Време е за ИКЕА! - Тема 24

• 136 215
  • 787
  •   1
Отговори
# 405
И ние имаме Били, но е захваната за стената и за това не се обадих. От три години почти не е мръднала.

# 406
Хубаво се обадихте за библиотеките, точно на време. Ще разгледам тези Били-та тогава и аз. Ще ми трябва за детската и за хола, евентуално.
В неделя се възползвахме от покупката на креват и матрак, та си имам ваучер сега за следваща покупка -130 лева + около 9000 точки, та добре ще ни се получат следващите покупки.

# 407
Ау, чудно, много добре даже ще ви се върже. Ние така през лятото напазарувахме легла, матраци и гардероби, че и безплатна доставка хванахме. Абе има си бенефити картата, трябва да се използва.

# 408
Абсолютно!

# 409
  • София
Здравейте, гледам, че на сайта някои мебели са дадени само в бяло и няма опция за кафяво-черно, но пък по видеа съм гледала, че почти всичко го има и в този цвят.
Предполагам в самия магазин могат да се поръчат черни? (за София става дума).

# 410
Мартичка,  въртящия бял стол откъде е?!

# 411
This_season, от Икеа и е много удобен.

# 412
  • Бургас, София
Здравейте,
Някой има ли идея дали тези вратички http://www.ikea.bg/living-room/Living-room-storage/living-room-m … n-56593/90303069/ са спряни от продажба? Вчера разглеждах системата Besta и този цвят ми допадна, но открих само това чело за малко чекмедже. Тези дни ще се разходя и до магазина, но ми стана любопитно.

# 413
Здравейте, гледам, че на сайта някои мебели са дадени само в бяло и няма опция за кафяво-черно, но пък по видеа съм гледала, че почти всичко го има и в този цвят.
Предполагам в самия магазин могат да се поръчат черни? (за София става дума).
Понякога има наличност, понякога не. В каталога ако ги няма, не мисля, че може да се намерят в момента. Следиш и дебнеш. Или от Румъния/Гърция, ако ги има.

# 414
  • София
Ясно, благодаря Simple Smile
Скриновете, примерно, на сайта са само в бяло, а аз ги искам в черно и с гланцирано отгоре. Тези белите не ми се нравят нещо.
Поне паксовете ги има в тъмно.

# 415
Кой модел скрин имаш предвид. Пиши тук, защото много хора четат и като излезе наличен има по-голяма вероятност някой да забележи веднага и да пише Simple Smile

# 416
  • София
Един от тези двата.

http://m.ikea.bg/bedroom/Wardrobes-Bedroom-Storage/Chests-of-dra … m-60268/30311312/
http://m.ikea.bg/bedroom/Wardrobes-Bedroom-Storage/Chests-of-dra … n-66817/20393662/
Simple Smile
Аз гледах и как се боядисват, ама не си струва сякаш да е от бяло черно, по- скоро важи за други "весели цветове".

# 417
# 418
  • София
Оле, много ти благодаря bouquet
Понеже ги сортирам по цена(трябват ми 2бр.) и очаквах просто да е с падащо меню за цвета като на някои гардероби.
Изложих се, 5 дни всяка вечер си разглеждам и не съм ги видяла Laughing
Благодаря още веднъж Simple Smile

Скрит текст:
Успя ли да си намериш твърди разделители за чекмеджета? Аз също преди време търсех и не ми допадаха меките. Реших да си направя от летвички за едно чекмедже и се получи добре. Не са adjustable, но аз не правя промени тъй че ми вършии работа.

# 419
Не намерих. Взех тип пчелна пита, но не са удобни, ще ги махам Sad

Общи условия

Активация на акаунт