Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 590
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ренко, не се ядосвай, по-добре да си изкара варицелата докато е дете и да премине сравнително леко! Аз Кати я водех да си изграе с едно болно дете от групата й, с надеждата да се зарази (знам, гадничко звучи). Един проблем по-малко, вместо да треперя всеки път, когато има болно дете в обкръжението й.

# 211
  • Germany
Сбъдваща, от къде си купуваш витамините за косата? Амазон?

# 212
Благодаря за сайта. Искам да гледам за пижами.
Елхата на Мър е страхотна!
Ренко, как така я втасахте вие? Имаше ли някой болен в обкръжението?

# 213
Мари, аз пък много си харесах тениските, носих си ги, различни материи бяха, но ни харесаха,с колежка поръчахме 6 Kissing Heart Да ви напомня за палците, че вече ми е на топка стомаха Cry

# 214
# 215
  • София
Кой ми урочаса времето? Заваля😠

# 216
  • София
Добро утро или добър ден!
Ренко бързо и леко да минава шарката на детето!Нататък във времето ще бъдеш спокойна,ако има контакт с болестта.
Дъщеря ми я изкара на 1.7 месеца.Тя болна от шарка,синът ми болен от грип /имаше грипна епидемия тогава/,а преди това самият той беше болен от шарка и сестра му се зарази от него.Мъжът ми беше в командировка.Просто приказно беше...,но знам,че и двете деца са прекарали болестта.
Момичета може би сте кометирали,но какви витамини пиете за коса?Иска ми се,ако е възможно малко да се сгъсти,понеже забелязвам леко оредяване в сравнение с преди години.Никога не съм пила,защо пък да не пробвам?
Мър много е хубава елхата.Нашата също е изкуствена и вече е поне на 15 години.Иска ми се да си взема нещо ново,но тя стои като истинска и сърце не ми дава да я изхвърля.
Мястото и е точно при радиатори и не знам,ако купя естетсвена какво ще се случи.
Белинда и тук ще вали.Смрачило се е.И сега се сещам,че тази нощ сънувах,че сме в Рим.Луда работа.
Рая стиснати палци и от мен!Всичко ще бъде наред! Praynig

# 217
Много сте мили, тази година като я украся пак ще я пусна цялата Blush А като много естетсвена стои елхата на Икеа, на нашите съм взела такава и венецът ми е от там, но съответно не е толкова гъста, а си е точно като естетсвена. После ще потърся и на нея снимки.

# 218
Добър ден!

Час и половина чаках да се инсталират актуализациите на компютъра ми, подивях направо.
Тук е мрачно и само дето не е заваляло.

Мър, чудесна елха!

Моят косопад е целогодишен, останах с наполовината по-малко коса след 2то раждане.
Преди 2седмици Борис е извадил разни стари албуми със снимки.
Там все още имам мнооого коса.
 - Мамо, сега къде ти е косата?
 - Ами няма я, опада!
 - Не се безпокой, аз имам много, ще ти дам.
Simple Smile

# 219
За пазаруващите от Арлен да кажа, че днес имат безплатна доставка. Колебая се между два шампоана, а и още не съм приключила с този, който ползвам сега, но ми с иска нещо ново. Уж изчистих шкафа от козметики и пак ги натрупах.

# 220
Рая, стиснати палци!
Върнахме се от директорката. Разочарована съм от поведението ѝ.

# 221
Днес като видях тези две рижавелки как се препичат на слънце и се сетих за Ша  Joy
Скрит текст:
Ха-ха Laughing Почти същата,  Силве Wink
http://prikachi.com/images/936/9212936d.jpg
От вчерашната ми златноесенна слънчева баня.
Днес северния полъх се усеща вече, замириса  на  зима...

# 222
Moni, има ги и в ДМ.
Най-евтино е по онлайн аптеките - опаковки по 120 капсули. Пусни едно търсене в идеало.де и виж къде в момента има промоционални цени. Не забравяй преди поръчка да поровиш за кодове за отстъпка, обикновено все има по нещо, а за нови клиенти почти задължително.

# 223
Подсещате  ме, че не съм купувала никакви таблетки за коса, кожа, нокти, есента е подходящо да се вземат, да.
Косата не съм забелязала,  аз дълг маникюр не нося, кожата ми е суха, но хубава,  мажа се с  натурални масла, отдавна съм спряла кремове със всевъзможни съставки.
Райска ябълка е нар, нали Тоня? Аз манго купих от Фантастико, по левче беше.

# 224
Райската ябълка е съвсем различна от нара.
Райска ябълка

Общи условия

Активация на акаунт