Време е за ИКЕА! - Тема 24

• 136 022
  • 787
  •   1
Отговори
# 720
  • In transit
Госпожа Лаленце, голямата маса BJURSTA тук я има само тъмно кафяво/черно, в румънската Икеа има и бяла. Това на първо четене Simple Smile
Тази ли? https://www.ikea.bg/dining-room/Dining-Tables/Extendable-tables/ … a-22991/40204745/

Цените наистина са доста по-добри. Госпожица Лаленце, а Пакс-а как го събрахте в кола?

# 721
  • София
Госпожа Лаленце, голямата маса BJURSTA тук я има само тъмно кафяво/черно, в румънската Икеа има и бяла. Това на първо четене Simple Smile
Тази ли? https://www.ikea.bg/dining-room/Dining-Tables/Extendable-tables/ … a-22991/40204745/

Цените наистина са доста по-добри. Госпожица Лаленце, а Пакс-а как го събрахте в кола?

Да, но в магазина ми казаха, че само тъмната ще имат занапред. Ние имаме малката квадратна и сме много доволни, но за новото жилище предпочитаме голямата, но в по-светъл цвят.
Даже тази още повече ми хареса BJURSTAhttps://www.ikea.bg/dining-room/Dining-Tables/Extendable-tables/bjursta-40268/80116266/ 

# 722
...а Пакс-а как го събрахте в кола?
В по-голяма кола влиза без проблем. Ние сме с високия, сами си го прекарахме. Моят страх беше дали ще влезе в асансьора, защото нашият е от малките, а сме на 6-тия етаж. Не влезе Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 13:45 от Не се сърди, човече

# 723
  • In transit
Ние сме с комби, значи трябва да стане? Всичко в кашони ли е опаковано?

# 724
  • Beyond the stars
Ние сме с комби, значи трябва да стане? Всичко в кашони ли е опаковано?

Мхмм, като на сайта има размерите на опаковката, та да не се изненадате с някой друг сантиметър  Wink
Ние спалнята и дивана пренасяхме с комби, за ПАКС-а дойде един приятел с Caddy.  Peace

# 725
  • София
Пакса го прекарахме с Берлинго баничарка.
Може ли да ми дадете идея за комбиниране на плътна и фина завеса за хола? Не мога да си избера цветове😢

# 726
  • София
ние пренасяхме от високите пакс, 100см ширина. в тойота аурис.
събра се точно до мм, на десните седалки.
аз седях зад шофьора да подпирам да не тръгнат нанякъде.

# 727
Мхмм, като на сайта има размерите на опаковката, та да не се изненадате с някой друг сантиметър  Wink
Да. Премерете предварително по тези, които са дадени в сайта, че са с опаковката, за да няма изненади. И имай предвид, че тези по 1 метър са доста тежки. И другите де, но тези повече.

Ние сме с Мерцедес ML270, побра без проблем високия + трима човека.

# 728
  • Бургас
като заговорихте за маси, аз си харесах тази
https://www.ikea.bg/dining-room/Dining-Tables/Extendable-tables/ … s-22786/40184945/
хареса ми 105 см, че е широка и така може 2-ма да сядат отстрани при нужда

# 729
  • In transit
Благодаря ви много, значи ще стане работата. Simple Smile

# 730
  • София
Аз чак сега виждам въпроса, РАХ си взехме 236 мисля, абе най-високия и го пренесохме с Форд Ескорт комби. Нямаше никакви проблеми.

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 20:35 от Госпожа Лаленце

# 731
Ние така пренесохме два дивана във Фиат Мултипла. Сега сме решили да вземем Пакс, чакаме август, за да видим дали ще има някакви намаления.
За спалня се колебаем още. На мен ми харесва Малм, а на ММ му допада Бримнес.
Може и до Букурещ да отскочим, за всичко в едно.

# 732
  • In transit
Сега се сетих да ви питам...как стои въпросът с гаранциите, ако мебелите не са купени от българската Икеа?

# 733
  • София
Мисля, че си важат към определения магазин.

Помните ли дали някога са пускали намаление на скринове от този тип?

Чудя се дали да чакаме края на лятото или директно да купуваме.

# 734
  • София
Мисля, че си важат към определения магазин.

Помните ли дали някога са пускали намаление на скринове от този тип?

Чудя се дали да чакаме края на лятото или директно да купуваме.

Конкретно за Малм скриновете не знам, но преди Коледа имаше намаление на серията скринове Брусали.  Бях си набелязала два вида, но успях да взема само един. После се оказа, че няма да има повече внос на тази серия и затова са били намалени. Та не знам какво да те посъветвам..

Общи условия

Активация на акаунт