсене на сайта бюро и излизат. Линка не се отваря, като го сложа тук.

# 695
Момичета, търся икейските възглавници, които са 80х80, но най-голямото, което виждам в БГ сайта е 50х60. Дали се предлагат в БГ с размер 80х80?

# 696
Момичета, днес бях в ИКЕА и видях тези колички, за съжаление не съм снимала етикета.
Някой знае ли как се казват, че с мъжа ми искаме да видим размерите, ще ни пасне чудесно в едно ъгълче.
Скрит текст:

# 697
  • ENGLAND
Кайлис, мисля, че са спряни от производство. При нас, в Бирмингамската Икея, от същата серия неща са на разпродажба, а тези масички преди известно време бяха също в баргин корнера. В събота съм на работа в Икеа и ако искаш ще питам, но ако ги харесвате бягайте към Икея да си я купите.

# 698
Благодаря, ще отидем.

# 699
Момичета, днес бях в ИКЕА и видях тези колички, за съжаление не съм снимала етикета.
Някой знае ли как се казват, че с мъжа ми искаме да видим размерите, ще ни пасне чудесно в едно ъгълче.
Водят се: IKEA PS 2017
Размери: 69 x 40 cm
https://www.ikea.com/kr/en/catalog/products/60334067/

# 700
  • София
От детските серии масички и столчета Mammut или Kritter бихте препоръчали? Моля за мнения и за двете.

# 701
  • ENGLAND
От детските серии масички и столчета Mammut или Kritter бихте препоръчали? Моля за мнения и за двете.

Определено  Kritter, имаме столчето в къщи от повече от 10 години, не е мръднало, сега даже саз се качвам на него да свалям неща от високо. Мамута имаме в креша на Икеа, децата непрекъснато падат от столчетата. масите се клатят, много нестабилни. Наскоро смениха масите с други, дървени, сега чакаме и столовете да махнат.

# 702
  • Бургас
Изненадана съм, защото у дома имаме масичка и столче Мамут и съм много доволна пък аз. Много тормоз понасят от младежа, но са в чудесно състояние. Столчето редовно го ползвам и да седя на него и да се качвам за да свалям неща, а не съм хич от слабичките. Дребосът не е падал ни веднъж при все че усилено се е опитвал Simple Smile Цапани са с какво ли не и въпреки това се чистят и са си ОК. Стабилни са и двете неща вече 4-5 години май.

# 703
Момичета, търся икейските възглавници, които са 80х80, но най-голямото, което виждам в БГ сайта е 50х60. Дали се предлагат в БГ с размер 80х80?

Здравей,

Купих преди време възглавници 70Х 80 от Jysk.
Не намерих в Икеа с такъв размер.

# 704

Здравей,

Купих преди време възглавници 70Х 80 от Jysk.
Не намерих в Икеа с такъв размер.

Много ти благодаря, не знам защо хич не ми мина през ума да погледна в Юск! Ох, много съм тъпичка. Онзи ден взех от ИКЕА най-големите които намерих - 65х65, но ми идват малко малки. А сега в Юск има страхотно намаление на възглавници точно... Много ме е яд. Иначе отворих немския сайт на ИКЕА - там имаше почти само 80х80, не знам защо сме така дискриминирани тук Simple Smile Тези възглавници може на майка да ги дам, ама ако купя сега пък от Юск, то златни ще ми излязат Sad

Общи условия

Активация на акаунт