Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 613
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 5 325
  • Варна
Ами да, тя и треньорката каза, че като застудее рязко и веднага намаляват децата. Странно. Вътре е топло, водата е гореща, минерална доколкото знам. Точно в студеното е супер човек да се топне, а децата се забавляват, каляват се. Има си шапки, без тях не пускат в басейна. Сешоари няма, но гледам много родители си носят. Има достатъчно контакти за да се ползват. И после така и така детето го обличаш хубавичко и скача директно в колата. Но явно не всички споделят моето виждане.

# 5 326
Води ме с него да се фука  Mr. Green  Grinning
Ми така,  де да знам, искаше да отида с него
 Хубаво е кафе с подправки, купи си, Давиз.  Peace.

# 5 327
  • постоянно
Белинде,
честит зъбак на козучачко  Hug

# 5 328
  • постоянно
И аз не обичам дърти мъже. Simple Smile Моя мъж е 5 години по -голям от мен, но е  младолик,  спортува и е като момченце.
Никога не можеш да му дадеш годините, на сбирката на класа му неговите 41 годишни съученички му бяха като майки   Crazy
Деси Банова не знам на колко години е, но не изглеждат зле заедно,  чисто визуално.

Проблема с младоликите мъже е , че в един момент ще си мислят че  ти си му майка , ако твоите гени не са като неговите . Peace

# 5 329
  • Варна
Е и какво? Те някои може да си мислят, че луната е направена от синьо сирене, но това не го прави истина.

# 5 330
  • София
Малкото Лято е много сладко!
Честито зъбче на Козуначко! И да не хапе много с него Laughing

Давиз, аз си слагам чиста канела в кафето понякога и много ми харесва. Знаеш ли състава на подправките? Ще ми е интересно какво друго има в тях.

# 5 331
  • постоянно
Ами да, тя и треньорката каза, че като застудее рязко и веднага намаляват децата. Странно. Вътре е топло, водата е гореща, минерална доколкото знам. Точно в студеното е супер човек да се топне, а децата се забавляват, каляват се. Има си шапки, без тях не пускат в басейна. Сешоари няма, но гледам много родители си носят. Има достатъчно контакти за да се ползват. И после така и така детето го обличаш хубавичко и скача директно в колата. Но явно не всички споделят моето виждане.

Изобщо не е грешката в теб и добре правиш , че водиш детето да се учи да плува.  Hug

Моят син плува в клуб и е целогодишно . Вчера примерно плува от 6.30 -7.30 преди училище ( вън беше -3 ) .Изсуши си косата набързо , сложи една шапка и бегом на училище . Вечерта игра ръгби на 3 градуса по шорти и пуловер + шапка . прибра се в 8 , беше целият покрит  в кал . Напълних му една  топла вана и се кисна там един час преди да си легне.
 Mr. Green

# 5 332
  • Някъде там
Ще купя,благодаря Ша.
Моят мъж е с 6 години по-голям.Изглежда си точно на възрастта и си личи разликата ни.Родителите ми имаха десет години разлика.Майка ми казваше че в началото не я е усещала но с течение на годините да.Тя се е чувствала млада,искала е да излизат да се забавляват по заведения а той и е отказвал,все повече се е заседавал в къщи.
Изобщо не погледнах какво садържа.Видях я в магазина от който си купувам ядки и подобни неща, но състава не прочетох.Като отида да взема ще напиша какво съдържа.
Честито зъбче на козуначето.

# 5 333
  • постоянно
Е и какво? Те някои може да си мислят, че луната е направена от синьо сирене, но това не го прави истина.

Лошо няма .  Peace
Аз отдавна не " робувам " на подобни предразсъдъци - кой колко бил стар, дебел, слаб , тъп, богат , каква му е сексуалната ориентираност или социален статус....
наистина за мен  са други " нещата " в живота  Hug 

# 5 334
  • София
Хахахахаха, Сбъдваща, да, аз нали съм си плевналийка, та всички искам да са като мен😂

Ние си водим децата на плуване целогодишно. Пълни са групите, не забелязвам спад в посещаемостта заради зимата.

# 5 335
Кой използваше фитнес гривна. Харесах тази за мм
Добра ли е като модел и като оферта

https://dice.bg/fitbit-charge-small-size-grivna-s-displei-za-sle … cheren-item20242#!prettyPhoto

Я, козуначето има зъбче, честито!

# 5 336
Ехеее, обсъждате "чичо Президент". Първата му жена е моя братовчедка, та моите деца така му казват. За първи път видях булка с рокля, която не беше бяла и дълга. Добър човек е.
Елени, честит именник! Жив, здрав да е!
На озъбения Козунак- честито.
Бонбоните Бачи- дали не бяха в едни сини кутии под формата на сърце и имаха любовни пожелания? Ако са те- си ги спомням с мъъъъка!
Захир, честито палто.

# 5 337
Честит да ти е рожденика, Трънче!
Честит именик, Елени!

Белинда, видя ли защо не е спал козуначко онази вечер Grinning

Днес ме счупиха от работа, а имам и още за отмятане. Заспивам права.

Чичо Президент? Хахахахахахаах

# 5 338
  • София
Моите деца така казват на кума-чичо кум😂 И леля кума😂 Супер смешно е!

В нашия блок може да има пожар. Много ми е притеснено, чудя се да звъня ли на пожарната. Мирише силно на дим на нашия и на долния етаж, никъде другаде. Под вратите и през прозорците обаче нищо няма - дим, огън, нищо. Прозвъняхме на вратите-и другите са го усетили, обаче идея нямаме какво може да е. Мирише като на запалена шума. Ама доста е силничко, чак на мъжа ми дрехите се вмирисаха, докато обикаляше комшиите. Кой ще гори шума в газифициран блок?!

# 5 339
Еххххе честито зъбче, Белинда. То детето си имало зор а ти се чудиш защо не спи.
По отношение на разликата в годините за мен приемливо е до 10 години, независимо в коя полза.
Моят мъж е по-малък от мен, ама не личи по никакъв начин. Аз съм младолика  Laughing
Честно казано Плевнелиев ми е ......бляк за мъж. Никак не мога да си представя да си легна с него, хеле пък за някакви страсти.
Елени честит именик. Да ви е жив здрав.
Някой питаше за рецепта за пълнени чушки, моята е супер мързелива:
1 кг. кайма
1 и 1/2 ч.чаши ориз
1 глава лук
1 буркан домати
черен пипер, кимион, сол, червен пипер на око
1/2 чаша олио
Всичко се смесва сурово и директно пълня чушките и слагам във фурната с малко вода в тавата.
Слагам фолио отгоре да не загарят и малко преди изваждане го махам да се запечат.
Ако имаше плувен басейн в нашия град, целогодишно щяхме да сме на плуване и ние. За съжаление има такъв само лятото. Поне е близо до нас.

Общи условия

Активация на акаунт