Време е за ИКЕА! - Тема 24

• 136 142
  • 787
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Преди време бях чела тук идея таблата на Бримнес да се замени с табла на Малм.

# 586
  • София
Ние сме точно така, мога да ви снимам ако на някого му е интересно. Супер функциолано и завършено е, а и ние нямахме място за оригиналната табла.

# 587
Ние сме точно така, мога да ви снимам ако на някого му е интересно. Супер функциолано и завършено е, а и ние нямахме място за оригиналната табла.
Моля за снимка, ако е удобно.

# 588
  • Бургас
От скриновете KULLEN имате ли впечатления?
Бях се спряла на МАLМ, но KULLEN повече ме устройва като размер, защото мястото ми в спалнята е кът.

# 589
Моля за снимка, ако е удобно.

И аз ще помоля за снимка

# 590
И още един вариант - не е задължително да се монтират етажерките на оригиналната табла. Слага се само самата табла и готово Simple Smile

# 591
  • София
Пратих на ЛС.

# 592
Моля, ако някой има тази релса да ми напише точно на колко сантиметра трябва да са дупките. Малко ми се разминаха плановете, поръчката ми ще пристигне чак другата седмица, а сега имам бормашина, после трябва да я върна...

# 593
Мацки, може ли да ми кажете дали чекмеджетата за гардеробите PAX вървят с релси?
За кошниците разбрах, че се купуват отделно.

# 594
Мацки, може ли да ми кажете дали чекмеджетата за гардеробите PAX вървят с релси?
За кошниците разбрах, че се купуват отделно.
Да, с релсите вървят.

# 595
Супер, благодаря. Че снощи щях да натоваря една торба с релси, без да питам, естествено Smile

# 596
За размер 50 см стелажът ANTONIUS върши същата работа, но излиза почти с 50% по-евтино. 44 лв. е.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 01:24 от Не се сърди, човече

# 597
Колко е високо празното пространство до страничната табла на леглото Мalm 90/200 т.е колко е висока дупката?
Колко е височината на страничната табла?
Колко е висока таблата при краката?

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 10:38 от viola2003

# 598
Момичета, някой има ли масата за гладене на Икеа? Ако може да ми премери оптималната й височина с краката ще бъда много благодарна!

# 599
  • Сливен
здравейте момичета
Някоя от вас има ли това легло.Доволни ли се. Заслужава ли си че имам чуството че няма да издържа много кг.
http://www.ikea.bg/bedroom/beds/Double-and-king-size-beds/malm-47507/59027390/. Моля за мнения и препоръки

Общи условия

Активация на акаунт