Време е за ИКЕА! - Тема 24

• 136 197
  • 787
  •   1
Отговори
# 450
Аз се колебая между Fargrik и Dinera
Другата седмица ще отида и да видим какво ще взема в последния момент.

И аз съм в същата дилема !

# 451
Привет на всички! Simple Smile

Аз още несглобила Били-то идвам със следващо питане, този път за градинската мебел. Обещала съм на мъжа ми, че тази година каквото ще да става, ще започна лека-полека да обзавеждам и терасата, за да можем да си вечеряме навън като бели хора. Та питането ми е следното - от тези две масички коя е по-хубава:

http://www.ikea.bg/garden/Garden-tables-and-chairs/Garden-tables … n-32628/60240035/
http://www.ikea.bg/garden/Garden-tables-and-chairs/Garden-tables … o-35225/70095429/

За мен и двете са малки, а другите модели пък са много големи. Терасата ни е много голяма, обаче си имам и два шезлонга и една помощна масичка и искам да има достатъчно място за свободно придвижване между всички мебели, затова май ще е някоя от тези. Даже се чудя се нали да не вземем две такива и да ползваме само едната или двете според ситуацията. Тази с тънките металните крачета дали е достатъчно стабилна, някой има ли, да даде отзиви?

# 452
Ако имаш достатъчно място, вземи по-голямата, т.е. първата. Никога не е излишна по-голямата маса.
Като качество, имаме на единия балкон комплект от същия материал, много е издръжлив, вече няколко зими си кара навън и нищо му няма. Столовете са много стабилни и лесно се сгъват и разгъват.

# 453
Ние също имаме от първата серия голяма маса със столове. Доволна съм. След първата година пристегнахме всички винтове. Тази зима изкараха на балкона, без да ги вали, но все пак навън.
Тези с металните крака точно ги гледахминалата седмица на живо пак за едно балконче да сложа за отбиване на номера, но определено по-паянтови ми се видяха.

# 454
  • София
до 31 март има 20% отстъпка при плащане с кредитна карта на пощенска банка.
не е обявено в сайта на икеа, а в този на банката.

# 455
Имате ли представя защо тук при нас няма всички цветове от даден артикул например ?
За сервизите Fargrik виждам, че има и други разцветки, но тук при нас има само 3 цвята.
Аз търся този вид :

Скрит текст:

# 456
  • Sredets/Burgas
То, ако човек следи американския и шведския сайт,
ще остане с впечатлението,
че при нас идват само"огризки" Simple Smile
Аз колко много неща съм си харесвала там
и тайничко съм се надявала да се появат тук, ама... няма.

# 457
То, ако човек следи американския и шведския сайт,
ще остане с впечатлението,
че при нас идват само"огризки" Simple Smile
Аз колко много неща съм си харесвала там
и тайничко съм се надявала да се появат тук, ама... няма.

Значи не поддържат един и същ асортимент навсякъде Sad

# 458
Доколкото знам са си различни франчайзи Икейските магазини, затова не се учудвам, че има разлики в асортимента, ниво на обслужване и подобни..

# 459
Благодаря ви! Hug

И аз повече харесах изцяло дървената, ама реших все пак да питам. Все пак нещо много малки ми се струват... ама нищо. Много обичаме да хапваме и пийваме навън в късния следобед, на въздух и зеленина, искам да спретна едно хубаво кътче с възглавнички, свещи и всичко останало, както беше в старото жилище. Blush  Другото нещо, което много си харесах, са дървените пейки с панелите нагоре, но не знам дали ще има място и за една такава, половинката си е заплюл най-хубавия ъгъл от терасата за BBQ... та май само ще си мечтая. Много са готини, може да се оформи разкошно местенце за релакс с такава пейка. Heart Eyes

# 460
  • In transit
Имате ли представя защо тук при нас няма всички цветове от даден артикул например ?
За сервизите Fargrik виждам, че има и други разцветки, но тук при нас има само 3 цвята.
Аз търся този вид :

Скрит текст:

Те и от тези три цвята не е ясно какво имат налично. Онзи ден пуснах една поръчка, имаше от всички чинии по 100+ бройки. Преди малко ми се обадиха, че едната чиния липсвала, били изгубени бройките. Много забавно ми стана. Поисках да ми я заменят с друг цвят, не може. Да ми отменят поръчката да я пусна на ново, не ставало по телефон, трябвало имейл да им пратя... Добре, че не пазарувам често...на всяка поръчка все някаква издънка.

# 461
Здравейте,
Дали в Икеа мога да си поръчам гардероб по мои размери, както например е възможно при кухните им?

# 462
Здравейте,
Дали в Икеа мога да си поръчам гардероб по мои размери, както например е възможно при кухните им?

Ами те и кухните им не са съвсем по твои размери. Нагаждат техните шкафчета да паснат на твоя размер и допълват с плендички, защото няма как да ти направят шкафа 35 см да речем. Та относно гардеробите има корпуси с две височини 201 и 236 см и ширини 50, 75, 100 и два вида дълбочини 35 и 60 см. Имат и един ъглов модул. От там нататък ако ти паснат могат да ти направят конфигурация или ти да си направиш даже сама онлайн на американския сайт да речем.

# 463
Някой ползва ли тази конфигурация на STUVA?

http://m.ikea.bg/childrens-ikea/STUVA-Storage-furniture-sets/Com … a-47291/09878095/

Включва ли нещо вътре в гардероба - лост, рафтове - или трябва да се дозакупуват?
Издръжлива ли е STUVA?
На място в Икеа в София дали има някой сглобен подобен модул, да се види и пипне (скоро имам път към София)?

# 464
  • В подножието на Сините камъни
Някой ползва ли тази конфигурация на STUVA?

http://m.ikea.bg/childrens-ikea/STUVA-Storage-furniture-sets/Com … a-47291/09878095/

Включва ли нещо вътре в гардероба - лост, рафтове - или трябва да се дозакупуват?
Издръжлива ли е STUVA?
На място в Икеа в София дали има някой сглобен подобен модул, да се види и пипне (скоро имам път към София)?
От около месец имам този гардероб, вътре е с телен кош, рафт и лост за закачалки. Засега съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт