Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 598
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 5 355
  • София
     Искам да попитам- питах в съответната тема, но и тук да си сверя часовника- Одобрявате ли цял срок да се учи на една и съща смяна и след това другия срок да се сменят смените?Как е при вашите деца?

Вече 11та година го играя майка на ученик, винаги смените са се въртели на срок, а не на месец. Абсурдно ми се струва всеки месец да се въртят сроковете.

# 5 356
  • София
Въпросът не беше одобряваме ли втората смяна, а дали, ако я има, да се въртят с първата през месец или през срок.

# 5 357
Тъй, тъй. Аз да си кажа.  Тренирам за свекърва. Горко им на сна'ите.

# 5 358
Аз не знам дали някой нормален родител би одобрил втората смяна, ако имаше избор.

# 5 359
Хубаво е кафе с подправки, купи си, Давиз.  Peace.

От човек работещ в този бранш, знам, че подправки се слагат на лошите кафете. Така се убива миризма, нетипична за кафето.
Не бих си купила ( което не озн, че не съм го правила в миналото)
Аз останах с впечатление, че тя пита за подправка,  която се продава отделно от кафето.
Такава имам аз,  в метална кутийка с там карамфил, канела и не знам какво, просто за поръсване върху готово  приготвено кафе.Тъй като аз не съм страстна кафеконсуматорка,  за мене е ок.

# 5 360
Аз съм за първа смяна, но да започва от 9 ч. Поне.

# 5 361
  • София
Аз не знам дали някой нормален родител би одобрил втората смяна, ако имаше избор.

Съни, нямаш идея колко много родители одобряват втората смяна, защото сутрин им е голям зор да водят децата навреме на училище ooooh!

Светкавица, в София няма нито едно училище, на което смените да се редуват през месец. Всички се редуват на срок. Племенничките в Пловдив обаче, поне до 7 клас, винаги са им сменяли смените на месец. В гимназията не съм се интересувала как е.
Аз лично смятам, че ако е на смени, по-добре е да е на срок.

# 5 362

Съни, нямаш идея колко много родители одобряват втората смяна, защото сутрин им е голям зор да водят децата навреме на училище ooooh!
Ама аз затова казах - нормални. Ако някой няма нормален ритъм на живот, си е негов проблем. Никой не може да ме убеди, че концентрацията в 7 вечерта е толкова добра като тази в 11.

# 5 363
В Пловдив учениците въртят смените всеки месец. Режимът явно се определя от Регионалния инспекторат. Ако искате промяна там търсете съдействие.

# 5 364
  • Euskal Herria
В Пловдив учениците въртят смените всеки месец. Режимът явно се определя от Регионалния инспекторат. Ако искате промяна там търсете съдействие.
Да, открай време е било така. И аз съм учила по този начин, и децата ми, и племенника. Едва в техникума дъщеря ми беше на смени на срок. Но май не са много училищата по този режим в града.

# 5 365
Не съм сигурна /нямам деца в училищна възраст/, но май е за всички училища, без тези на едносменен режим. Имам познати в Асеновградски училища и те всеки месец обръщат смяната. Затова и мисля, че нещата се определят на регионално ниво.

# 5 366
  • София
Може ли линк към сайта с блутут слушалките? Не помня кой го беше споделил.

# 5 367
Момичета,трогнахте ме,благодаря!
Довечера ще покажа пожеланията,щом са от вас ще се приемат мого добре.БГ мами,как!

КОЗУНАЧКО,честито ти зъбче

# 5 368
Аз откакто съм била ученичка,( не много отдавна Laughing) винаги сме въртяли на месец.И сега в Асеновград има училища които се въртят всеки месец и такива на една смяна. Има и такива, като нашето например, в които цялото училище е една смяна и само 3 - 4 клас въртят всеки месец.
Аз лично предпочитам да са само една смяна, но да не почват толкова рано, може би от 8.30. Това е човешко време за излизане навън и зиме и лете.

# 5 369
  • Някъде там
Моите деца винаги са били на две смени и винаги смените са на срокове.Предпочитам да са една смяна но понеже не е възможно,така на срокове е по-добре.И моите се преборят късно когато са втора смяна,особено като са на танци.Тогава се прибират в 9.30 Трудно е и са уморени, но по-добре на срокове.Режима е по равномерен и свикват.
Подправката ще я купя пък ако не ми хареса кафето с нея,ще я ползвам за сладкиши.
Правих забравените сладки..уж много лесни,а не ми се получиха както трябва.
Сложни неща правя а лесните не ми се получават.

Общи условия

Активация на акаунт