Време е за ИКЕА! - Тема 24

• 136 029
  • 787
  •   1
Отговори
# 75
Аз не ги намерих там, но тук ги има: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S39132698/ Избираш "Förpackningsdetaljer" под снимките и ти излиза таблица.

# 76
  • в света на неограничените измерения
Много ти благодаря. Нямаше да се сетя да търся при шведите.

Така както гледам са три пакета. Двата ще влезнат със сигурност, третия ще го мъчим, на кантар е.

Набързо прегледах ревютата в английския сайт. Казват, че много трудно се сглобявал.
Ще запиша час да дойде човек да го сглоби. Не можем да си късаме и без това изчерпаните от ремонта нерви.

Много ми бяхте полезни момичета Hug

# 77
  • Beyond the stars
Ние самотраспортирахме Backabro Bowtie Събрахме го в комби, най-дългият кашон беше 170см.
Както са казали момичетата - броят и размерът на кашоните, ако ги няма в Бг сайта, провери в чужбинските.

# 78
Ние сме с Г-образен Фрихетен отскоро - и аз питах за размерите тук, в темата, тъй като не се виждаха и тук ми дадоха линк към сайт на Икеа от друга държава. Нас ни интересуваха и килограмите, за тях май звънях на номера на Икеа тук, в Бг. Както и да е - три кашона, доста дълги, към три метра беше най-дългия, ги возихме на 80км от софийската икеа чрез джип - вързани с 5 броя въжета, на багажник отгоре, на тавана. Иначе трябваше да доплатим 100 лв за доставка до вкъщи. Фрихетен-а се сглобява много лесно, за час и половина го сглоби мъжът ми по нощите, аз гледах клипче в Ютюб и му казвах кое след кое да прави. Grinning

# 79
  • до най-прекрасния мъж
Момичета,  не се притеснявайте за сглобяването на мебелите от Икеа. Във всеки кашон има много подробно упътване под формата на картинки. Ако следвате упътването, просто няма какво да объркате. 

# 80
Всъщност сглобяването на мебели от Икеа е нещо повече от лесно. Приятно и забавно е. Всичко е толкова добре измислено, паснато, описано. Това е може би основната причина за мен да си купувам мебелите от там.

# 81
Ние като си купувахме дивана питахме едно от момчетата на диваните колко са големи кашоните за да си преценим. Успяхме да го натоварим, а сглобяването не е изобщо трудно. Ако сте двама пък съвсем.

# 82
Здравейте. Преди по-малко от година си взехме диван от икеа, калъфката му се сваля и може да се пере-основно за това ми хареса
 BEDDINGE http://m.ikea.bg/living-room/Sofas-and-armchairs/Extra-covers/be … e-56439/70306417/ това е покривалото

Обаче след не много интензивно ползване самият плат се заваля- излизат мъхчета от подплатата му и стават едни бели топчета,много зле изглежда... имате ли опит с някое друго покривало(дори да е друг цвят),не ми се иска да хвърлям чаршаф върху дивана, нали за това търсих покривало, което се пере.... Ако тръгна да шия по поръчка ново покривало как да съм сигурна,че новият плат също няма да се завалява

Имате ли идея как мога да премахна тези топчета, освен ръчно да ги събера,пробвах с ролка за почистване на косми от дрехите,но  няма разлика

Както и как да предпазя от получаване на нови,покривалото е прано 2-3 пъти на 40градуса с течен препарат без омекотител,но топчетата се появиха преди първото пране

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 09:31 от demetra_

# 83
  • Варна
Топченцата се махат с уред за пилинг, става и с обикновена самобръсначка при гладък плат.

# 84
Благодаря!Сдобих се с една такава машинка за 5лв и диванът сега изглежда като нов! Супер сте!

# 85
# 86
Здравейте, мисля тези дни да отскоча до ИКЕА, а майка ми има карта на Пощенска банка. Збаете ли дали би било проблем ако я използвам или на касите гледат и ЛК дали си отговаря?
И също така възстановяват по картата
° сума до 20%500=100лв макс
 или сума
°сума до 20%х100=20лв макс. ?

# 87
Аз съм плащала с картата на мъжа ми и не е имало проблем, даже не гледат какво пише. НО ако има отстъпка може и да гледат. Не мога да Ви отговоря на втория въпрос.

# 88
Редовно плащам с чужди карти, никъде не проверяват. Това си е голям пропуск от тяхна страна.
За възстановяването на сумата - макс.100 лв на транзакция ще връщат.

# 89

Еее, най-накрая! Grinning

Има някои много приятни нещица. Половината ми топки за елха се изпотрошиха през последните години и имам спешна нужда от нови. Фаворит са ми белите "плетени" кашпи за цветя, открай време ги заглеждам.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт