Време е за ИКЕА! - Тема 24

• 136 086
  • 787
  •   2
Отговори
# 570
Здравейте!

Трябва ми мнение за матраците.
И ккава е разликата между такива с пружина и тези латекс и пяна. Два сме купували до сега, но не Икеиски и не са с прожина, но гледам в Икеа си има пружинни.
И търся мнение за ето това легло
http://www.ikea.bg/bedroom/beds/Storage-beds/brimnes-57705/59099136/

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 18:30 от Куковиц

# 571
Здравейте!

И ккава е разликата между такива с пружина и тези латекс и пяна. Два сме купували до сега, но не Икеиски и не са с прожина, но гледам в Икеа си има пружинни.
Имам го това легло, ок си е, много ми харесва.
Имам матрак Хафсло, Хамарвик и Ховаг. Хафсло най-евтиния се отличава от втория основно по текстила на калъфа. Ако търсите нещо за Вас, но бюджетно вземете втория, все пак е по-висок и малко по-приятен при спане. Ховаг ми е много удобен, но вече цената е по-висока. Хилестад е също много хубав, аз него исках ама дойде много висок за самото легло и нямаше как.

# 572
  • Beyond the stars
Здравейте!

Ние сме с такава спалня и за сега сме много доволни. Чекмеджетата събират доста, таблата е много функционална и удобна.  Peace
Матракът ни е Hovag твърд - идеал ни е, много удобен.

# 573
  • София
И ние ползваме Бримнес с матрак Хилестад.

# 574
  • София
И ние сме с Бримнес, хубаво е леглото, но матракът ни не е от Икеа и не мога да дам мнение за техните.

# 575
  • Варна
Здравейте! Чудех се дали някой има информация дали можем да очакваме скорошни намаления на легла или матраци в IKEA?

# 576
  • Canada
Здравейте!

Мемори пяната се нагажда по контурите на тялото, после възстановява формата си и няма такъв риск от провисване, като при пружинните матраци. Тежестта на тялото се разпределя равномерно и е много подходящ за хора с различни болежки.  Оказва по-добра опора на тялото, за разлика от пружинния матрак.  Животът на матрака от мемори пяна е по-дълъг. Има си различни степени на твърдост, също като пружинния. Единственият недостатък е, че спарва, но пък хубавите матраци от мемори пяна имат слой охлаждащ гел.

# 577
И ние сме с Бримнес, хубаво е леглото, но матракът ни не е от Икеа и не мога да дам мнение за техните.
И при нас положението е същото.
Много сме доволни от леглото.
Таблата я сложихме в стаята на дъщеря ми, събира много неща. Малко не е измислено това с дупката под нея, но сега съм намислила да сложа контейнер на колелца, за да го уплътним.

# 578
  • София
Не се сърди, човече, аз също не харесвам дупката под таблата. Моята малка дъщеря се беше завряла там и не можеше да се измъкне. Каква е идеята ти за контейнер? Би ли споделила?!

# 579
Леле, добре сте се забавлявали Grin
На този принцип ще го правя:

Поръчах да ми нарежат по размер обикновени бели плоскости, като сглобя ще пусна снимка Simple Smile

# 580
И при нас положението е същото.
Много сме доволни от леглото.
Таблата я сложихме в стаята на дъщеря ми, събира много неща. Малко не е измислено това с дупката под нея, но сега съм намислила да сложа контейнер на колелца, за да го уплътним.

За нас не е приемливо това с дупката ,иначе за тях е съвсем нормално.Слагат най-различни неща там.

# 581
И ние слагахме, но е неудобно, вътрешните трудно се стигат, затова така го планирах.
Иначе самата табла е фунционална Hands Plus1

# 582
  • София
Да, две чекмеджета на принципа на изтеглянето.Идеята е много добра🌷

# 583
Още не сме купили леглото, но нали държа на детайлите и бързо ги забелязвам, видят дупката още в началото и се чудех защо са го оставили с тази дупка. Иначе идеята с чекмеджета с изтегляне наистина е супер Blue Heart

# 584
  • София
По принцип може да го купите и без таблата или с друга табла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт