Време е за ИКЕА! - Тема 24

• 136 012
  • 787
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
И аз не разбрах тази промоция с кредитната карта. Има ли ограничение, или не? Мога ли да си поръчам кухня и да получа 20% обратно?

# 91
И аз не разбрах тази промоция с кредитната карта. Има ли ограничение, или не? Мога ли да си поръчам кухня и да получа 20% обратно?
Доколкото разбрах плащат връщат максимум 100лв на транзакция. Тоест, ако можеш да разделиш кухнята на няколко плащания - може, ако не можеш да ги разделиш - 100лв.

# 92
  • Бургас
А тези плащания в един ден мога ли да ги направя?

# 93
  • Варна
Добро утро на всички. Аз имам питане относно възглавниците за сън на ИКЕА. Искам да ги сменя моите, но не съм се спряла на конкретен модел. Какво означава по-висока или по-ниска, колко сантиметра е височината? От кои сте доволни? Мемори пяна или пух?

# 94
А тези плащания в един ден мога ли да ги направя?
Според може даже и на касата да кажеш на различни касови бележки да ти ги пуснат нещата. Няма уточнение никъде, което значи че може на един ден.
Сега се замислям тази промоция за кредитна или за дебитна карта е ?

# 95
Сега се замислям тази промоция за кредитна или за дебитна карта е ?

Само за кредитна е според мен. То ако беше за дебитна, колко му е да си извадиш една. Grinning

# 96
  • София
че те и кредитни раздават лесно  Rolling Eyes

# 97
За кредитна карта е само промоцията.

# 98
  • Бургас
Кредитна, на Пощенска банка.

# 99
  • София

Еее, най-накрая! Grinning

Има някои много приятни нещица. Половината ми топки за елха се изпотрошиха през последните години и имам спешна нужда от нови. Фаворит са ми белите "плетени" кашпи за цветя, открай време ги заглеждам.  Heart Eyes
Да, но за кашпите пише, че не са налични в магазина.  Sad

# 100
  • София
Добре де, друго да питам, ако купя ваучер за подарък, за 100 лева, ще платя 80 лева, така ли?
С кредитна карта, на Пощенска разбира се. Хъм?

# 101
  • София
Здравейте,
имам един такъв въпрос (че скоро не ми се очертава да стигна до икеа, а ан картинки нищо не личи)
Който е купувал иизбирал мека мебел от икеа, интересуват ме предимно разтегаемите дивани -  ъглови, неъглови, кресла, лежанки и всякакъв вид, кои са най-меки и удобни при сядане? Никак не съм обръщала до сега внимание на моделите, някои са ми били като  пейки твърди, други много комфортни, но не мога да възпроизведа по спомени конкретно.

# 102
Здравейте,
имам един такъв въпрос (че скоро не ми се очертава да стигна до икеа, а ан картинки нищо не личи)
Който е купувал иизбирал мека мебел от икеа, интересуват ме предимно разтегаемите дивани -  ъглови, неъглови, кресла, лежанки и всякакъв вид, кои са най-меки и удобни при сядане? Никак не съм обръщала до сега внимание на моделите, някои са ми били като  пейки твърди, други много комфортни, но не мога да възпроизведа по спомени конкретно.

На мен диваните Ektorp са ми много меки и удобни.

# 103
  • София
Здравейте,
дали ще има черен петък утре в Икея, някой знае ли  Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 10:33 от Джинджър

# 104
  • София
Princess Sissi   аз и по чуждите сайтове четох добри мнения за тях точно, но те нямат разтегливвариант, поне у нас, поне на сайта не виждам, а на мен ми трябва да може чат-пат и за сън да се ползва, понякога и от двама. (т.е. дори да е достатъчно широк и дълъг един човек да спи без да го разтяга, пак не ми върши работа).

Общи условия

Активация на акаунт