Време е за ИКЕА! - Тема 24

• 136 095
  • 787
  •   2
Отговори
# 150
  • Майничка
Вестникът за прозорци може да се замени с най-обикновен скъсан чорапогащник. Laughing

# 151
  • София
Точно се чудех какво да правя по Коледа. Ами ще мия прозорци с ракия и скъсан чорапогащник Simple Smile хич не ми пука, да са мръсни... Аз пък вярвам в максимата, "чиста къща-  пропилян живот ! " Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 09:39 от Yangdze

# 152
Някакви намаления пуска ли Икеа около празницитр? По специално на деъдки мебели, беьплстен трандпорт или да не се надявам

# 153
  • Beyond the stars
20% на тенджери и чинии http://www.ikea.bg/home/offers/pots-and-plates-20/

# 154
Точно се чудех какво да правя по Коледа. Ами ще мия прозорци с ракия и скъсан чорапогащник Simple Smile хич не ми пука, да са мръсни... Аз пък вярвам в максимата, чиста къща пропилян живот ! Simple Smile

О, ама това дали чистите или не си е изцяло ваша работа, не виждам защо така иронично подхождаш... жената пита с какво се чисти стъкло - отговарям й. Моята максима пък е да не допускам жилището ми да се превърне в бълхарник. Намирам време и мия прозорците си толкова често, колкото се налага, нека никой не се чувства длъжен да следва моя пример - не си пропилявайте живота!  Peace

# 155
  • Пловдив
Аз мисля, че не стана съвсем ясно какво питам. Чудих се дали някой има същия проблем като мен, а именно да не може да почисти добре този абажур. Прозорците си чистя с ръчна стъклочистачка, качествен препарат и микрофибърна кърпа. Никога нямам провал, но тези абажури ме побъркват. Без да преувеличавам. Уж са добре почистени и в момента, в който светнем лампата лъсват всички петна.

# 156
Напротив, стана ясно. Simple Smile Пробвай с вестник.  Simple Smile

# 157
  • София
Момичета, темата е за Икеа!
Някой вече възползва ли се от промоцията на тенджери?Аз сигурно ще ходя за украса, огледало и ще взема може би нови чаши за вино, чинии и други дреболии за кухнята.

# 158
Момичета, темата е за Икеа!
Някой вече възползва ли се от промоцията на тенджери?Аз сигурно ще ходя за украса, огледало и ще взема може би нови чаши за вино, чинии и други дреболии за кухнята.

Аз си взех комплект OUMBARLIG, но още нямам отзиви, чакам доставка тези дни. Чудя се и на сервиз, че идват празници. Grinning

# 159
  • Пловдив
А чашите издръжливи ли са в съдомиялна? Или се надраскват/матират бързо?
Имам нужда от доста чаши и се чудя дали да заложа на Икеа. Simple Smile

# 160
  • Beyond the stars
Аз съм хвърлила око на тези http://www.ikea.bg/eating-and-drinking/Dinnerware/Dinnerware-set … k-64920/10392012/ , че много ми харесва цвета. Някой с отзиви ?
След неделята в ИКЕА обаче, не знам дали ще си го причиня преди празниците отново.
На паркинга нямаше НИТО ЕДНО свободно място  Crazy Включително по местата за товарене имаше паркирали коли. Много, много, многоооо хора.  Mr. Green

# 161
  • София
през седмицата няма толкова много хора, събота и неделя е ужас.

# 162
  • Beyond the stars
през седмицата няма толкова много хора, събота и неделя е ужас.

Дам, през седмицата ще се ходи. То винаги е било пълно уикенда, ама сега е просто .. препълнено.

# 163
Аз съм хвърлила око на тези http://www.ikea.bg/eating-and-drinking/Dinnerware/Dinnerware-set … k-64920/10392012/ , че много ми харесва цвета. Някой с отзиви ?

И аз се нареждам за отзиви. Харесала съм си по-светлия тюркоаз, ще ми отива на дивана.

# 164
  • София
И аз препоръчвам ходене само през седмицата - вечер след работа е супер спокойно. Даже и детето в клубчето оставяме без проблем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт